- 26 Ocak 2018
- 426
- 523
- 103
- 37
Canim benim allah bin kere razi olsun insallah rabbim herkese anneligi nasip eder saglikli hayirli evlatlarimiz olsun rabbim kabul etsin canim
Galiba yanlışlık olmuş canım vayneymis dün akşam baya uğraştı o yüzden karışmıştır ekler tekrarAaaa @Vayneymis bende çıkarılmışım listeden ben gün içinde giremiyorum bu saatlerde giriyorum ayrıca üç gündür düzenli okuyorum neden çıkarıldım acaba gece birde girdiğim için mi?
Pardon aynı sırana ekledim tekrardanAaaa @Vayneymis bende çıkarılmışım listeden ben gün içinde giremiyorum bu saatlerde giriyorum ayrıca üç gündür düzenli okuyorum neden çıkarıldım acaba gece birde girdiğim için mi?
DÜN SÖYLEMİŞTİM MAZERETLİ DEĞİLİM OKUYCAM. NE ZAMANA KADAR OKUMAM GEREKİYOR Bİ SÜRE VERİR MİSİN. BU ARALAR İŞİMDEN DOLAYI AŞIRI YOĞUNUM AMA OKUYCAM. DAHA Bİ KAÇ GÜN OLDU NEDEN BU KADAR ACELE EDİLİYOR AYRICA MAZERETLİ DEĞİLİM DİYE DE YAZMIŞTIM.Etiketlenen aşsğıda isimleri yazılı kişilerden mazeretli olanlar var mı geceye kadar müddet demiştim
Eğer şimdi yazmassanız listeden siliyorum Kızlar
Ben mazeretkiydim diyecek olan olursa tekrar eklerim ama daha fazla bekleyemicem
R Rad-8 A AsyaaAyazz @nurtenn64SEVDAM07
nursevdi L lionyez
Isimsiz 1 @papatya4680
R Rose_marieHercai91
@Vavin
Lilly2008 PINARXXX @esrayg A aselatilgan @PamukDeniz
D Durbidk
A aselatilgan
mayissinegi [/USER] mayissinegi [/user]
canım nickimin yanına kadriye yazarmısın. biliyorum çok karışıklık oldu listede :))Günaydın kızlar kusura bakmayın dün biraz hatlar karıştı :)) güzel bi gün olsun öptüm sizi
ben bir tane daha aldım kalan 11Okunan 29
Kalan 12
amin canım aminAminnn canımmmm inşaallah bitti sayılır çok az kaldı yarın bitiyo inşaallah rabbim tez zamanda kabul etsin
R4bi4 melek arkadaşımız için okuyoruz hala dimi canım ???Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
NİYETİMİZ @R4bi4 melek arkadaşımız
1- @ceymi 0
2- @hayalalemiveben 0
3- @rad-8 0
4-Erwaaaa 5
5- @HemDeliHemAsik 5
6- @R4bi4 2
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 0
9- @selcanmehmetcan 1
10- @nurtenn64 0
11-SEVDAM07 0
12 @nursevdi
13 T Tatlianne20 1
14 @Burcinak 1
15miyaww__ 2
16- @Mucizeolsakeske 1
17 @turuncusemsiye
18 @gunes0101
19 @esrayg 1
20- @aselatilgan 1
21 @pembehayaller06 2
22 @Hayalimdi gercek oldu 2
23 @Gokkusagi80 2
24 @mayissinegi 1
25 @Mfsg 1
26 @Gullbahcemm 0
27 @Yariiimm[/USER] 1
ALLAH razı olsun bitanem RABBIM dualarını kabul eylesin seninde gönlünün muradını versin INŞAALLAHceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik@R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64@SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak @turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680@miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 @Vavin Lilly2008 PINARXXX @esrayg A aselatilgan @PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80@mayissinegi @Mfsg Gullbahcemm Yariiimm
Arkadaşlarım Hatimi bitirdim hepinizin ismine niyetlenip duasını yaptım kendinizde yapbilirsiniz duanızı tekrar RABBİM kabul etsin inşaallah müminin mümin kardeşi için yaptığı dus geri çevrilmezmiş buna sığınaraktan Rabbim de inşaallah bizim dualrımızı bu vesileyle kabul eder hepimiz birbirimize güzel hayırlı haberler veririz inşaallah
Amiinn inşallah canım Allah razı olsun Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda inşallah.ceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik@R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64@SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak @turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680@miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 @Vavin Lilly2008 PINARXXX @esrayg A aselatilgan @PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80@mayissinegi @Mfsg Gullbahcemm Yariiimm
Arkadaşlarım Hatimi bitirdim hepinizin ismine niyetlenip duasını yaptım kendinizde yapbilirsiniz duanızı tekrar RABBİM kabul etsin inşaallah müminin mümin kardeşi için yaptığı dus geri çevrilmezmiş buna sığınaraktan Rabbim de inşaallah bizim dualrımızı bu vesileyle kabul eder hepimiz birbirimize güzel hayırlı haberler veririz inşaallah
ceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik@R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64@SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak @turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680@miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 @Vavin Lilly2008 PINARXXX @esrayg A aselatilgan @PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80@mayissinegi @Mfsg Gullbahcemm Yariiimm
Helal olsun canım ne demek içimden geldiği için okudum rabbim kabul ederse ne mutlu1 tane de benden
Allah senden razı olsun sen ne güzel bir insansın. Hakkını helal et nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?