• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Listeden çıkarmışsınız 3 sefer yazmışımdır en az regli oldum diye neyse allah kabul etsin okunanları hoşçakalın
Kusura bakma kaçıncı sıralardaydın ekliyorum
Çok karmaşıklık oluyo haklısın ama ancak okunanları tKip ediyorum o kadar mazeretli oluyo ki öyle şey olmaz haksız yere çıkaramam

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1- ceymi ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R Rad-8
4- Erwaaaa Erwaaaa
5- @HemDeliHemAsik[/USER]
6- R4bi4 R4bi4
7- @Vayneymis
8- Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem
9- @selcanmehmetcan
10- @nurtenn64
11- SEVDAM07 SEVDAM07
12 nursevdi nursevdi [/USER]
13 USER=857163] T Tatlianne20 [/USER] :KK200:
14USER=865974] B Burcinak [/USER]
15 miyaww__ miyaww__
16 turuncusemsiye turuncusemsiye
17 gunes0101 gunes0101
18 P pembehayaller06 [/USER]
19 @Hayalimdi gercek oldu
20 USER=835630]@Gokkusagi80[/USER]
21 mayissinegi mayissinegi
22 USER=857870]@Mfsg[/USER]
23 Gullbahcemm Gullbahcemm
24 USER=708113] Yariiimm Yariiimm [/USER]

Bu benim fikrim ama yanliş anlaşılmazsa eğer adet olanlar yada olmuşlar için gece 11 ve 12 arasinda mazeretliyiz die yazilsa her bir ağızdan
Gece 10la 11 arasıda ki o vakitlerde şu kadar okunmuştur bu kadar kalinmıştir dense daha iyi degil mi.gün içerisinde de ben okudum die not düşülse site sahibininde fikri olur kul hakkıda kimseye gecmemiş olunur bu benim fikrim hakkınizi helal edin

Site sahibi sensin vayneymiş
Bu benim fikrim ismini bilmiyorum kusura bakma öncelikle
Bence bütün kızlar adlarını söylesin onları not al

Gün icerisinde kizlar ben şu kadar okudum dediklerini not al aksam saat 10 en son 11 de butün kızlara okunan bu kalan bu bu die listeyi göster onlarda sonucu gorsunler

Adetli yada mazeretli her neyse öyle olan insanlarda gece 12 olunca 11 12 arası biz mazeretliyiz denilsin onu not düş en son 12 de bu bu listedekiler mazeretli diye göster herkes ona gore takibini yapar bu da faydalı olur

Dediğim gibi bu benim fikrim hem senin icinde iyi olur hem bütün kızlar icinde

Bi de nolur yanlış anlasılmayayım.bazen insanlarin netleri olmayabilir hasta olabilir yakinlarinin sorunu olabilir siteye girisi olmayabilir lütfen hemen listeden çıkarılmasınlar.baktın ses yok özelden yaz ha cvp gelmiyosa zaten imkani olmadığındandır o zaman hakka geçmez.yine de hakkinizi helal edin.bu benim fikrim katılir misiniz bilmem.ama ben kul hakkindan korkarim yine de helallik isterim

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

NİYETİMİZ @R4bi4 melek arkadaşımız
1- @ceymi 0
2- @hayalalemiveben 0
3- @rad-8 0
4- Erwaaaa Erwaaaa 5
5- @HemDeliHemAsik 5
6- @R4bi4 2
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 0
9- @selcanmehmetcan
10- @nurtenn64 0
11- SEVDAM07 SEVDAM07 0
12 @nursevdi
13 T Tatlianne20 1 :KK200:
14 @Burcinak 1
15 miyaww__ miyaww__ 2
16 @turuncusemsiye
17 @gunes0101
18- @esrayg 1
19- @pembehayaller06 2
20- @Hayalimdi gercek oldu 2
21 @Gokkusagi80 1
22 @mayissinegi 1
23 @Mfsg 1
24 @Gullbahcemm 0
25 Yariiimm Yariiimm 1

Eğer liste hazirlarsan benim adim tülay dün yazmıstım.hıdir ve günay kizı tülay
Böyle dua edilmek isterim ama linkin karşısında tülay denilirse sevinirim ayrıca bisey sorulmak istenirse bende ismimle cvp vermek isterim.

Eğer liste hazirlarsan benim adim tülay dün yazmıstım.hıdir ve günay kizı tülay
Böyle dua edilmek isterim ama linkin karşısında tülay denilirse sevinirim ayrıca bisey sorulmak istenirse bende ismimle cvp vermek isterim.
Evet yazmıştım ama dua sırası sana gelince yazıyım die düşündüm şuan kimse isim telafuz etmediği için

Site sahibi sensin vayneymiş
Bu benim fikrim ismini bilmiyorum kusura bakma öncelikle
Bence bütün kızlar adlarını söylesin onları not al

Gün icerisinde kizlar ben şu kadar okudum dediklerini not al aksam saat 10 en son 11 de butün kızlara okunan bu kalan bu bu die listeyi göster onlarda sonucu gorsunler

Adetli yada mazeretli her neyse öyle olan insanlarda gece 12 olunca 11 12 arası biz mazeretliyiz denilsin onu not düş en son 12 de bu bu listedekiler mazeretli diye göster herkes ona gore takibini yapar bu da faydalı olur

Dediğim gibi bu benim fikrim hem senin icinde iyi olur hem bütün kızlar icinde

Bi de nolur yanlış anlasılmayayım.bazen insanlarin netleri olmayabilir hasta olabilir yakinlarinin sorunu olabilir siteye girisi olmayabilir lütfen hemen listeden çıkarılmasınlar.baktın ses yok özelden yaz ha cvp gelmiyosa zaten imkani olmadığındandır o zaman hakka geçmez.yine de hakkinizi helal edin.bu benim fikrim katılir misiniz bilmem.ama ben kul hakkindan korkarim yine de helallik isterim
Canım hakkı hukuku karıştırmayalım boşver
Bi ara başka topikten acil duaya ihtiyacı olanlara karşılıksız okumuştum teşekkür bile etmedi hiç gibi değil boşver özelden yazamam o kadar mesaj gelioki kapadım özeli çok zorlanıyorum şikayet anlamımda demiyorum tabi Benim görevim ama durum böyle işte ... son durumu gğncelledim

Back