Dua sırası için degil de yinede herkes birbirinin ismini bilse senin icinde iyi olur bizim icinde en azindan öylesi daha güzel yinede siz bilirsinizEvet yazmıştım ama dua sırası sana gelince yazıyım die düşündüm şuan kimse isim telafuz etmediği için
Ok yarın da isim konusuna yoğunlaşalımDua sırası için degil de yinede herkes birbirinin ismini bilse senin icinde iyi olur bizim icinde en azindan öylesi daha güzel yinede siz bilirsiniz
ceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi @lionyez B Burcinak turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX @esrayg A aselatilgan @PamukDeniz P pembehayaller06 @Durbidk @Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi @Mfsg Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Aminnn canımmmm inşaallah bitti sayılır çok az kaldı yarın bitiyo inşaallah rabbim tez zamanda kabul etsinCanim benim allah bin kere razi olsun insallah rabbim herkese anneligi nasip eder saglikli hayirli evlatlarimiz olsun rabbim kabul etsin canim
Aminnn canımmmm inşaallah bitti sayılır çok az kaldı yarın bitiyo inşaallah rabbim tez zamanda kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?