- 1 Ekim 2015
- 927
- 4.616
- 63
- 40
@Vayneymis cnm ben dün 1 tane melek arkadaşımız için okudum. Bugünde okuyacaktım ama maalesef adet oldum. Bildirim yaptım ama görmedin sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden görünmüyorSenden de Allah razı olsun canım
Bi arkadaş özelden yazdı telefonu bozulmuş
Bugünle beraber 3 gün canım, Allah razı olsunKac gun gecikti cnm dualrm seninle
Aminnnn hepimiznBugünle beraber 3 gün canım, Allah razı olsun![]()
Ne muradın varsa versin inşallah
![]()
Idrar testinde 10 gun gecerse cikar demislerdi bnaBugünle beraber 3 gün canım, Allah razı olsun![]()
Ne muradın varsa versin inşallah
![]()
İnşaallah öyledir canım ya, inşaallahIdrar testinde 10 gun gecerse cikar demislerdi bna
Haberlerini bkliorz cnmİnşaallah öyledir canım ya, inşaallah![]()
Canım benimde nick burcin ak . İsmim reyhan burçin sağol şimdiden allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versinnnNot aldım cnmmm
Tamam canım@Vayneymis canım bu sefer lik 5 le kaldım ama hatim yarın biticek İnşaallah çarşamba kaldığım yerden tam gaz devam Allah’ın izniyle
Yazdım zaten deminki listeydi sadece@Vayneymis cnm ben dün 1 tane melek arkadaşımız için okudum. Bugünde okuyacaktım ama maalesef adet oldum. Bildirim yaptım ama görmedin sanırım.
Ben mazeretliydim yazmıştım ama abdest yeni alıcamEtiketlenen aşsğıda isimleri yazılı kişilerden mazeretli olanlar var mı geceye kadar müddet demiştim
Eğer şimdi yazmassanız listeden siliyorum Kızlar
Ben mazeretkiydim diyecek olan olursa tekrar eklerim ama daha fazla bekleyemicem
R Rad-8 @AsyaaAyazz @nurtenn64SEVDAM07
nursevdi @lionyez
@Isimsiz 1 @papatya4680
@Rose_marie @Ssy8491
@Vavin
@Lilly2008 @PINARXXX@esrayg @aselatilgan@PamukDeniz
@Durbidk
@aselatilgan
mayissinegi [/USER]
mayissinegi [/user]