Kusura bakma kaçıncı sıralardaydın ekliyorumListeden çıkarmışsınız 3 sefer yazmışımdır en az regli oldum diye neyse allah kabul etsin okunanları hoşçakalın
Cnm ben 1 tane daha okudum ekleyeblrsinKusura bakma kaçıncı sıralardaydın ekliyorum
Çok karmaşıklık oluyo haklısın ama ancak okunanları tKip ediyorum o kadar mazeretli oluyo ki öyle şey olmaz haksız yere çıkaramam
Iyi aksamlar kızlar ama ben dünde belirtmiştim adet görüyom haftaya inşallah dedim.beni çıkardınız mi acabaBen mazeretliydim yazmıştım ama abdest yeni alıcam
Okumayanın sırası gelicek ona okucaz olmaz öyleCnm boyle zor olmuyor mu nacizane fikrim 1 2 hafta takip et ondan snra listeden cikart hem dursnlar nolckki
Canım bak ben bugün yazdım ve okudum benide listeden çıkarmışsınCanım ben bir tane alıyorum şimdi başlıycam okumaya. Birde benim linkimin yanına Emine kızı Esra yazar Mısın
Alıorum demiştinCanım bak ben bugün yazdım ve okudum benide listeden çıkarmışsın
Evet alıyorum dedi. hemen başladığımıda belirttim yavaş okuyorum geç bitiyor o yüzden çıkartmadan yazmak istemiştimAlıorum demiştin
Ben de dedim alıyorum yok die
Okumayıp kalabiliyo
Okudum diyenleri yazıyorum tamam ekliyorum o zaman
Evet tahmin ettim okEvet alıyorum dedi. hemen başladığımıda belirttim yavaş okuyorum geç bitiyor o yüzden çıkartmadan yazmak istemiştim
Evet yazmıştım ama dua sırası sana gelince yazıyım die düşündüm şuan kimse isim telafuz etmediği içinEğer liste hazirlarsan benim adim tülay dün yazmıstım.hıdir ve günay kizı tülay
Böyle dua edilmek isterim ama linkin karşısında tülay denilirse sevinirim ayrıca bisey sorulmak istenirse bende ismimle cvp vermek isterim.
Canım hakkı hukuku karıştırmayalım boşverSite sahibi sensin vayneymiş
Bu benim fikrim ismini bilmiyorum kusura bakma öncelikle
Bence bütün kızlar adlarını söylesin onları not al
Gün icerisinde kizlar ben şu kadar okudum dediklerini not al aksam saat 10 en son 11 de butün kızlara okunan bu kalan bu bu die listeyi göster onlarda sonucu gorsunler
Adetli yada mazeretli her neyse öyle olan insanlarda gece 12 olunca 11 12 arası biz mazeretliyiz denilsin onu not düş en son 12 de bu bu listedekiler mazeretli diye göster herkes ona gore takibini yapar bu da faydalı olur
Dediğim gibi bu benim fikrim hem senin icinde iyi olur hem bütün kızlar icinde
Bi de nolur yanlış anlasılmayayım.bazen insanlarin netleri olmayabilir hasta olabilir yakinlarinin sorunu olabilir siteye girisi olmayabilir lütfen hemen listeden çıkarılmasınlar.baktın ses yok özelden yaz ha cvp gelmiyosa zaten imkani olmadığındandır o zaman hakka geçmez.yine de hakkinizi helal edin.bu benim fikrim katılir misiniz bilmem.ama ben kul hakkindan korkarim yine de helallik isterim
Tamam canım amin@Vayneymis Ben sabah okurum demistim bir tane okudum haberin olsun canim. ALLAH kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?