- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
MelekR4bi4 cnm ismin ne smdi okuyacm isminle dua edelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MelekR4bi4 cnm ismin ne smdi okuyacm isminle dua edelim
Tmm 15 dk ya biter benide ekle okudum say smdi basliyorum 1 tane
:) aynen sevindikce ters tepiyo bilmiyorm ama ben hic umudumu kaybetmedim hep hamile gibi gissederm kendmi:) ama bugin et yemegi vardi tiksindim balik yemeye gttik tiksindm ya zaten ben normaldede hassasim ona yoruyorum( yorcam ) cnku dha 1 hfta var adetime kafayi yeirm:) hayrlisi olsun işilcim:)Sende mi :) neyse çok sevinmeyelim sus
Amin aminnn ama beklememeye çalış:) aynen sevindikce ters tepiyo bilmiyorm ama ben hic umudumu kaybetmedim hep hamile gibi gissederm kendmi:) ama bugin et yemegi vardi tiksindim balik yemeye gttik tiksindm ya zaten ben normaldede hassasim ona yoruyorum( yorcam ) cnku dha 1 hfta var adetime kafayi yeirm:) hayrlisi olsun işilcim:)
Sıradaki 6 ncı arkadaş@Vayneymis canım duada bugün ilk günmü yani 1. Sıradaki arkadaş içinmi okunacak ?
Tamam canım okuyorum hemen.
Tamam canımVayneymis, beni de mazeretli olarak işaretlermisin. Haftaya pazartesi 1 hafta sonra ancak müsait olabilirim . Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Ins bu sefer de olmam regl dusnmmye calisyorm esimde diyor aklindan at ama ne mumkun nyse cnm ben okudum 1 tane melek arkadsimiza Allah kabul etsin cok sıkışırsan tekrar alirmAmin aminnn ama beklememeye çalış![]()
Okudm cnm ins regl olmazsinMelek canım![]()
Ins bu sefer de olmam regl dusnmmye calisyorm esimde diyor aklindan at ama ne mumkun nyse cnm ben okudum 1 tane melek arkadsimiza Allah kabul etsin cok sıkışırsan tekrar alirm