- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
MelekR4bi4 cnm ismin ne smdi okuyacm isminle dua edelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MelekR4bi4 cnm ismin ne smdi okuyacm isminle dua edelim
Tmm 15 dk ya biter benide ekle okudum say smdi basliyorum 1 tane
:) aynen sevindikce ters tepiyo bilmiyorm ama ben hic umudumu kaybetmedim hep hamile gibi gissederm kendmi:) ama bugin et yemegi vardi tiksindim balik yemeye gttik tiksindm ya zaten ben normaldede hassasim ona yoruyorum( yorcam ) cnku dha 1 hfta var adetime kafayi yeirm:) hayrlisi olsun işilcim:)Sende mi :) neyse çok sevinmeyelim sus
Melek canımR4bi4 cnm ismin ne smdi okuyacm isminle dua edelim
Amin aminnn ama beklememeye çalış:) aynen sevindikce ters tepiyo bilmiyorm ama ben hic umudumu kaybetmedim hep hamile gibi gissederm kendmi:) ama bugin et yemegi vardi tiksindim balik yemeye gttik tiksindm ya zaten ben normaldede hassasim ona yoruyorum( yorcam ) cnku dha 1 hfta var adetime kafayi yeirm:) hayrlisi olsun işilcim:)
Evet canım benimvanım adın melek dimi
Sıradaki 6 ncı arkadaş R4bi4 melek adı@Vayneymis canım duada bugün ilk günmü yani 1. Sıradaki arkadaş içinmi okunacak ?
Tamam canım okuyorum hemen.
Tamam canımVayneymis, beni de mazeretli olarak işaretlermisin. Haftaya pazartesi 1 hafta sonra ancak müsait olabilirim . Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Ins bu sefer de olmam regl dusnmmye calisyorm esimde diyor aklindan at ama ne mumkun nyse cnm ben okudum 1 tane melek arkadsimiza Allah kabul etsin cok sıkışırsan tekrar alirmAmin aminnn ama beklememeye çalış
Okudm cnm ins regl olmazsinMelek canım
Ins bu sefer de olmam regl dusnmmye calisyorm esimde diyor aklindan at ama ne mumkun nyse cnm ben okudum 1 tane melek arkadsimiza Allah kabul etsin cok sıkışırsan tekrar alirm