- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Canım R4bi4 için hadi okuyalım41 sureyi tmmladnmi baska neler yapiyosn cnm suan kac aylik ay ne guzel ya kizlar cok istiyorum buraya hamisim yazmayi ve sizdende mutlu haberler gelmesni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım R4bi4 için hadi okuyalım41 sureyi tmmladnmi baska neler yapiyosn cnm suan kac aylik ay ne guzel ya kizlar cok istiyorum buraya hamisim yazmayi ve sizdende mutlu haberler gelmesni
Ben birazdan baslicam inşallah :)Canım R4bi4 için hadi okuyalım
İstwdiği kadar canım@Vayneymis İyi akşamlar ankette neye karar verdiniz acaba ben orayı kaçırdımda sıradaki arkadaşa herkes tekmi okuyo istediği kadarmı?
Amin canım tamam ama aksatma lütfenAllah razı olsun çok saol Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.bende haftaya başlayayım.adet oluyom şuan. Allah bütün kardeşlerimize içinde banada salih evlat verir inşallah
Yok aksatmam adet oluyom temizleneyim haftaya bende başlayacağım.bir de kişi başı ne kadar okunuyor bunuda söyleyin lütfen ona göre bende hazırlanayimAmin canım tamam ama aksatma lütfen
Kişibaşı 1 yeter üstünü arkadaşlarımız tamamlıyor şükürYok aksatmam adet oluyom temizleneyim haftaya bende başlayacağım.bir de kişi başı ne kadar okunuyor bunuda söyleyin lütfen ona göre bende hazırlanayim
Cnm 7 yıl oldu evliyim.25 yaşındayım.2 aşılama oldum.2 tüp denedik ama transfer olamadım embriyom oluşmadı.bu ilk transferim oldu .4 yumurtamın 1 i döllendi bakalım cuma test günüm.hakkımızda hayırlısı olsun .sen neler denedin ?aşılaman ne zaman olucak?Kaç yıllık evli siniz
vanım adın melek dimi2 tane aldım canım @Vayneymis