- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Amin ❤Bu arada hepimiz için 1041 rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ❤Bu arada hepimiz için 1041 rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
Bu arada hepimiz için 1041 rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
AminnAllah razı olsun canım.
Merhaba ilk sayfada kurallar yazıyorMerhabalar.
Meryem suresi sayfanız çok karıştı. hepsini okumam mümkün değil sayfaların. kısaca su an kaç kişi listede? haftada bir kişiye okunacaksa ayda 4 kişi 10 ayda sanıyorum 40. kişi bitecek. ki herkes 10 ay boyunca sanmıyorum düzenli buraya girip okusun. Nasıl yapabiliriz başka? süreyi hafatada değil de 3 güne alırsak bile süreklilik sağlamak zor. @Vayneymis
3 güne kalmıyo nadir yani 2 güne bitiyo herkez okuyabildiği kadar okuyoMerhabalar.
Meryem suresi sayfanız çok karıştı. hepsini okumam mümkün değil sayfaların. kısaca su an kaç kişi listede? haftada bir kişiye okunacaksa ayda 4 kişi 10 ayda sanıyorum 40. kişi bitecek. ki herkes 10 ay boyunca sanmıyorum düzenli buraya girip okusun. Nasıl yapabiliriz başka? süreyi hafatada değil de 3 güne alırsak bile süreklilik sağlamak zor. @Vayneymis
Tamam o zamanBen beğenmişmiyim farkında değilim yorum yaptım sadece
Tamam o zaman
Tamam CanlarımBen de farketmedim affet
.Tamam Canlarım
Ben 10 tane okudum canım bilgin olsunnTamam Canlarım