How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Merhabalar.
Meryem suresi sayfanız çok karıştı. hepsini okumam mümkün değil sayfaların. kısaca su an kaç kişi listede? haftada bir kişiye okunacaksa ayda 4 kişi 10 ayda sanıyorum 40. kişi bitecek. ki herkes 10 ay boyunca sanmıyorum düzenli buraya girip okusun. Nasıl yapabiliriz başka? süreyi hafatada değil de 3 güne alırsak bile süreklilik sağlamak zor. @Vayneymis

Merhabalar.
Meryem suresi sayfanız çok karıştı. hepsini okumam mümkün değil sayfaların. kısaca su an kaç kişi listede? haftada bir kişiye okunacaksa ayda 4 kişi 10 ayda sanıyorum 40. kişi bitecek. ki herkes 10 ay boyunca sanmıyorum düzenli buraya girip okusun. Nasıl yapabiliriz başka? süreyi hafatada değil de 3 güne alırsak bile süreklilik sağlamak zor. @Vayneymis
Merhaba ilk sayfada kurallar yazıyor

Merhabalar.
3 güne kalmıyo nadir yani 2 güne bitiyo herkez okuyabildiği kadar okuyo

Back