- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.417
- 548
- 33
Amin ❤Bu arada hepimiz için 1041 rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ❤Bu arada hepimiz için 1041 rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
Bu arada hepimiz için 1041 rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
AminnAllah razı olsun canım.![]()
Merhaba ilk sayfada kurallar yazıyorMerhabalar.
Meryem suresi sayfanız çok karıştı. hepsini okumam mümkün değil sayfaların. kısaca su an kaç kişi listede? haftada bir kişiye okunacaksa ayda 4 kişi 10 ayda sanıyorum 40. kişi bitecek. ki herkes 10 ay boyunca sanmıyorum düzenli buraya girip okusun. Nasıl yapabiliriz başka? süreyi hafatada değil de 3 güne alırsak bile süreklilik sağlamak zor. @Vayneymis
3 güne kalmıyo nadir yani 2 güne bitiyo herkez okuyabildiği kadar okuyoMerhabalar.
Meryem suresi sayfanız çok karıştı. hepsini okumam mümkün değil sayfaların. kısaca su an kaç kişi listede? haftada bir kişiye okunacaksa ayda 4 kişi 10 ayda sanıyorum 40. kişi bitecek. ki herkes 10 ay boyunca sanmıyorum düzenli buraya girip okusun. Nasıl yapabiliriz başka? süreyi hafatada değil de 3 güne alırsak bile süreklilik sağlamak zor. @Vayneymis
Tamam o zamanBen beğenmişmiyim farkında değilim yorum yaptım sadece
Tamam o zaman![]()
Tamam CanlarımBen de farketmedim affet![]()
.Tamam Canlarım![]()