How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Amin sırra kimse kimseyi tanımıyor tanımadığımız insanların duası kabul olurmuş insallah rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat verir.
Evet
Allah hepimize o Sevinç’i yaşatsın
Eğer hamile olursak testimizi kocaman hediye kutusuna koyalım eşimiz kocaman kutuda ufak ama en değerli hediyeyi görsün

Evet
Allah hepimize o Sevinç’i yaşatsın
Eğer hamile olursak testimizi kocaman hediye kutusuna koyalım eşimiz kocaman kutuda ufak ama en değerli hediyeyi görsün
Güzel fikirmis bu ay yine yaptim test tek çizgi fazla uzulmedim galiba alışmaya başladım ama hala umudum var ve hastalandim kismetten öte yol yok ama ne kadar çok bebis isteyen var ne guzel rabbim herkesi evlat sahibi yapsın ikiz ikiz:anneadayı::anne:

Güzel fikirmis bu ay yine yaptim test tek çizgi fazla uzulmedim galiba alışmaya başladım ama hala umudum var ve hastalandim kismetten öte yol yok ama ne kadar çok bebis isteyen var ne guzel rabbim herkesi evlat sahibi yapsın ikiz ikiz:anneadayı::anne:
(Videosunu izlemiştim yıllardır çocukları olmayan çiftin sürprizi) aminn

@Vayneymis canım kesin bilgi çok kişiye sordum bir başkası için herkes bir tane okuyabilirmiş yani çok almak fayda etmiyor
Anladım seni boşver bence iki tane hafız arkadaşımız çok okuyo zaten onun dışında herkes bir iki okuyo
Hafızların daha da yararlı olur die düşünüyorum
Ben aslında acele ettirmiyorum bir haftada herkes bir ama öbür kişiye hemen geçmemiz de iyi bişey bence boşver içimizi bozmayalım bence sorun yok iyi gidiyo

Back