Senden de Allah razı olsun tugbacimKızlar Allah razı olsun hepinizdennnn hakkınızı helal edinnnn bende hatime başlıyorum Allah ın izniyle ismini yazan yazmayan herkesin niyetine inşaallah meryem surelerini aksatmicam sıkıntı yok onada yetişirim evelALLAH
Karnım da ağrıyor bakalım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)Rakika bat 3 şubatmış bu arada çok heyecanlı
İnşallah Rabiam Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :*Benim de 3'ü 5'i arası dua edin :))
İnşallah canım :*İnşallah okuduğumuz dualar sayesinde sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur
Canım benim aminnn inşaallah ♡ ♡İnşallah Rabiam Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :*
Evet bunu ablamda dedi dun sordum ben hayir dedi herkes 1 tane okuyabilir dedi cunku ben daha oncede okutturmustum 41 taneti ayri ayri omutmustuk hatta ablamda yarisindan cogunu arkadaslarina okutmustu bizde oyle yapalim kizlar@Vayneymis canım kesin bilgi çok kişiye sordum bir başkası için herkes bir tane okuyabilirmiş yani çok almak fayda etmiyor
Evet canımEvet bunu ablamda dedi dun sordum ben hayir dedi herkes 1 tane okuyabilir dedi cunku ben daha oncede okutturmustum 41 taneti ayri ayri omutmustuk hatta ablamda yarisindan cogunu arkadaslarina okutmustu bizde oyle yapalim kizlar
Evt kızlar normalde herkezin 1 tane okuması gerekiyo ama biz o kadar kişi değiliz sanırım 1 kişi kendine olursa 41 gün günde 1 tane okuyabiliyo adet olursa bi başkasına devretmesi lazım ara verilmeden 41 i tamamlaması lazımEvet bunu ablamda dedi dun sordum ben hayir dedi herkes 1 tane okuyabilir dedi cunku ben daha oncede okutturmustum 41 taneti ayri ayri omutmustuk hatta ablamda yarisindan cogunu arkadaslarina okutmustu bizde oyle yapalim kizlar
Evet bunu ablamda dedi dun sordum ben hayir dedi herkes 1 tane okuyabilir dedi cunku ben daha oncede okutturmustum 41 taneti ayri ayri omutmustuk hatta ablamda yarisindan cogunu arkadaslarina okutmustu bizde oyle yapalim kizlar
Aynen öyle canım ilerde 41 kişi olursak herkez 1 tane okur 1 günde bitiririz inşaallahKızlar ameller niyetlere göredir biz niyetimizi illa herkes bı tane okuyacak diye almadık ki. Tabi fazla kişinin ağzının karışması güzel birşey ama yapabildiğimiz kadar yapalım ileride sayımız artarsa öyle de yaparız inşallah ❤
Onu ben de biliyorum ama 41 kişi lazımdı olmadı ondanEvet bunu ablamda dedi dun sordum ben hayir dedi herkes 1 tane okuyabilir dedi cunku ben daha oncede okutturmustum 41 taneti ayri ayri omutmustuk hatta ablamda yarisindan cogunu arkadaslarina okutmustu bizde oyle yapalim kizlar
AynenKızlar ameller niyetlere göredir biz niyetimizi illa herkes bı tane okuyacak diye almadık ki. Tabi fazla kişinin ağzının karışması güzel birşey ama yapabildiğimiz kadar yapalım ileride sayımız artarsa öyle de yaparız inşallah ❤
Ah canım habire soru soruyorsun :))Arkadaşlar hergun mu meryem suresi okunacak şimdi kime okunuyor
Bu arada hepimiz için 1041 rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?