EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Senden de Allah razı olsun tugbacim

Rakika bat 3 şubatmış bu arada çok heyecanlı
Karnım da ağrıyor bakalım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)
Benim de 3'ü 5'i arası dua edin :))
İnşallah Rabiam Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :*
İnşallah okuduğumuz dualar sayesinde sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur
İnşallah canım :*

Kızlar ben bugün biraz teknik aksaklıklar yaşadım geç girebildim o yüzden. Ben de 3 tane okucam şimdi inşallah Allah hepinizden razı olsun

@Vayneymis canım kesin bilgi çok kişiye sordum bir başkası için herkes bir tane okuyabilirmiş yani çok almak fayda etmiyor
Evet bunu ablamda dedi dun sordum ben hayir dedi herkes 1 tane okuyabilir dedi cunku ben daha oncede okutturmustum 41 taneti ayri ayri omutmustuk hatta ablamda yarisindan cogunu arkadaslarina okutmustu bizde oyle yapalim kizlar

Evet bunu ablamda dedi dun sordum ben hayir dedi herkes 1 tane okuyabilir dedi cunku ben daha oncede okutturmustum 41 taneti ayri ayri omutmustuk hatta ablamda yarisindan cogunu arkadaslarina okutmustu bizde oyle yapalim kizlar
Evt kızlar normalde herkezin 1 tane okuması gerekiyo ama biz o kadar kişi değiliz sanırım 1 kişi kendine olursa 41 gün günde 1 tane okuyabiliyo adet olursa bi başkasına devretmesi lazım ara verilmeden 41 i tamamlaması lazım

Aynen öyle canım ilerde 41 kişi olursak herkez 1 tane okur 1 günde bitiririz inşaallah

@Vayneymis Bende bugünkü arkadaşım için bi tane okuyabilirim bugün Cumartesi duam var oda epey sürüyor bugünlük bir olsun yarından itibaren daha çok okurum inşallah Allah duslarımızı kabul etsin inşallah hapimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşalım sağlıklı sıhatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…