Ümidimi kesmiyorum. Verdiği de vermediği de imtihandır Rabbimin yalnızca sabr öğretsin inşallah..insan etkileniyor yinede..
Buarada ben adet oldum biter bitmez katılıcam yine okumaya Erwaaaa ya sadece 1 tane okuyabildim allahım kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümidimi kesmiyorum. Verdiği de vermediği de imtihandır Rabbimin yalnızca sabr öğretsin inşallah..insan etkileniyor yinede..
Tamam tamam allah kabul etsinÜmidimi kesmiyorum. Verdiği de vermediği de imtihandır Rabbimin yalnızca sabr öğretsin inşallah..insan etkileniyor yinede..
Buarada ben adet oldum biter bitmez katılıcam yine okumaya Erwaaaa ya sadece 1 tane okuyabildim allahım kabul etsin
Sagolun canım söylediklerinin neredeyse hepsini denedim ben 2.5 yıldır...
hepsi vesile Allahın izni ile Rabbim ol deyince oluyor hepsi bu.. ben bütün tedavileri bırakıyorum bir müddet yalnızca dua ile şükr edeceğim..
Allahım çabalarınızın karşılığını versin inşallah..
Allah razı olsun kızlar dahil olamadım henüz yarın sabahtan itibaren dahilim Allah ın izniyleErwaaaa nickli tuğba arkadaşımız için Meryem suresi okuyoruz
okuyanların listesi
R Rad-8 1
@HemDeliHemAsik 3
nursevdi 2
A AsyaaAyazz 1
Cikolatalikurabiyem 1
miyaww__ 3
ceymi 1
R4bi4 2
@Mucizeolsakeske 1
15 okundu toplam allah bereket versin
Bizim doktor uyuyo gercekten saol cnm bilgilerin icinCanim kuru inciri zeytinyaginda beklet o cok iyi geliyor rezerve birde sabah ac karnina bal polen corekotu tarcin karistirip ye kabak cekirdegi dogru birde transfer oldugunda 1 tane ananas al onu hergun 1 dilim olacak sekilde ye tutunmayi sagliyor birde hanimlar protein agirlikli beslenin bakliyat tuketin hazir meyve sulari kafein gazli icecek icmeyin yumurtalari olumsuz etkiliyor doktorum soylemisti
16 okudum canım bilgin olsunErwaaaa nickli tuğba arkadaşımız için Meryem suresi okuyoruz
okuyanların listesi
R Rad-8 1
@HemDeliHemAsik 3
nursevdi 2
A AsyaaAyazz 1
Cikolatalikurabiyem 1
miyaww__ 3
ceymi 1
R4bi4 2
@Mucizeolsakeske 1
15 okundu toplam allah bereket versin