• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Cumlemize amin canim :dua:rabbim bisekilde herkesi belli imtihanlardan geciriyor onemli olan bop bol dua edip sabirla beklemek elbet birgun bizimde yuzumuz gulecek
Rabbim şifa versin inşallah canım . Hepimiz bi şekilde imtihan oluyoruz...Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah:dua::dua::dua::dua:

Test sonucum negatif cıktı hanımlar bu ay da nasip etmedi Rabbim..hayırlısı..
Erwaaaa Erwaaaa için başlıyoruz (Kızlar akşam yatmadan bir kaşık zeytinyağı için yumurta rezervini çoğaltıyormuş ben dün başladım bir de pembehayaller06 demişti çiğ kabak çekirdeği kabuksuz yiyelim babamlara söyledim gelirken alıcaklar başlıcam ben de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ) konu dışı olduğundan parantez içinde belirttim
Canim kuru inciri zeytinyaginda beklet o cok iyi geliyor rezerve birde sabah ac karnina bal polen corekotu tarcin karistirip ye kabak cekirdegi dogru birde transfer oldugunda 1 tane ananas al onu hergun 1 dilim olacak sekilde ye tutunmayi sagliyor birde hanimlar protein agirlikli beslenin bakliyat tuketin hazir meyve sulari kafein gazli icecek icmeyin yumurtalari olumsuz etkiliyor doktorum soylemisti

Aaaaa benim sırammı gelmişşşş okuyacak olan arkadaşlarım şimdiden Allah razı oLsunnn rabbim hepimizin niyetlerini dualarını kabul etsin inşaallah Bende hatime başlicam ama hala isimlerini yazmayanlar var bana özelden yazın arkadaşlar bu arada adım ( Tuğba ) isimle niyet ederseniz çokkkkkk sevinirimmm :dua::dua::dua:
Ben yazmistim ama sanirim gormediniz cevap yazmadiniz bende tekrar soylemedim

Canim kuru inciri zeytinyaginda beklet o cok iyi geliyor rezerve birde sabah ac karnina bal polen corekotu tarcin karistirip ye kabak cekirdegi dogru birde transfer oldugunda 1 tane ananas al onu hergun 1 dilim olacak sekilde ye tutunmayi sagliyor birde hanimlar protein agirlikli beslenin bakliyat tuketin hazir meyve sulari kafein gazli icecek icmeyin yumurtalari olumsuz etkiliyor doktorum soylemisti
Sagolun canım söylediklerinin neredeyse hepsini denedim ben 2.5 yıldır...
hepsi vesile Allahın izni ile Rabbim ol deyince oluyor hepsi bu.. ben bütün tedavileri bırakıyorum bir müddet yalnızca dua ile şükr edeceğim..
Allahım çabalarınızın karşılığını versin inşallah..

Kim için okuyoruz? Nedense hiç bildirim gelmiyor bana takip ettiğim halde. Birazdan okuyacam kim için olduğunu söylerseniz? :)

Görmedim cnm çok özür özelden yazarmısın rica etsem daha başlamadım
Olurmu canim estagfurullah ben huseyin kizi şeyda canim allah simdiden bin kere senden razi olsun.
Bu arada ben bugun sana okuyamadim yarin mutlaka okuyacam aklimdasin ne olur sende kusuruma bakma yada eve gelince okumaya gayret ederim

Sagolun canım söylediklerinin neredeyse hepsini denedim ben 2.5 yıldır...
hepsi vesile Allahın izni ile Rabbim ol deyince oluyor hepsi bu.. ben bütün tedavileri bırakıyorum bir müddet yalnızca dua ile şükr edeceğim..
Allahım çabalarınızın karşılığını versin inşallah..
Tabiki kullandiklarimizin sifasini rabbim veriyor bende 3.yilimiza girdik bebek icin cabaliyoruz ben bunlarin yanindada bi cok sey kullandim saglikli beslendim cok sey yaptim ayni zamanda herzaman oldugu gibi dualara sigindim sonra rabbime binlerce sukurler olsun kullandiklarimin sifasini gosterdi benim amh diplerdeyken sadece 1 yumurta varken sonra yumurtalarimin kendine geldigini gordum allah insallah dondurulmus embriyolarima can verir yazdan bu yana beklemedeyim transfer icin

Tabiki kullandiklarimizin sifasini rabbim veriyor bende 3.yilimiza girdik bebek icin cabaliyoruz ben bunlarin yanindada bi cok sey kullandim saglikli beslendim cok sey yaptim ayni zamanda herzaman oldugu gibi dualara sigindim sonra rabbime binlerce sukurler olsun kullandiklarimin sifasini gosterdi benim amh diplerdeyken sadece 1 yumurta varken sonra yumurtalarimin kendine geldigini gordum allah insallah dondurulmus embriyolarima can verir yazdan bu yana beklemedeyim transfer icin
.
Amin İnşaAllah canım❤

merhaba arkadaşlar
Lütfen kuralları dikkatlice okuyunuz
Topiğimize sadece hamile adayları değil hamile olanları da bekliyoruz

Kurallar:

1) duamızın her zincirinde sadece bir kişi için niyet edip 41 Meryem suresi okunacak (bu dönem okuma gücümüze göre farklılık gösterebilir bildirimlerden takip ediniz)
2) mazeretli olmayıp da 41 Meryem suresi tamamlandığı zaman , en az 1 tane Meryem suresi okumayanlar bir sonraki zincire katılmayacaklardır (ikinci fırsat yok çünkü toplu 41 surenin okunduğu süre zarfında bir kişinin boş geçmesin adil değil) bunu yapmamın sebebi karşılık kavramı değil. Gruptaki herkesin okumasını istiyorum . Hepimiz dualı olalım ki işlerimiz daha tez zamanda ve hayırlı olsun.

3) editörlerimizin de belirttiği üzere sohbet yasaktır

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Listemize girdikten sonra hamile olan arkadaşların isimlerinin yanında hamilelik emojisi vardır. Hepimize umut olsun :anneadayı:

1- ceymi ceymi [/USER] (AYSEL)
2- H hayalalemiveben [/USER] mehmet kızı melek
3- R Rad-8 [/USER]

4- Erwaaaa Erwaaaa [/USER] bat 14 şubat
5- Rakika Rakika Hatice kızı Hanife bat 3 şubat
6- USER=772265] R4bi4 R4bi4 [/USER][/USER]
7- @Vayneymis[/USER][/USER] (ışıl)Bat 14 şubat
8- A AsyaaAyazz [/USER][/USER]

9- Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem [/USER] mazeretli
10 @selcanmehmetcan[/USER][/USER]
11 @nurtenn64[/USER][/USER]
12 SEVDAM07 SEVDAM07 [/USER]
13 nursevdi nursevdi [/USER]
14 USER=857163] T Tatlianne20 [/USER][/USER][/USER] :anneadayı:
15 USER=842122] L lionyez [/USER]
16 USER=865974] B Burcinak [/USER][/USER] bat 20 şubat
17 Isimsiz 1 Isimsiz 1 [/USER][/USER]
18 USER=660868]@papatya4680[/USER][/USER]
19 USER=868669] miyaww__ miyaww__ [/USER] mazeretli
20 @Mucizeolsakeske[/USER] topiğe katılmadan önce hamile olmıştu
21 USER=718256] KaPrisLiPazen KaPrisLiPazen [/USER][/USER][/USER] çocukları var bizler için okuyor )
22 R Rose_marie [/USER]
23 USER=863128]@Ssy8491[/USER][/USER]
24 turuncusemsiye turuncusemsiye [/USER][/USER]
25 USE@gunes0101[/USER]
26 USER=765445] V Vavin [/USER][/USER][/USER]
27 USER=798224] Lilly2008 Lilly2008 [/USER][/USER][/USER]
28 USER=804298] PINARXXX PINARXXX [/USER][/USER][/USER]
29 USER=859972] DlnOrhn DlnOrhn [/USER][/USER] topiğe katılmadan hamile olmuştu
30 USER=797745]@esrayg[/USER]
31- A aselatilgan
32- P pembehayaller06
33 USER=797337] PamukDeniz PamukDeniz [/USER]
34- D Durbidk
35- @Hayalimdi gercek oldu mazeretli

Hepimiz için hayırlı olsun [/USER]
[/USER]

Inşallah canım bende bebek için dua istifam sizden insallah rabbim hepimize nasip eder

Back