- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Vardır bı hayır canım hiç üzülme Rabbim en hayırlısını bilirTest sonucum negatif cıktı hanımlar bu ay da nasip etmedi Rabbim..hayırlısı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır bı hayır canım hiç üzülme Rabbim en hayırlısını bilirTest sonucum negatif cıktı hanımlar bu ay da nasip etmedi Rabbim..hayırlısı..
Rabbim şifa versin inşallah canım . Hepimiz bi şekilde imtihan oluyoruz...Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
Test sonucum negatif cıktı hanımlar bu ay da nasip etmedi Rabbim..hayırlısı..
Canim kuru inciri zeytinyaginda beklet o cok iyi geliyor rezerve birde sabah ac karnina bal polen corekotu tarcin karistirip ye kabak cekirdegi dogru birde transfer oldugunda 1 tane ananas al onu hergun 1 dilim olacak sekilde ye tutunmayi sagliyor birde hanimlar protein agirlikli beslenin bakliyat tuketin hazir meyve sulari kafein gazli icecek icmeyin yumurtalari olumsuz etkiliyor doktorum soylemistiErwaaaa için başlıyoruz (Kızlar akşam yatmadan bir kaşık zeytinyağı için yumurta rezervini çoğaltıyormuş ben dün başladım bir de pembehayaller06 demişti çiğ kabak çekirdeği kabuksuz yiyelim babamlara söyledim gelirken alıcaklar başlıcam ben de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ) konu dışı olduğundan parantez içinde belirttim
Ben yazmistim ama sanirim gormediniz cevap yazmadiniz bende tekrar soylemedimAaaaa benim sırammı gelmişşşş okuyacak olan arkadaşlarım şimdiden Allah razı oLsunnn rabbim hepimizin niyetlerini dualarını kabul etsin inşaallah Bende hatime başlicam ama hala isimlerini yazmayanlar var bana özelden yazın arkadaşlar bu arada adım ( Tuğba ) isimle niyet ederseniz çokkkkkk sevinirimmm
Sagolun canım söylediklerinin neredeyse hepsini denedim ben 2.5 yıldır...Canim kuru inciri zeytinyaginda beklet o cok iyi geliyor rezerve birde sabah ac karnina bal polen corekotu tarcin karistirip ye kabak cekirdegi dogru birde transfer oldugunda 1 tane ananas al onu hergun 1 dilim olacak sekilde ye tutunmayi sagliyor birde hanimlar protein agirlikli beslenin bakliyat tuketin hazir meyve sulari kafein gazli icecek icmeyin yumurtalari olumsuz etkiliyor doktorum soylemisti
Kuzum hastalandim bu gun bittiğinde eklersin olurmuTamam canım eklicem
Görmedim cnm çok özür özelden yazarmısın rica etsem daha başlamadımBen yazmistim ama sanirim gormediniz cevap yazmadiniz bende tekrar soylemedim
Olurmu canim estagfurullah ben huseyin kizi şeyda canim allah simdiden bin kere senden razi olsun.Görmedim cnm çok özür özelden yazarmısın rica etsem daha başlamadım
Tabiki kullandiklarimizin sifasini rabbim veriyor bende 3.yilimiza girdik bebek icin cabaliyoruz ben bunlarin yanindada bi cok sey kullandim saglikli beslendim cok sey yaptim ayni zamanda herzaman oldugu gibi dualara sigindim sonra rabbime binlerce sukurler olsun kullandiklarimin sifasini gosterdi benim amh diplerdeyken sadece 1 yumurta varken sonra yumurtalarimin kendine geldigini gordum allah insallah dondurulmus embriyolarima can verir yazdan bu yana beklemedeyim transfer icinSagolun canım söylediklerinin neredeyse hepsini denedim ben 2.5 yıldır...
hepsi vesile Allahın izni ile Rabbim ol deyince oluyor hepsi bu.. ben bütün tedavileri bırakıyorum bir müddet yalnızca dua ile şükr edeceğim..
Allahım çabalarınızın karşılığını versin inşallah..
.Tabiki kullandiklarimizin sifasini rabbim veriyor bende 3.yilimiza girdik bebek icin cabaliyoruz ben bunlarin yanindada bi cok sey kullandim saglikli beslendim cok sey yaptim ayni zamanda herzaman oldugu gibi dualara sigindim sonra rabbime binlerce sukurler olsun kullandiklarimin sifasini gosterdi benim amh diplerdeyken sadece 1 yumurta varken sonra yumurtalarimin kendine geldigini gordum allah insallah dondurulmus embriyolarima can verir yazdan bu yana beklemedeyim transfer icin
AminInşallah canım bende bebek için dua istifam sizden insallah rabbim hepimize nasip eder