EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Erwaaaa için başlıyoruz (Kızlar akşam yatmadan bir kaşık zeytinyağı için yumurta rezervini çoğaltıyormuş ben dün başladım bir de pembehayaller06 demişti çiğ kabak çekirdeği kabuksuz yiyelim babamlara söyledim gelirken alıcaklar başlıcam ben de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ) konu dışı olduğundan parantez içinde belirttim

Erwaaaa için 41 Meryem suresi okumamız başlamıştır
Aaaaa benim sırammı gelmişşşş okuyacak olan arkadaşlarım şimdiden Allah razı oLsunnn rabbim hepimizin niyetlerini dualarını kabul etsin inşaallah Bende hatime başlicam ama hala isimlerini yazmayanlar var bana özelden yazın arkadaşlar bu arada adım ( Tuğba ) isimle niyet ederseniz çokkkkkk sevinirimmm

Tamam canım benim

CANIM SANIRIM ANLAMADIN BEN DOKTORLARIN SOYLEDIGINI SOYLEDIM TIBBEN IMKANSIZ AMA RABBIM OL DER OLUVERIR DEDIM RABBIMIN KATINDA HIC BIRSEY IMKANSIZ DEGIL BEN BUNU YAZDIM SANIRIM YANLIŞ ANLAMISSIN YAZDIGIMI
yok kuzum yanlış anlamadım doktorların dediklerine göre dedim yoksa hiç birimiz ümitsiz değiliz Allah a şükür

Rabbim şifa versin inşallah canım . Hepimiz bi şekilde imtihan oluyoruz...Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…