nacizane fikrim duanın vakti olmazBenimde aklima takildi arkadaslar benim transferimde allah nasip ederse nisan ayinda olacak yani daha cok var simdiden okutsam bisey olurmuki illa transferdemi okutmak gerekiyor lutfen bu konuyla ilgili bilgili bir arkadasimiz cevap yazarsa memnun olurum kendim icinde ben 10 gun oldu baslayali hem yasin hem meryem suresi 41 tamamlayacam fakat transfere dogrumu okumam gerekiyordu bunu hic arastirmadim
Yani bende oyle dusunuyorum aylardir meryem suresi okuyorum hic saymamistim sonra kendi kendime busefer sayiyla 41 gun okuyacam dedim okumata basladim burda transferime var falan yazilinca benimde kafama takildi tesekkur ederim:))nacizane fikrim duanın vakti olmazbakarsın tüp bebege gerek kalmadan rabbim nasip ediverir sen okumaya devam et bence o zamnda okursun yine
Tabiki cnmmm ekledim bileErwaaaa, beni de ekler mısın. Adim Mehmet Kızı Melek
Buarada amin rabbim tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip eylesin benimki tibben imkansiz ama rabbim ol der oluverirnacizane fikrim duanın vakti olmazbakarsın tüp bebege gerek kalmadan rabbim nasip ediverir sen okumaya devam et bence o zamnda okursun yine
Vayneymis beni sil benim için de okunmasın bugün doktor a gittim boş beni silin tsklerR Rad-8 nickli öznur arkadaşımız için Meryem suresi okuyoruz
okuyanların listesi
R Rad-8 (7)
@selcanmehmetcan 1
@HemDeliHemAsik 3
gunes0101 (1)
nursevdi 3
@esrayg 1
ceymi 1
miyaww__ 3
B Burcinak 1@Erwaaaa 3
@Vayneymis 1
R4bi4 2
@Mucizeolsakeske 1
Toplam 28 okundu kalan 13
Öyle deme canım benim şimdi yok diye hiç olmicak değil rabbim büyük bizi duyuyo görüyo duaların etkisi bi anlık değil karamsar olma lütfen rabbimden umut kesikmez hiç bi zamanVayneymis beni sil benim için de okunmasın bugün doktor a gittim boş beni silin tskler
BURDA SOHBET YASAK ASLINDA CANIM DA NEDEN İMKANSIZ OLSUN NEFES ALIYORSAK İMKANSIZ DİYE BİŞEY YOKTUR ALLAHIN İZNİYLE. KURU DALDAN GÜL BİTİREN RABBİM BİZİMDE GÖNLÜMÜZÜN MURADINI BİR GÜN VERECEK İNŞALLAHBuarada amin rabbim tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip eylesin benimki tibben imkansiz ama rabbim ol der oluverir
Umudun biterse yaşama sevincin biter benim yaşadığım her olumsuzlukta en çok sarıldığım ve sığındığım yaradanım ve dualarım oldu yoksa yiter gidersin aman diyim yapmaVayneymis beni sil benim için de okunmasın bugün doktor a gittim boş beni silin tskler
Her hafta bir kişiye Meryem suresi canım 41 adetARKADAŞLAR MERHABA;
Her hafta bir kişiye hatim degil mi ? daha fazla okusak daha iyi tabi ki ama benim anlamadığım dün R Rad-8 için başlandı ve 3 gün içerisinde bitecek mi? Yoksa herkes adet belirtip mı okudum diyecek?? adımın listeden çıkmasını istemiyorum. Transfer zamanıma daha çok var transfer olduğumda ban okunsun istiyorum, nacizane. Ama sabah itibari ile regl oldum maalesef R Rad-8 sana okuyamayacağım. hakkını helal et lütfen.
Boş değil daha yeni başlıyoruz pes etmeyinVayneymis beni sil benim için de okunmasın bugün doktor a gittim boş beni silin tskler
Canım H hayalalemiveben için okuduğunu görmedim ama teyit etmek için tüm mesajlara tekrar bakıcam@Vayneymis cnm ben okudum diyorum beni gormednmi eklememissin okuyanlrn arasna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?