EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Benimde aklima takildi arkadaslar benim transferimde allah nasip ederse nisan ayinda olacak yani daha cok var simdiden okutsam bisey olurmuki illa transferdemi okutmak gerekiyor lutfen bu konuyla ilgili bilgili bir arkadasimiz cevap yazarsa memnun olurum kendim icinde ben 10 gun oldu baslayali hem yasin hem meryem suresi 41 tamamlayacam fakat transfere dogrumu okumam gerekiyordu bunu hic arastirmadim

nacizane fikrim duanın vakti olmaz bakarsın tüp bebege gerek kalmadan rabbim nasip ediverirsen okumaya devam et bence o zamnda okursun yine

nacizane fikrim duanın vakti olmaz bakarsın tüp bebege gerek kalmadan rabbim nasip ediverirsen okumaya devam et bence o zamnda okursun yine
Yani bende oyle dusunuyorum aylardir meryem suresi okuyorum hic saymamistim sonra kendi kendime busefer sayiyla 41 gun okuyacam dedim okumata basladim burda transferime var falan yazilinca benimde kafama takildi tesekkur ederim:))

Vayneymis beni sil benim için de okunmasın bugün doktor a gittim boş beni silin tskler
Öyle deme canım benim şimdi yok diye hiç olmicak değil rabbim büyük bizi duyuyo görüyo duaların etkisi bi anlık değil karamsar olma lütfen rabbimden umut kesikmez hiç bi zaman

Buarada amin rabbim tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip eylesin benimki tibben imkansiz ama rabbim ol der oluverir
BURDA SOHBET YASAK ASLINDA CANIM DA NEDEN İMKANSIZ OLSUN NEFES ALIYORSAK İMKANSIZ DİYE BİŞEY YOKTUR ALLAHIN İZNİYLE. KURU DALDAN GÜL BİTİREN RABBİM BİZİMDE GÖNLÜMÜZÜN MURADINI BİR GÜN VERECEK İNŞALLAH

Şuana kadar emeği geçen tüm arkadaşlardan Allah ım razı olsun lütfen hakkınızı helal edin..
duanın zamanı olmaz niyeti olur 5 vakit tüm dualarımda varsınız biz ve bizler gibi tüm anne olmayı bekleyenler Rabbim kabul eder inşallah..

Her hafta bir kişiye Meryem suresi canım 41 adet
Hatimle alakası yok
Hatimi Erwaaaa arkadaşımız içinden gelmiş okucak
Meryem suresi bir hafta içinde bitecek herkese ama bazen çabuk da biter sorun değil bu
Canım hasta olduysan zaten okumucan
Ne demek istediğini çözemedim
Hak hukuk kafana takma
Duamızda yönelelim

Arkadaşlar bazen çözemiyorum
Lütfen dua okuma yöntemi ile ilgili soru sormayın çünkü gerçekten kısa ve net
Her hafta sadece bir kişi için niyet edip bir kişi için 41 Meryem suresi okuyoruz
Daha kısa zamanda da okunabilir
Herkes birer ikişer okusun o kadarcık
Başka ne diyim bilmiyorum inanın

P pembehayaller06 canım cumartesi gününe kadar attığın tüm mesajları arattırdım H hayalalemiveben için okudum- okumadım asla dememişsin
Teknoloji çağında kendimizi ifade edip yorulmaya gerek yok
Keşke listeden çıkmışım okumadığım için ama bugün 2 tane okudum listeye tekrar ekler misiniz deseydin daha yerinde olurdu zaten telafi etmişsin bugün

Kızlar okudu okumadı kalan okunan dışında konuşmayacaktım zaten öyle yapıyorum bugün ki açıklama dışında ...
Enerjim boşa gidiyor
Yorulmayalım ve hedefimize yönelelim
Bundan sora beğenip geçmeyi düşünüyorum mesajları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…