EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Perihan

ARKADAŞLAR MERHABA;

Her hafta bir kişiye hatim degil mi ? daha fazla okusak daha iyi tabi ki ama benim anlamadığım dün R Rad-8 için başlandı ve 3 gün içerisinde bitecek mi? Yoksa herkes adet belirtip mı okudum diyecek?? adımın listeden çıkmasını istemiyorum. Transfer zamanıma daha çok var transfer olduğumda ban okunsun istiyorum, nacizane. Ama sabah itibari ile regl oldum maalesef R Rad-8 sana okuyamayacağım. hakkını helal et lütfen.

@Vayneymis, Öznur arkadaşımız için 1 tane de ben okudum. Rabbim kabul etsin inşallah ve test sonucunu hayırlı çıkartsin

="lionyez, post: 54616326, member: 842122"]ARKADAŞLAR MERHABA;

Her hafta bir kişiye hatim degil mi ? daha fazla okusak daha iyi tabi ki ama benim anlamadığım dün R Rad-8 için başlandı ve 3 gün içerisinde bitecek mi? Yoksa herkes adet belirtip mı okudum diyecek?? adımın listeden çıkmasını istemiyorum. Transfer zamanıma daha çok var transfer olduğumda ban okunsun istiyorum, nacizane. Ama sabah itibari ile regl oldum maalesef R Rad-8 sana okuyamayacağım. hakkını helal et lütfen.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…