- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.selam canım.Hergün bir kişiye okunacak.Selamun aleyküm bn nasl yaapcm bu 41 meryem süresini nasl dağtyorsnz
Devam ediyor daha başlanmadı canım.Istiyorsanız arkadaş sıraya koyar.Yeni liste oluşturuldumu acaba
Söylemiştim zaten teşekkür ederimDevam ediyor daha başlanmadı canım.Istiyorsanız arkadaş sıraya koyar.
Ama okncak kişlerin ismi hangi sayfada kuzm biz okyorz bizede okunyor muA.selam canım.Hergün bir kişiye okunacak.
Daha liste oluşturulmadı..Okunmaya başlayınca hepberaber aynı kişiyiye okuyacağız.Ama okncak kişlerin ismi hangi sayfada kuzm biz okyorz bizede okunyor mu
TmDaha liste oluşturulmadı..Okunmaya başlayınca hepberaber aynı kişiyiye okuyacağız.
Selam canım ben konu sahibiyimYeni liste oluşturuldumu acaba
YariiimmGÜNLÜK 1 ARKADAŞIMIZA
GÜNLÜK 41 TANE OKUYORUZ
Üstüste 2 gün okuma yapmayanlar pasife alınmakla 3ncü gün listeden çıkarılır
Herkes en az 1 sûre okumalıdır veya dağıtmalıdır
Listemiz
1 Erwaaaa (Tuğba)
2- @S I_nurseven (ışıl)
3- @Cikolatalikurabiyem (Ayşe)
4- @nursevdi (nurseven)
5- @yariimm (Elif ve eşi levent)
6- @Yasmin42423 (Yasemin ve eşi Muhammed)
Listemize katılmak isteyenler liste bitiminde alınır
As Hayır canım maalesef olamadımSelam canım ben konu sahibiyim
Hamile olabildin mi
Evet canım benziyor bu arada bende bu sürede okumuştum daha önceleri ve şuan hamileyim çok şükür hepinize dua ediyorum
İnşaallah tez zamanda olursun hayırlısıylaAs Hayır canım maalesef olamadım
Allah sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin ben de hanileyim çok şükürEvet canım benziyor bu arada bende bu sürede okumuştum daha önceleri ve şuan hamileyim çok şükür hepinize dua ediyorum
Amin canim ınslalah hayırlıca kucağımıza alırız yavrukarimizi ve burda isteyen tüm arkadaşlarımıza nasıp eder RabbımAllah sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin ben de hanileyim çok şükür
Amin aminnnAmin canim ınslalah hayırlıca kucağımıza alırız yavrukarimizi ve burda isteyen tüm arkadaşlarımıza nasıp eder Rabbım ☺
Sen de en son 2 Mayıs da girmişsinCanlar kabul ederseniz bu donuşlük hepimize 41 yasini serif okuyalim mi hem herkesin bildigi bir sure
Devam edio mu bu liste acaba