Alistin tabi istedigin saatte kalkip istedigin saatte yatmaya zor gelcek işYarın yola çıkıcaz şükür Kızlar evimize kavuşucaz
İş yeri çok tuhaf gelcek bana ara verdim ya
Ah ya sorma yandım valla.Alistin tabi istedigin saatte kalkip istedigin saatte yatmaya zor gelcek iş
Allah kabul etsin
Canım sen neredeydin.
Allah kabul etsin canımCanım sen neredeydin.döv gerçekten hakettim sanırım. O kadar yoğunum ki sorma. Uzun bir salavat vardı ondan aldım okudum şimdi bittirebildim. Kimseye hayır diyemiyorum sonra yığılıyor hepsi.
Ayşe arkadaşımız için 2 tane alıyorum.
Ne bereketli bir topik burası. Bence bizler temiz kalpli kullarız ve rabbim bizlere güzel ve hızlı okuyan kullarını yetiştiriyor sürekli.Dil-i bitab allah razı olsun kuzum. Hakkını helal et. Rabbim güzelliklerine güzellikleriyle karşılık versin.
Rabbim cumlemizden razı olsun helal olsum me demek, amin Rabbim kalplerimizdeki güzellikleri yaşamayı ve yaşatmayı nasip etsinCanım sen neredeydin.döv gerçekten hakettim sanırım. O kadar yoğunum ki sorma. Uzun bir salavat vardı ondan aldım okudum şimdi bittirebildim. Kimseye hayır diyemiyorum sonra yığılıyor hepsi.
Ayşe arkadaşımız için 2 tane alıyorum.
Ne bereketli bir topik burası. Bence bizler temiz kalpli kullarız ve rabbim bizlere güzel ve hızlı okuyan kullarını yetiştiriyor sürekli.Dil-i bitab allah razı olsun kuzum. Hakkını helal et. Rabbim güzelliklerine güzellikleriyle karşılık versin.
ben 1 tane aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?