Tamam canım, yok reglken okumuyoruz ayet.Tamam canım benim o zaman Benin içim 5
Erwaa için de 10 ah canım ah sağol ben de okuyum ama regl im ben abdestsiz olur mu?
Doğru sure olmaz anneme veriyim ok 500 ihlas yarına kadar olur muTamam canım, yok reglken okumuyoruz ayet.
Cok iyiOlur canım :)Doğru sure olmaz anneme veriyim ok 500 ihlas yarına kadar olur mu
MaşaAllah, Rabbim şifa versin sonrasında da sağlıklı salih bir evlat nasip etsinGüzel yürekli arkadaşlarım. Eşimin değerleri 40 milyondan 140 milyona yükseldi rabbime çok şükür. Fakat hız hala çok düşük. Bizim için dua ederseniz beni çok mutlu edersiniz. Yüce mevlam bu güzel günde yapılan duaları kabul etsin inşallah.
:)))Cok iyiOlur canım :)
Döverim seni mfsg :)))Güzel yürekli arkadaşlarım. Eşimin değerleri 40 milyondan 140 milyona yükseldi rabbime çok şükür. Fakat hız hala çok düşük. Bizim için dua ederseniz beni çok mutlu edersiniz. Yüce mevlam bu güzel günde yapılan duaları kabul etsin inşallah.
Ama ama ama ben etiketleyince bakıyorum. Sadece listede etiketleniyorum eğer birşey dediysen görmemişimdir. :)Döverim seni mfsg :)))
Şaka tabiii
Hadi inşallah hayırlısı olsun ama ben geçen dua ettim buraya yazdım cevap yok
Gerçekten dövücem seni
AminAma ama ama ben etiketleyince bakıyorum. Sadece listede etiketleniyorum eğer birşey dediysen görmemişimdir. :)
Bende hepinize dua ediyorum inşallah çok güzel haberlerimiz de olur inşallah.
Allah kabul etsin amin canım benim@S I_nurseven tuğba için 2 tane daha okudum Rabbim kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?