ceymi canım anlıyorum ama siz de beni anlayın hepimizin iyiliği için en az sizler kadar çabalıyorum . Nerdeyse tüm taleplere olumlu cevap veriyorum . Aciliyeti olanlar için listeyi kaydırdım. Sıra tam ikinci kişiye gelio örnek veriyorum başkası istiyo kaydırıyorum
Normalde kural kuraldır yapmamam lazım aslında . Bu senin isteğin kurallara aykırı
İlk sayfada zaten kurallar var . Niçin bana başka başka taleplerle geliniyor . Ben şimdi yine mi 41 kişiyi düzenleyeyim İnan’ öğle arası yemek yemedim eve gelmeme rağmen çabalıyorum ama biraz boşa gidiyor anladığım kadarıyla ...
Ben zaten okumayanları silicem bu yeni bir topik daha ikinci kişi bitmedi
Ben zaten silerim onları
Tamam sen istediğin kişiler adına oku başkaları da kafasına göre okusun
Araya memnuniyetsizlik girecekse ben rahatsız olurum lütfen isteyenlerle devam edin hak geçmesin üzerime..Allah razı olsun emegi gecenlerden benim dualarım tüm evlat gözleyenlerle inşallah -her çabanın nasibine düşen hakk'ın takdir ettiği kadardır..ceymi canım anlıyorum ama siz de beni anlayın hepimizin iyiliği için en az sizler kadar çabalıyorum . Nerdeyse tüm taleplere olumlu cevap veriyorum . Aciliyeti olanlar için listeyi kaydırdım. Sıra tam ikinci kişiye gelio örnek veriyorum başkası istiyo kaydırıyorum
Normalde kural kuraldır yapmamam lazım aslında . Bu senin isteğin kurallara aykırı
İlk sayfada zaten kurallar var . Niçin bana başka başka taleplerle geliniyor . Ben şimdi yine mi 41 kişiyi düzenleyeyim İnan’ öğle arası yemek yemedim eve gelmeme rağmen çabalıyorum ama biraz boşa gidiyor anladığım kadarıyla ...
Ben zaten silerim onları
Okuyum ben simdi..ikisinede canimArkadaşlar iki tane kaldı
Bugün okumayın yarın okursanız daha iyi çünkü Çarşamba sonuçları alınacak meleğin
H hayalalemiveben in yani
Yarın bitirmiş olalım
Birinituruncusemsiye diğerini kim okumak ister okumayanlardan ?
Tamamlandı sağol canınOkuyum ben simdi..ikisinede canim
Rad -8 arkadasa niyet edip okuyum dimi simdi okucam.diger iki arkadas tamamlandi yani yanlış anlamadim dimi..rabbim kabul etsin inşallahTamamlandı sağol canın
Ben dün okudum canım 10 u tamamladım 41 oldumu ???5 tane kaldı arkadaşlar yarına kadar okuyup duamızı edelim
Okumayanlardan varsa söylesin hesaplayalım beşte kapatalım çünküErwaaaa ya 10 yazdım tamamlamadı henüz
Okumuş saydığımda 5 kalıyor
CANIM benim derdim sıra değil bunu sen ayarla biz okuruz zaten fakat listede hiç okumayanlar var bunları listeden çıkar diyorum okuyan arkadaşlarla yola devam edelim ve herkes herkes için okusun mümkünse yoksa nasıl bitirebiliriz ki ben sıraya karışmam yarında inşallah arkadaşımız için okuyacağım oda benim için okudu benimde onun için birşeyler yapmam lazım demek istediğim bu yanlış anlaşılmasın lütfenceymi canım anlıyorum ama siz de beni anlayın hepimizin iyiliği için en az sizler kadar çabalıyorum . Nerdeyse tüm taleplere olumlu cevap veriyorum . Aciliyeti olanlar için listeyi kaydırdım. Sıra tam ikinci kişiye gelio örnek veriyorum başkası istiyo kaydırıyorum
Ben zaten silerim onları
Tamamm kızlarrr sıkmayınnn canınızı ben herkes için okurum no problemmmCANIM benim derdim sıra değil bunu sen ayarla biz okuruz zaten fakat listede hiç okumayanlar var bunları listeden çıkar diyorum okuyan arkadaşlarla yola devam edelim ve herkes herkes için okusun mümkünse yoksa nasıl bitirebiliriz ki ben sıraya karışmam yarında inşallah arkadaşımız için okuyacağım oda benim için okudu benimde onun için birşeyler yapmam lazım demek istediğim bu yanlış anlaşılmasın lütfen
Bende senin gibi okuyabilsem keşke :)Tamamm kızlarrr sıkmayınnn canınızı ben herkes için okurum no problemmm
Üzülme canım benimmm şimdi hergün okuyoruz ya dil alışır hızlandırırsın kendini ben 13 yaşımda kuran kursuna gittim yatılı 15 yaşımda hafız oldum çok geçti üzerinden şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum ama zor oluyoBende senin gibi okuyabilsem keşke :)
Amin evet rad-8 içinRad -8 arkadasa niyet edip okuyum dimi simdi okucam.diger iki arkadas tamamlandi yani yanlış anlamadim dimi..rabbim kabul etsin inşallah
Oldu canım allah razı olsun ( 10 saydım seninkini sorun yok) allah kabul etsinBen dün okudum canım 10 u tamamladım 41 oldumu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?