- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
- 83
:) tamammHerkese 10 sana 30 dermişim :)) içinden gelen olsun canım en az 10 ama :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) tamammHerkese 10 sana 30 dermişim :)) içinden gelen olsun canım en az 10 ama :))
:) tamamm
Biter canımmm sıkma sen canını :)
3 tane okudumPinklanguage için ismi ne arkadaşımızın?
Tamam canım cümlemizden insallah ❤Allah razı olsun canım adım hayrunnisa
Ah canım ya allah razı olsun3 tane okudumPinklanguage için ismi ne arkadaşımızın?
Canım benim dua et Rabbim zaman icinde zaman versin bana her tarafa yetisiyim herkesin yardımcısı oluyim ❤ cümlemizden insallahAh canım ya allah razı olsunErwaaaa ya ağladığım gibi ağladım şuan ve de mahcubum yorma kendini zor oluyosa gerçekten allah razı olsun
Biter canımmm sıkma sen canını :)
Amin canım benim biz de aramızda toplanıp sana 41 meryem okuruz :)Canım benim dua et Rabbim zaman icinde zaman versin bana her tarafa yetisiyim herkesin yardımcısı oluyim ❤ cümlemizden insallah
Allah razı olsun kuzum gerek yok ben eksik kalmasın diye yardım etmeye çalışıyorum dua edin yeter başka bı beklentim yokAmin canım benim biz de aramızda toplanıp sana 41 meryem okuruz :)
Allah razı olsun kuzum gerek yok ben eksik kalmasın diye yardım etmeye çalışıyorum dua edin yeter başka bı beklentim yok![]()