- 26 Ocak 2018
- 728
- 1.583
- 33
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim inşaallah5tane aldim rabbim tez zamanda kucagini doldursun
Söz arkadaşım. İnşallah hamile kalalım da. :)Kızlar şöyle bi anlaşma yapalım
Hamile olanlar kimin sırasıysa o kişiye 10 tane Meryem süresi sözü versin olur mu. Dağıtsın ya da okusun
Varım diyenler söz verebilir mi?
Hamile olduğunuzda hatırlatıcam![]()
Surekli umut ettigimiz icin hayal kirikligi oluyor aslinsa bi biraksak umut etmeyi aniden rabbim verecek ama elde degil rabbim hayirlisiyla tez zamanda umut eden herkese cifter cifter versin inşallah@Vayneymis cnm ben yine mazeretliyim maalesef. Okuma yapamıyacam Bilgin olsun cnm.Moralimde çok bozuk 14 yıldır her ay umut her ay yıkılış çok yoruldum artıkhayırlısı olsun Rabbim büyük.
Kızlar şöyle bi anlaşma yapalım
Hamile olanlar kimin sırasıysa o kişiye 10 tane Meryem süresi sözü versin olur mu. Dağıtsın ya da okusun
Bende varim inşallah hep beraber o gunleri goruruzKızlar şöyle bi anlaşma yapalım
@Vayneymis cnm ben yine mazeretliyim maalesef. Okuma yapamıyacam Bilgin olsun cnm.Moralimde çok bozuk 14 yıldır her ay umut her ay yıkılış çok yoruldum artıkhayırlısı olsun Rabbim büyük.
Canım benim. Tüp bebek denedin mi? Drlar birşey demiyorlar mı?@Vayneymis cnm ben yine mazeretliyim maalesef. Okuma yapamıyacam Bilgin olsun cnm.Moralimde çok bozuk 14 yıldır her ay umut her ay yıkılış çok yoruldum artıkhayırlısı olsun Rabbim büyük.
O zaman benim kaçtane okumam gerekiyoKızlar şöyle bi anlaşma yapalım
Üzülme canım yaaa herzaman hayırlısı iste vardır bi zamanı sıkma canını@Vayneymis cnm ben yine mazeretliyim maalesef. Okuma yapamıyacam Bilgin olsun cnm.Moralimde çok bozuk 14 yıldır her ay umut her ay yıkılış çok yoruldum artıkhayırlısı olsun Rabbim büyük.
Herkese 10 sana 30 dermişim :)) içinden gelen olsun canım en az 10 ama :))O zaman benim kaçtane okumam gerekiyo![]()
Ah canım ah ben de çok üzgünüm 40 yaşına gelicez bu gidişle Allah’ım hayırlısıysa versin@Vayneymis cnm ben yine mazeretliyim maalesef. Okuma yapamıyacam Bilgin olsun cnm.Moralimde çok bozuk 14 yıldır her ay umut her ay yıkılış çok yoruldum artıkhayırlısı olsun Rabbim büyük.