Tuğbacığım mı
Kalpler havada uçuşuyo
Aminn3 tane okudum canım Allah kabul etsin.
Sağol canım olmaz yoramam seni :)İhtiyaç olursa söylemen yeterli
Helal olsun sana da hayırlı kandiller istersen bir kere daha düşün canım hemen silmiyimİstersen çıkarabilirsin canım bir faydam olmadı zaten bide hastane koşuşturmaları başladı hiç giremiyorum...kusura bakmayın kızlar haklarınızı helal edin...rabbim hepinizin yüzünü güldür bugünün yüzüsuyu hürmetine hayırlı kandiller...
Amin canım ya senşn de kandillin mübarek olsun@Vayneymis canım aldığım iki taneyi okudum Rabbim kabul etsin inşallah kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli salih evlatlar nasip etsin inşallah
Bende bunu duymustum ama kullanmadim baska bi macun hafize sultan macunu ve hayit tohumu suyu iciyorum sizede tavsiye ederim hayit tohumunu kizlar rabbim bu gunun hurmetine hepimizin hem karnini hemde kucagini doldursun inşallahKızlar konu dışı ama kendi kendime söz vermiştim hamilelik için bir yöntem
Topikten Arkadaşım ilk ay hamile olmuş allah bağışlasın ...
Olsa da olmasa da adet olduğumda söylemek için söz verdim kendime ve söylüyorum
İnternetten macun sipariş verdim hamile olmadım ama olsun belki sizlere vesile olurum
Olmasanız da devam edilebilir ama bana yaramadı
Sanırım en çok adet düzensizliğine iyi geliyor
Sizden tek isteğim bana hayırlı sonucu vermeniz bu hayra vesile olmayı çok isterim kandil günü
https://www.instagram.com/clifeballibitkiselmacun/
Kullanırken kesinlikle en az 15 bardak su içmek lazım
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Amin allahım eğer hayırlısıysa olsun inşallahBende bunu duymustum ama kullanmadim baska bi macun hafize sultan macunu ve hayit tohumu suyu iciyorum sizede tavsiye ederim hayit tohumunu kizlar rabbim bu gunun hurmetine hepimizin hem karnini hemde kucagini doldursun inşallah
Şimdi oldu işte :))) başkasına kalp gönderme şakın :))
Kaç yılının hafizisinisAşkolsun :)) ezbere okuyorum ikisi 8 dk ancak sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?