- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Sen de sağol allah kabul etsinÇok saol amin canım aminnn 2 tane alayım ben canım ben okuyamazsam mutlaka bir tanıdığıma okuturum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de sağol allah kabul etsinÇok saol amin canım aminnn 2 tane alayım ben canım ben okuyamazsam mutlaka bir tanıdığıma okuturum
A s allah kabul etsinSelamın aleyküm arkadaşlar bende dün temizlendim 1 tane alayım şimdi okursam daha fazla söylerim Allahım kucağına almayi etsinSupurgesizcadiii35
Amin amin binlerle amin ben tup bebek tedavisibdeyim pazartrsi günü ilk yumurta takibimi yapildi ilaçları yanlış kullanmam sebebiyle yumurtalarim çok iyi büyümemis ve e2 düşük hepinizden çok dua istiyorum bi iğne fazla kullanıyorum yarın kontrolum var yani cuma günü çokça dualarinizi beklerim Allahım Hepimize bu mübarek gün hurmetine hayırlı ameli Salih evlatlar versinA.s canım saolasın inşallah hepinize yaşatsın bu duyguyu Rabbim seninde yüzünü güldürsün işler yolunda gitsin bu mübarek günlerde![]()
Rabbim yardım etsin bu mübarek gün hürmetine canım inşallah yolunda gitsin herşey dualarım seninleAmin amin binlerle amin ben tup bebek tedavisibdeyim pazartrsi günü ilk yumurta takibimi yapildi ilaçları yanlış kullanmam sebebiyle yumurtalarim çok iyi büyümemis ve e2 düşük hepinizden çok dua istiyorum bi iğne fazla kullanıyorum yarın kontrolum var yani cuma günü çokça dualarinizi beklerim Allahım Hepimize bu mübarek gün hurmetine hayırlı ameli Salih evlatlar versin
Hayırlı kandiller canım amin Rabbim dualarımızı kabul etsin herşeyin hayırlısını versin gönlümüzdeki evlatları nasip etsin inşallahKızlar herkeze Hayrı Duası boL kandiLLer Diliyorum Rabbim şu mübarek gün ve gecede kimin ne muradı varsa gönlünden ne geçiyosa hepsini hayırla kabul etsin bize özlemini hasretini çeken tanıdığımız tanımadığımız herkeze hayırlı salih evlatlar bebiş bekleyenlere hayırla sağlıkla kucaklarına almayı nasib etsin inşaallah duaLarda buLuşmak diLeğiyLe![]()
Tamam kardeşim isminizi söyleyin listeye ekliyim insallah, hoşgeldin ❤Ben de katılmak istiyorum.
Tamam kardeşim isminizi söyleyin listeye ekliyim insallah, hoşgeldin ❤
İki tane Rukiyemiz olduRukiye :)
Hosbuldum.
İki tane Rukiyemiz oldu![]()
Haklısın canım topik karıştı :) kusura bakmayın oruçlu olunca kafa gidiyor :)Afedersiniz ama neler oluyor buraya @Vayneymis bakiyordu ama
Son anda farkettim hakkınızı helal edinYok canim onemli degilde bi anda neler oluyor dedim o yuzden sen kusura bakma