- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Önemli değil ilk başta direkt arkadaşın yazdığını nasıl görüp beğendin şaşırdım :)) ilk yazan oymuşSon anda farkettim hakkınızı helal edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli değil ilk başta direkt arkadaşın yazdığını nasıl görüp beğendin şaşırdım :)) ilk yazan oymuşSon anda farkettim hakkınızı helal edin
Estağfirullah hayırlı kandiller allah kabul etsin orucunuÖzür dilerim vayneymis ben bizim topik sandım :) Hayırlı kandiller ❤ kusura bakma @teacheralla bu @Vayneymis arkadaşın topiği :)
AminAmin amin binlerle amin ben tup bebek tedavisibdeyim pazartrsi günü ilk yumurta takibimi yapildi ilaçları yanlış kullanmam sebebiyle yumurtalarim çok iyi büyümemis ve e2 düşük hepinizden çok dua istiyorum bi iğne fazla kullanıyorum yarın kontrolum var yani cuma günü çokça dualarinizi beklerim Allahım Hepimize bu mübarek gün hurmetine hayırlı ameli Salih evlatlar versin
Dualarım topigindeydim ikisi de alt altaydi ona tıklayım derken öbürüne tiklamisimÖnemli değil ilk başta direkt arkadaşın yazdığını nasıl görüp beğendin şaşırdım :)) ilk yazan oymuş
Şimdi olduDualarım topigindeydim ikisi de alt altaydi ona tıklayım derken öbürüne tiklamisim![]()
![]()
AminnnKızlar herkeze Hayrı Duası boL kandiLLer Diliyorum Rabbim şu mübarek gün ve gecede kimin ne muradı varsa gönlünden ne geçiyosa hepsini hayırla kabul etsin bize özlemini hasretini çeken tanıdığımız tanımadığımız herkeze hayırlı salih evlatlar bebiş bekleyenlere hayırla sağlıkla kucaklarına almayı nasib etsin inşaallah duaLarda buLuşmak diLeğiyLe![]()
O zaman canım madem yanlışlık yaptın bir veya iki tane Meryem suresi okur musun
Evet biraz öyle olduO zaman canım madem yanlışlık yaptın bir veya iki tane Meryem suresi okur musunSupurgesizcadiii35 zaten hamile ama sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alması için :)) listeden çıktığından beri ilk ve son istemiştim senden okumuştun allah razı olsun bi de şimdi kısmet oldu
Selam verdin borçlu çıktın gibi oldu![]()
Aşkolsun :)) ezbere okuyorum ikisi 8 dk ancak sürerRakika içinden gelmezse valla hayatta darılmam :))
Ahahaa amin yaaa iyi oldu bizim için allah razı olsunEvet biraz öyle oldu
İki ten okuyim canım Alalh sağlıkla kucağına almak nasip etsinSupurgesizcadiii35
![]()
Süper erwaaa da mazeretli :))Aşkolsun :)) ezbere okuyorum ikisi 8 dk ancak sürer![]()
İhtiyaç olursa söylemen yeterliAhahaa amin yaaa iyi oldu bizim için allah razı olsun![]()
Süper erwaaa da mazeretli :))
İstersen çıkarabilirsin canım bir faydam olmadı zaten bide hastane koşuşturmaları başladı hiç giremiyorum...kusura bakmayın kızlar haklarınızı helal edin...rabbim hepinizin yüzünü güldür bugünün yüzüsuyu hürmetine hayırlı kandiller...Seskes canım refakatçiyim demiştin zaten o gümden sora girmemişsin o yüzden silmiyorum tabi mazeretin büyük
![]()
Ayyyy inşaallah canımmmm Rabbim şu mübarek gece ve günlerde hepimizin gönlüne göre versin hepimize hayırlı salih evlatlar nasib etsin inşaallah
Amin hafizim amin inşallah ❤Ayyyy inşaallah canımmmm Rabbim şu mübarek gece ve günlerde hepimizin gönlüne göre versin hepimize hayırlı salih evlatlar nasib etsin inşaallah![]()