Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin canım
Allah senden de razı olsun canım darısı başımızaArkadaşlar Allah hepinizden razı olsun 2 gündür çok ağrılarım ve batmalarım oluyor oturup bir türlü okuyamıyorum nefesimi kesiyor size katılamadım kusuruma bakmayın evladımı kucağıma alabilmek için ettiğiniz dualara Rabbim karşılığını sizlerede hayırlı evlatlar nasip ederek versin kendimi toparladığım an okumaya devam edicem inşallah yarına hafifler ve bu ağrılar normaldır .
KızlarErwaaaa mazeretli daha çok çabalamalıyız 1 günde bitti hep şükür ama erwaa yokken korkuyorum acaip hızlanalım lütfen
Ortalama artı bir günümüzü kullanabiliriz erken bitirip gün kazanmıştık24 saati geçersek allah korusun düşünmek istemiyorum
Tamam canım . Biraz arkadaşları dövücem sen yokken o kadar :))bitirirsiniz Allah’ın izniyle canımmm düşünme çok
Ben güveniyorum size canımm benim yokluğumu hissetmiceksiniz bileTamam canım . Biraz arkadaşları dövücem sen yokken o kadar :))
Ben güveniyorum size canımm benim yokluğumu hissetmiceksiniz bile
Çok saol amin canım aminnn 2 tane alayım ben canım ben okuyamazsam mutlaka bir tanıdığıma okuturumAllah senden de razı olsun canım darısı başımıza
Olur mu öyle şey dinlen sen aklın biz de kalmasın inşallah allah bağışlasın evladını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?