- 30 Ekim 2017
- 6.317
- 6.570
- 198
Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir canım..Bizim ikimizinde sorunu yok stresten sanırım iki sene olacak
Zamanını bekliyordur inşallah zamanı da yakındır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir canım..Bizim ikimizinde sorunu yok stresten sanırım iki sene olacak
Amin canım benim inşallahEvet canımmmm inan çokkk sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşaallah doktora gittinmi bugün mü yarınmı gidicektinnn ayyyyy ne güzel yaaaaa![]()
Tabikide okurum ne demek ama yarin okuyabilirim canim allah hepimizden razi olsunYasmin42423 canım Eğer müsait olduğun bir an olursa benim için 1 tane Meryem süresi okuyabilir misin?
Ama zor olursa İnan üzülmem sadece seninde benim için bir duan olsun bir nefesin olsun isterim. O yüzden.. bana cvp yazarsan sevinirim ona göre 1 tane kendim için eksik okuyacağım okuyamazsan da Rabbim razı olsun.
İnşallahHer dua nasibine, her nasip vaktine esirdir canım..
Zamanını bekliyordur inşallah zamanı da yakındır..
Hiç önemli değil canım düşünüp okuman yeter. Çok sağol.Tabikide okurum ne demek ama yarin okuyabilirim canim allah hepimizden razi olsun
Tamam canım allah kabul etsin@Vayneymis canım bana 1 tane yaz benim kendim için okumam gereken 4 var 3ünü okudum 1 kaldı Merve içinde 1 okuyacağım bugün başka okuyamam yarına kalırsa yine alırım.
18 okundu cnm bilgin olsunA aselatilgan merve için okuyoruz
Başlama zamanı 15/03/2018 saat 23:00
Bitiş zamanı 16/03/2018 saat 23:00
OKUYACAĞIMIZ SURE
MERYEM SURESİ
*** GÜNLÜK 1 ARKADAŞIMIZA***
**** GÜNLÜK 41 TANE ****
OKUYORUZ
Üstüste 2 gün okuma yapmayanlar pasife alınmakla 3ncü gün listeden çıkarılır
Herkes en az 1 sûre okumalıdır veya dağıtmalıdır
Listemize girdikten sonra hamile olan arkadaşlarımız
1- Tatlianne 20
2-
3-
Listemiz
1 @Erwaaaa (Tuğba) (10)
2- @Vayneymis (ışıl) (2)
3- @Cikolatalikurabiyem (1)
4- @nursevdi (nurseven)
5- @mfsg (Merve) (1)
6- @aselatilgan (merve)
7- @Yariimm
8- @Yasmin42423 (5)
9- M Meleekk3
10- @supurgesizcadiii35
11Pinklanguage
12- S SebiyeLda
13 @mcyln83 (müzeyyen)
Listemiz alımlara kapalıdır
Canım şimdiki arkadaşımız için mi yoksa mfsg ye okuduğunu mu tamamladın18 okundu cnm bilgin olsun![]()