- 30 Ekim 2017
- 6.317
- 6.570
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşey değil canım biz teşekkür ederiz sevaba nail oluyoruz hep beraberOkuyan ve okuyamayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Aaaaaaa inanamıyorum allahım çok şükür çok sevindim :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz maşallahbu arada ben hamileyim test yaptım çift çizgiyi gördümyarın doktora gidicem 10 aydır bu günü bekliyordum. inşallah doktordan hayırlı haberler alırım sizlerin duasını istiyorum kızlar
Amin canım benim çok saol Rabbim hepinize nasip etsin tez Zaman'da inşallahAaaaaaa inanamıyorum allahım çok şükür çok sevindim :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz maşallahAllah sağlıklı kucağına almayı nasip Etsinnnn
Okurum canım benim ne demek fırsat buldukça okumaya devam inşallah tüm listenin hayırlı haberlerini duyucaz tez vakitte inanıyorumSaklicennet ye yazacaktım bugün hamile olsanız da mutlu olsak tarzında
İşyerinde arada kaynadı
Sana kısmetmiş @Supurgesizcadiii35 bi de bu arada diosun :))) Arada söylenecek bişey mi yaa :)) bi sürü Meryem suresi oku bize :)) hamile olanlardan bi sürü Meryem suresi hediye istiyoruz![]()
Ahh canım ahhh keşke inşallah bize de nasip olur.Saklicennet ye yazacaktım bugün hamile olsanız da mutlu olsak tarzında
İşyerinde arada kaynadı
Sana kısmetmiş @Supurgesizcadiii35 bi de bu arada diosun :))) Arada söylenecek bişey mi yaa :)) bi sürü Meryem suresi oku bize :)) hamile olanlardan bi sürü Meryem suresi hediye istiyoruz![]()
Sen dönüyorsun ben gidiyorumBu arada 5tane aldim sabah okucam inşallah simdi eskisehire donuyorum canlar artik aranizdayimm![]()
Allah kabul etsin canımBu arada 5tane aldim sabah okucam inşallah simdi eskisehire donuyorum canlar artik aranizdayimm![]()
Bizim ikimizinde sorunu yok stresten sanırım iki sene olacakAhh canım ahhh keşke inşallah bize de nasip olur.
Sen ne zamandır bekliyorsun sorununuz neydi??
Aminnnnn cnmmmmmm inşaallah hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla rabbim aratmasın kimseyeErwaaaa canım yarısından çoğunu okumuşsun Rabbim senden razı olsun inşallah tez zaman da bebeğine kavuşursun.
Evet canımmmm inan çokkk sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşaallah doktora gittinmi bugün mü yarınmı gidicektinnn ayyyyy ne güzel yaaaaaAmin canım benim çok saol Rabbim hepinize nasip etsin tez Zaman'da inşallah![]()