EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

A aselatilgan merve için okuyoruz
Başlama zamanı 15/03/2018 saat 23:00
Bitiş zamanı 16/03/2018 saat 23:00

OKUYACAĞIMIZ SURE
MERYEM SURESİ

*** GÜNLÜK 1 ARKADAŞIMIZA***
**** GÜNLÜK 41 TANE ****

OKUYORUZ

Üstüste 2 gün okuma yapmayanlar pasife alınmakla 3ncü gün listeden çıkarılır
Herkes en az 1 sûre okumalıdır veya dağıtmalıdır

Listemize girdikten sonra hamile olan arkadaşlarımız
1- Tatlianne 20
2-
3-

Listemiz
1 @Erwaaaa (Tuğba)
2- @Vayneymis (ışıl)
3- @Cikolatalikurabiyem
4- @nursevdi (nurseven)
5- @mfsg (Merve)
6- @aselatilgan (merve)
7- @Yariimm
8- @Yasmin42423
9- M Meleekk3
10- @supurgesizcadiii35
11 Pinklanguage Pinklanguage
12- S SebiyeLda
13 @mcyln83 (müzeyyen)
Listemiz alımlara kapalıdır

bu arada ben hamileyim test yaptım çift çizgiyi gördüm:KK200: yarın doktora gidicem 10 aydır bu günü bekliyordum. inşallah doktordan hayırlı haberler alırım sizlerin duasını istiyorum kızlar
Aaaaaaa inanamıyorum allahım çok şükür çok sevindim :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz maşallah ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Allah sağlıklı kucağına almayı nasip Etsinnnn

Saklicennet Saklicennet ye yazacaktım bugün hamile olsanız da mutlu olsak tarzında
İşyerinde arada kaynadı
Sana kısmetmiş @Supurgesizcadiii35 bi de bu arada diosun :))) Arada söylenecek bişey mi yaa :)) bi sürü Meryem suresi oku bize :)) hamile olanlardan bi sürü Meryem suresi hediye istiyoruz :anneadayı:

Saklicennet Saklicennet ye yazacaktım bugün hamile olsanız da mutlu olsak tarzında
İşyerinde arada kaynadı
Sana kısmetmiş @Supurgesizcadiii35 bi de bu arada diosun :))) Arada söylenecek bişey mi yaa :)) bi sürü Meryem suresi oku bize :)) hamile olanlardan bi sürü Meryem suresi hediye istiyoruz :anneadayı:
Okurum canım benim ne demek fırsat buldukça okumaya devam inşallah tüm listenin hayırlı haberlerini duyucaz tez vakitte inanıyorum :dua: Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah :nazar::nazar:

İşyerinde arada kaynadı
Ahh canım ahhh keşke inşallah bize de nasip olur.
Sen ne zamandır bekliyorsun sorununuz neydi??

Yasmin42423 Yasmin42423 canım Eğer müsait olduğun bir an olursa benim için 1 tane Meryem süresi okuyabilir misin?
Ama zor olursa İnan üzülmem sadece seninde benim için bir duan olsun bir nefesin olsun isterim. O yüzden.. bana cvp yazarsan sevinirim ona göre 1 tane kendim için eksik okuyacağım okuyamazsan da Rabbim razı olsun.

A aselatilgan merve için okuyoruz
Başlama zamanı 15/03/2018 saat 23:00
Bitiş zamanı 16/03/2018 saat 23:00

OKUYACAĞIMIZ SURE
MERYEM SURESİ

*** GÜNLÜK 1 ARKADAŞIMIZA***
**** GÜNLÜK 41 TANE ****

OKUYORUZ

Üstüste 2 gün okuma yapmayanlar pasife alınmakla 3ncü gün listeden çıkarılır
Herkes en az 1 sûre okumalıdır veya dağıtmalıdır

Listemize girdikten sonra hamile olan arkadaşlarımız
1- Tatlianne 20