Canım inş test bozuk değildir sabah ilk idrarınla yapıp buraya at emin olalım inşallah hakkında hayırlısı olur
Amin canim allah razi olsun insallahCanım inş test bozuk değildir sabah ilk idrarınla yapıp buraya at emin olalım inşallah hakkında hayırlısı olur
AminnAmin canim allah razi olsun insallah
Pinklanguage canım sana 5
Erwaaaa sana 6 yazdım
Daha 24 saat dolmadı sorun değil yarın akşama kadar okusanız da olur iyi geceler
Tamam canım ben 3 okumuştum 3 daha okicam dimi öle oluyoTamam canım okurum inşallah
Maşallah süphan Allah ne hızlı ilerliyor
Ya arkadaşlar maşallah ne çabuk bitirdiniz. Bende erva için alıyım diye girdim bi baktım bitmiş. Keşke daha fazla olsak mesela 41 kişi herkes 1 tane okusa 1 günde bitse. Hemde 41 kişiden ayrı ayrı niyet dua ne güzel olur. Bide çok fazla alan arkadaşlar var ne güzel Allah razı olsun. Ama birazda bize kalsa. Ben çok okuyamam ama en azından 2-3 tane okurum.
50 küsür yapmıştık kişileri ama kavga çıkmıştı gurup dağıldı :)) boşverYa arkadaşlar maşallah ne çabuk bitirdiniz. Bende erva için alıyım diye girdim bi baktım bitmiş. Keşke daha fazla olsak mesela 41 kişi herkes 1 tane okusa 1 günde bitse. Hemde 41 kişiden ayrı ayrı niyet dua ne güzel olur. Bide çok fazla alan arkadaşlar var ne güzel Allah razı olsun. Ama birazda bize kalsa. Ben çok okuyamam ama en azından 2-3 tane okurum.
AynenTamam canım ben 3 okumuştum 3 daha okicam dimi öle oluyo
Olsun cnmm bidahakine okursun inşaallahYa arkadaşlar maşallah ne çabuk bitirdiniz. Bende erva için alıyım diye girdim bi baktım bitmiş. Keşke daha fazla olsak mesela 41 kişi herkes 1 tane okusa 1 günde bitse. Hemde 41 kişiden ayrı ayrı niyet dua ne güzel olur. Bide çok fazla alan arkadaşlar var ne güzel Allah razı olsun. Ama birazda bize kalsa. Ben çok okuyamam ama en azından 2-3 tane okurum.
Diğer arkadaşa ne zaman geçicez şimdi cnm ben sabah okurum kalanı
Diğer arkadaş dediğin benimDiğer arkadaşa ne zaman geçicez şimdi cnm ben sabah okurum kalanı
Heee doğru ya benden sonra sen vardınnn tmmm sabah kalanı okim ben sonra senin için okurum inşaallahDiğer arkadaş dediğin benim
Yarın akşam üstü de geçebiliriz çok çabuk bitti ama yavaş yavaş başlayabilirsin
Tamam canım allah kabul etsinHeee doğru ya benden sonra sen vardınnn tmmm sabah kalanı okim ben sonra senin için okurum inşaallah
Allah razı olsun Erwacım. Her bir nefes her bir yeni duayı bir vesile sebebi olarak görüyorum. Rabbim hayırlı etsin herşeyi.Okuruz cnm derd ettiğin şeye bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?