- 26 Ocak 2018
- 426
- 523
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun değil cnmm helal olsun ne demekMerabalar kizlar bu hafta yatili misafirlerim simdi evlere giriscem cok berbat heryer kusura bakmauinErwaaaa icin okuyamadim hakkini helal etsin ama yarin basliyorum simdi ben 5 tane aliyorum sabah okucam inşallah simdiden allah kabul etsin rabbimntez zamanda versin cifter cifterr
Aminnn cnmmm çok saolasınnn rabbiim hepimizin dualarını tez zamanda kabul etsin inşaallah
10 yaz tatlım şimdilikkk :)Müzeyyen kızı Işıl için okuyoruz
Başlama zamanı 11/03/2018 saat 16:00
Bitiş zamanı 12/03/2018 saat 16:00
OKUYACAĞIMIZ SURE
MERYEM SURESİ
*** GÜNLÜK 1 ARKADAŞIMIZA***
**** GÜNLÜK 41 TANE ****
OKUYORUZ
Üstüste 2 gün okuma yapmayanlar pasife alınmakla 3ncü gün listeden çıkarılır
Herkes en az 1 sûre okumalıdır veya dağıtmalıdır
Listemize girdikten sonra hamile olan arkadaşlarımız
1- Tatlianne 20
2-
3-
Listemiz
1 @Erwaaaa (Tuğba)
2- @Vayneymis (ışıl) (3)
3- @Cikolatalikurabiyem (1)
4- @nursevdi
5- @mfsg
6- @aselatilgan (merve)
7- @Yariimm
8- @Yasmin42423
9- M Meleekk3
10- @supurgesizcadiii35
11 @Pinklanguage (Hayrünnisa)
12- S SebiyeLda
13 @mcyln83 (müzeyyen)
@bilgecee (bizler için okuyor)
Listemiz alımlara kapalıdır
Aminnnn cnmm inşaallahAllah razı olsun Erwacım. Her bir nefes her bir yeni duayı bir vesile sebebi olarak görüyorum. Rabbim hayırlı etsin herşeyi.
Tamam canım ne demek@varneymis .
Ben dün aşılama oldum. Bir iki gün dinlenme verdi doktorum.
Bu yüzden okuyamadim. Yarın inşallah başlarım. Kusura bakmayın lütfen...
Allah razı olsun10 yaz tatlım şimdilikkk :)
Allah kabul etsin canımİkide ben alıyorum canım
Amin canım allah kabul etsinMerabalar kizlar bu hafta yatili misafirlerim simdi evlere giriscem cok berbat heryer kusura bakmauinErwaaaa icin okuyamadim hakkini helal etsin ama yarin basliyorum simdi ben 5 tane aliyorum sabah okucam inşallah simdiden allah kabul etsin rabbimntez zamanda versin cifter cifterr
Toplamda 16 okunmuştur bilgin olsun canımAmin canım allah kabul etsinÖnemli değil olur böyle şeyler
Ah canım ya çok zahmet oldu sana allah razı olsunn senden defalarcaToplamda 16 okunmuştur bilgin olsun canım![]()
Olurmu hiç öyle şeyyy Aşk olsunnn cümlemizden razı olsun inşaallahAh canım ya çok zahmet oldu sana allah razı olsunn senden defalarca![]()