Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım allah allahAllah kabul etsin
Bu başlık değiştiğinden beri bitiyo
Ortalığı karıştırma![]()
AYy ne kadar da hızlıyız gruba bereket gelmiş maşallah maaşallah :)
Evet canım benim annem başta olmak üzere dağıtıyorum@Vayneymis canım sen dağıtıyor musun? Tanıdıklarına..
Ayy benim sıram geldiğinde benim içde dağıtırmısın bana da dua etsinler.Evet canım benim annem başta olmak üzere dağıtıyorum
Tanıdıklar bitince dağıtamıcam tabi ama olsun şimdilik iyi gidiyor şükür
Ben de senin gibi zor okuyan biriyim yavaş yani
Sana sıra geldiğinde tanıdıklar tükenmesse dağıtırım tabi :)) herkesten bir kereye mahsus isityorım çünküAyy benim sıram geldiğinde benim içde dağıtırmısın bana da dua etsinler.![]()
Benim çevrem de toplasan 10 kişi var Yok.
Okuruz cnm derd ettiğin şeye bakkkAyy benim sıram geldiğinde benim içde dağıtırmısın bana da dua etsinler.![]()
Benim çevrem de toplasan 10 kişi var Yok.
Aynenn cnmm ne çabuk bitmiş herkezden Allah razı olsun kızlar ben aldığım 10 taneyi daha okumadımMaşallah ne çabuk bitmiş. Ben bütün gün evde değildim yarın okurum diye düşünüyordum. Alıp okumayan varsa paylaşabiliriz.
Aynenn cnmm ne çabuk bitmiş herkezden Allah razı olsun kızlar ben aldığım 10 taneyi daha okumadım![]()
7 var cnmm yardım edersen sevinirimmm kaçtane okuyabilirsen al gerisini ben okurum :)Paylaşabiliriz canım ben okumadım
5 tanesini ben okurum.
:)) allahım ya nolucak paylaşırsınız :))Aynenn cnmm ne çabuk bitmiş herkezden Allah razı olsun kızlar ben aldığım 10 taneyi daha okumadım![]()