- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Allah kabul etsin canımmCanım 1 tane okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canımmCanım 1 tane okudum
İnşallah iyi haber alir kardesiniz inşallah♥41 Meryem suresinin tamamı için niyetimiz
Mehmet kızı melek nicki ise @hayalalemivebenkızlar Çarşamba günü sonuçlarını alacak inşallah olumlu olur
ceymi (AYSEL) (okumadı)
U Umudumallahtan (okumadı)
Erwaaaa (okumadı)
Rakika 3
R4bi4 (okumadı)
@Vayneymis 1
A AsyaaAyazz (okumadı)
Cikolatalikurabiyem izinli
@selcanmehmetcan (okumadı)
M meha123 (okumadı)
nurr64 (okumadı)
SEVDAM07 1
D Durbidk (okumadı)
@nursevdi(okumadı
T Tatlianne20 (okumadı)
E elsin1 (okumadı)
L lionyez (okumadı)
F Fatmae20 (okumadı)
B Burcinak (okumadı)
K Karak87 (okumadı)
Hllkl (okumadı)
P pembehayaller06 (okumadı)
H hayalalemiveben (okumadı)
Isimsiz 1 (1)
@papatya4680 2
miyaww__ (okumadı)
F Fenomenal (okumadı)
polyanna_30 (okumadı)
R Rad-8 1
@Mucizeolsakeske 1
KaPrisLiPazen (çocukları var bizler için okuyor)
@Ssy8491 1
R Rose_marie 1
turuncusemsiye okumadı
gunes0101 okumadı
İnşallah yaa amin inşallah olumlu çıkar sonuç teşekkür ederizİnşallah iyi haber alir kardesiniz inşallah♥
Şimdilik 4 tane okudum canım gece kaldığım yerden devam kaç oldu şimdi sayı lazım bana ona göre okicamKızlar dörtte biri bitti sayılır Allah kabul etsin iyi geceler
Okuma dışında bişey yazmayalım iyi geceler herkese
Ben de okurum kalanınıAllah’ın izniyle okuruz canım sorun değil listedeki herkez 1 tane okusa ben kalanını tamamlarım günlük bitiririz daha olmadı ???
Tamam sen ortaya çıkma şimdi en son ben sana haber vericem :))Şimdilik 4 tane okudum canım gece kaldığım yerden devam kaç oldu şimdi sayı lazım bana ona göre okicam
Tamam :) haber vericemBen de okurum kalanını
Allah kabul etsinBen 1 tane okudum
Dün de okumuştun dimi canım1 tane okudum Allah kabul etsin
Evet canim gunluk bir tane okuyabilirim baska zikirlerim oldugu icin anca yetistiriyorumDün de okumuştun dimi canım
Tamam canım benim Benin de aynenEvet canim gunluk bir tane okuyabilirim baska zikirlerim oldugu icin anca yetistiriyorum