- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.859
- 478
- 36
Tamam canim inşallah okuyabilirim ♥Rabbim nasip etsinEver KaPrisLiPazen Mehmet kızı melek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim inşallah okuyabilirim ♥Rabbim nasip etsinEver KaPrisLiPazen Mehmet kızı melek
AminTamam canim inşallah okuyabilirim ♥Rabbim nasip etsin
Arkadaşlar ben bir tane okudum da söylemeyi unuttum41 Meryem suresinin tamamı için niyetimiz
Mehmet kızı melek nicki ise H hayalalemiveben kızlar Çarşamba günü sonuçlarını alacak inşallah olumlu olur
ceymi (AYSEL) (okumadı)
U Umudumallahtan (okumadı)
Erwaaaa (okumadı)
Rakika 3
R4bi4 (okumadı)
@Vayneymis 1
A AsyaaAyazz (okumadı)
Cikolatalikurabiyem izinli
@selcanmehmetcan (okumadı)
M meha123 (okumadı)
@nurtenn64 (okumadı)
SEVDAM07 (okumadı)
D Durbidk (okumadı)
@nursevdi(okumadı
T Tatlianne20 (okumadı)
E elsin1 (okumadı)
L lionyez (okumadı)
F Fatmae20 (okumadı)
B Burcinak (okumadı)
K Karak87 (okumadı)
Hllkl (okumadı)
P pembehayaller06 (okumadı)
H hayalalemiveben (okumadı)
Isimsiz 1 (okumadı)
@papatya4680 2
miyaww__ (okumadı)
F Fenomenal (okumadı)
polyanna_30 (okumadı)
R Rad-8 1
@Mucizeolsakeske 1
KaPrisLiPazen (çocukları var bizler için okuyor)
Hercai91 (okumadı)
R Rose_marie 1
turuncusemsiye
Tamam sağol canım Allah kabul etsinArkadaşlar ben bir tane okudum da söylemeyi unuttum
Muayyen günümüze denk gelmedikce okuruz Allah'ın izniyle :)Kızlar çok şükür 35 kişiyiz kocaman bir haftada sadece kişi başına bir adet düşüyor geriye 6 kalıyor onu da hallederiz ama herkes bir tane okumalı en az altını çiziyorum
Tefriciye uzun bi sur dikkatli okusunlr nezmn sonuc blli olckKızlar benim yarın transferim var bu 3. Tüp tedavim ve yumurtam tek bir tanesi döllenmiş dua edermisiniz?tefriciye dağıtıyorum almak isteyen yazarsa çok sevinirim
Benim bu grlecek hafta aşılama olcak ta acaba sıra hangi hafta gelir banaTamam sağol canım Allah kabul etsin
Canım 1 tane okudumCanım arkadaşlarım lütfen bir daha liste sırası değişmese İnan’ın anlıyorum sizi ama şimdi örnek veriyorum ikinci sıradaki ile 15 i yer değiştirsem basit ama adaletli olsun die sırayı kaydırıyorum . sıra kayıyor tek tek numaralandırma dakikalarca zor oluyo satır başına geçmek düzeltmek telden çok zorla liyorum
1 tanede benden ALLAH kabul etsin INŞAALLAH41 Meryem suresinin tamamı için niyetimiz
Mehmet kızı melek nicki ise @hayalalemivebenkızlar Çarşamba günü sonuçlarını alacak inşallah olumlu olur
ceymi (AYSEL) (okumadı)
U Umudumallahtan (okumadı)
Erwaaaa (okumadı)
Rakika 3
R4bi4 (okumadı)
@Vayneymis 1
A AsyaaAyazz (okumadı)
Cikolatalikurabiyem izinli
@selcanmehmetcan (okumadı)
M meha123 (okumadı)
@nurtenn64 (okumadı)
SEVDAM07 (okumadı)
D Durbidk (okumadı)
@nursevdi(okumadı
T Tatlianne20 (okumadı)
E elsin1 (okumadı)
L lionyez (okumadı)
F Fatmae20 (okumadı)
B Burcinak (okumadı)
K Karak87 (okumadı)
Hllkl (okumadı)
P pembehayaller06 (okumadı)
H hayalalemiveben (okumadı)
Isimsiz 1 (1)
@papatya4680 2
miyaww__ (okumadı)
F Fenomenal (okumadı)
polyanna_30 (okumadı)
R Rad-8 1
@Mucizeolsakeske 1
KaPrisLiPazen (çocukları var bizler için okuyor)
Hercai91 (okumadı)
R Rose_marie 1
turuncusemsiye okumadı
gunes0101 okumadı
Allah’ın izniyle okuruz canım sorun değil listedeki herkez 1 tane okusa ben kalanını tamamlarım günlük bitiririz daha olmadı ???Kızlar çok şükür 35 kişiyiz kocaman bir haftada sadece kişi başına bir adet düşüyor geriye 6 kalıyor onu da hallederiz ama herkes bir tane okumalı en az altını çiziyorum
Canım günü varmı ne zamana kadar okumamız lazım şimdilik 100 tane yaz bana okudukça söylerim olurmu ?Kızlar benim yarın transferim var bu 3. Tüp tedavim ve yumurtam tek bir tanesi döllenmiş dua edermisiniz?tefriciye dağıtıyorum almak isteyen yazarsa çok sevinirim
AminnnRabbim isteyenlere nasip etsin cok zor bi imtihan ama herkesin dahada zor imtihanlari var sukredelimmm insallah minik embriyon tutunur
Aynen ben de seni düşünmüştüm :))Allah’ın izniyle okuruz canım sorun değil listedeki herkez 1 tane okusa ben kalanını tamamlarım günlük bitiririz daha olmadı ???
Allah kabul etsin canım1 tanede benden ALLAH kabul etsin INŞAALLAH
:))Aynen ben de seni düşünmüştüm :))