Merhaba evet oyleydi daha once tartisip cikan bir kac arkadas yine durup dururken geldiler burayi iyice yine karistirdilar konu sahibi bisey demedivi halde durup dururken arka arkaya hepsi yazdilar ve gittiler tabi bizlerde o bi kac kisinin yuzunden rahatsiz olup buradan ciktik onlarin sayesinde yani onlarida 3 gun banlayin sussunlarDuyarda, konu nedir ? yahu dua başlığında neyi paylaşamadınız ? İnanın sizleri anlamakta zorlanıyorum.
Sana ben ayri okuyacam bana okuyupta okuyamadiklarim varsa musait zamanimda okuyup ozelden msj atacam rabbim kalpleri temiz olanlari cikarsin karsimiza canimBen gercekten anlamakta zorluk cekiyorum. Durup durup neden karisiyor burasi.caniniz mi sıkılıyor arkadaslar? Neyi paylasamiyorsunuz ?bu tartisan arkadaslar mi dua okuyacak bana. Kalsin ben almayayim. Ben kendi duami okurum. Bana da az kalmisti cok isterdim cok dilden dua almak. Ama nasip degilmis. Okudugum arkadaslara da hakkim helal olsun. Kendinize iyi bakin allah guzel yureklerin duasini kabul eder de isteyen herkese hayirli evlatlar verir.ben de çıkıyorum
Hakkım varsa helal olsun canım ne demek dünden beri moralim çok bozuk hiç bişiy yazmak gelmek içimden Rabbim hepimizin dualarını niyetlerini tez ve hayırlı vakitte kabul etsin inşaallah dicek bişiyim yok onca yazılandan tartışmadan sonraBende yoruldum bir iki gun ugrayamadim geldim okudum şok oldum artik birsey demiyorum cok uzuldum rabbim senin de gonlunun muradini versin canim ervamm sana cok dua edecegim hakkini helal et..
@Vayneymis ben bazen yetisemiyorum ilgilenmrm gereken iki cocugum var ve evim tadilat yapilicak
Bana okuyanlarin kaydettim onlara ins okucagim rabbim ne iyi dileginiz varsa versin bende çıkıyorum...
Tam senin adina denk geldim duami ediyordum ki burda da yazdigini farkettim iyi bir insansin Rabbimin sevdigi kullar arasindasin zeynepcime ileti yazarken duama düştun ikinizinde ve gönlunde evlat hasreti ceken herkesin Rabbim en kisa zamanda kucaklarimiza salih evlatlar nasip etsin.hayirli aksamlarHakkım varsa helal olsun canım ne demek dünden beri moralim çok bozuk hiç bişiy yazmak gelmek içimden Rabbim hepimizin dualarını niyetlerini tez ve hayırlı vakitte kabul etsin inşaallah dicek bişiyim yok onca yazılandan tartışmadan sonra
Aminnnn canım benimmm saolasın ağzına yüreğine sağlık inşaallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin tez vakitte hayırlısıyla inşaallahTam senin adina denk geldim duami ediyordum ki burda da yazdigini farkettim iyi bir insansin Rabbimin sevdigi kullar arasindasin zeynepcime ileti yazarken duama düştun ikinizinde ve gönlunde evlat hasreti ceken herkesin Rabbim en kisa zamanda kucaklarimiza salih evlatlar nasip etsin.hayirli aksamlar
Ne demek canım benim bi hakkım varsa helal olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sende helal et canım aynı şekilde bende burdayım ne zaman ihtiyaç duyarsanız bi msj yeterliErwaaaa canım emeğin çok hakkını da helal et ne zaman dua istersen dualarımdasın
Sana ben ayri okuyacam bana okuyupta okuyamadiklarim varsa musait zamanimda okuyup ozelden msj atacam rabbim kalpleri temiz
Tesekkur ederim yüregi guzel arkadasim. Sevgiyle kalSana ben ayri okuyacam bana okuyupta okuyamadiklarim varsa musait zamanimda okuyup ozelden msj atacam rabbim kalpleri temiz olanlari cikarsin karsimiza canim
Teşekkür ederizMerhaba,
Konu hakkında son uyarımı yapıp ayrılıyorum. Yukarıda kurallar yazılmış, bu kurallar size uymuyor ise sayfayı terketmenizi rica ediyorum. Bu konu da ki en pratik çözüm bu olacaktır. mesajı okumadım zira çok uzun ve onu okuyacak vaktim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?