EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Beni de çıkartın lütfen çünkü yazıları okudukça stres oluyorum istiyorum ki sayfaya girdiğimde sadece okudum kalan bu gibi yazılar olmalıyken amaç sapılıyo
Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Rabbim hayırlı vakitte evlâd nasip eylesin herkese kulağımızı boş bırakmasın Allahım

Duyarda, konu nedir ? yahu dua başlığında neyi paylaşamadınız ? İnanın sizleri anlamakta zorlanıyorum.
Merhaba evet oyleydi daha once tartisip cikan bir kac arkadas yine durup dururken geldiler burayi iyice yine karistirdilar konu sahibi bisey demedivi halde durup dururken arka arkaya hepsi yazdilar ve gittiler tabi bizlerde o bi kac kisinin yuzunden rahatsiz olup buradan ciktik onlarin sayesinde yani onlarida 3 gun banlayin sussunlar

Ben gercekten anlamakta zorluk cekiyorum. Durup durup neden karisiyor burasi.caniniz mi sıkılıyor arkadaslar? Neyi paylasamiyorsunuz ?bu tartisan arkadaslar mi dua okuyacak bana. Kalsin ben almayayim. Ben kendi duami okurum. Bana da az kalmisti cok isterdim cok dilden dua almak. Ama nasip degilmis. Okudugum arkadaslara da hakkim helal olsun. Kendinize iyi bakin allah guzel yureklerin duasini kabul eder de isteyen herkese hayirli evlatlar verir.ben de çıkıyorum

ben takip edemiyorum çok karışık kime kaç tane ne zaman süre hepsi karıştı kaçırdım ipin ucunu kusura bakmayın arkadaşlar

Sana ben ayri okuyacam bana okuyupta okuyamadiklarim varsa musait zamanimda okuyup ozelden msj atacam rabbim kalpleri temiz olanlari cikarsin karsimiza canim

Hakkım varsa helal olsun canım ne demek dünden beri moralim çok bozuk hiç bişiy yazmak gelmek içimden Rabbim hepimizin dualarını niyetlerini tez ve hayırlı vakitte kabul etsin inşaallah dicek bişiyim yok onca yazılandan tartışmadan sonra

Tam senin adina denk geldim duami ediyordum ki burda da yazdigini farkettim iyi bir insansin Rabbimin sevdigi kullar arasindasin zeynepcime ileti yazarken duama düştun ikinizinde ve gönlunde evlat hasreti ceken herkesin Rabbim en kisa zamanda kucaklarimiza salih evlatlar nasip etsin.hayirli aksamlar

Aminnnn canım benimmm saolasın ağzına yüreğine sağlık inşaallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin tez vakitte hayırlısıyla inşaallah

Erwaaaa canım emeğin çok hakkını da helal et ne zaman dua istersen dualarımdasın
Ne demek canım benim bi hakkım varsa helal olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sende helal et canım aynı şekilde bende burdayım ne zaman ihtiyaç duyarsanız bi msj yeterli

Erwaaaa
Cikolatalikurabiyem
@selcanmehmetcan nursevdi
Saklicennet
@Gokkusagi80
A aselatilgan
gunes0101
Gullbahcemm
Yariiimm
N nisan06
Yasmin42423
Erolummm
@glmserser
@Sevgi999
Kazen abi
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla ve ismini sayamadığımız diğer arkadaşlarım !!!!
Bu mesajı banım kalkınca göndermek üzere telefonumun mesaj kısmına yazıyorum . İnşallah beni sevenler anlayacaktır . Duygu sömürüsü ve acıtasyon olarak görmeyin . İki gündür kalbim ağrıyor ara ara. gece de uyuyamadım . Topiğimdeki arkadaşları tek tek gönderdiniz . Ben dışardan okudum yazılanları bamlı şekilde çaresizce . Ben bu zamana kadar kimseyi topiğinde insanlara karşı rezil edip huzurlarını bozmadım. Tek suçum duaya başlarken haftada 1 deyip sora bir güne sığdırmak değil mi??? Nedense bahane olarak hep bu konu tartışıldı. Tabiki de kurallara uymayanları çıkaracağım . Huzur bozanları çıkaracağım 3-4 kişilik gurup var devamlı beni rencide ettiler hafızlara bile laf söylendi. Cevap versem saatlerce topikte beni rencide ettiniz cevap vermesem açıklama beklediniz. Çıkarsam hakkımda hakkım die bağıydınız . Benden ne istiyorsunuz siz?? Beni sevmiyor ve istemiyorsanız gidin bu kadar basit . sizden kurtulmayı o kadar çok isterdim ki nick değiştirsem de beni bulup rahatsız edeceksiniz . Şimdi ikinci ve en önemli konuya geldim yemin Edenleri ben de Sevmem ama isterseniz gözünüzün önünde Kurana el basayım. Diğer topikte hayalimdi arkadaşımız benim dua topiğimi tebrik etmiş başarı dilemiş die ben de ona teşekkür edip istersen geri gelebilirsin die mesaj yazmıştım ama sora bana kızarsınız die sildim o mesajı .""""""Ama yazdığımız mesaj teknik olarak silinemiyor sadece düzenlenebiliyor die ben de o mesajı silip yerine gülücük koymuştum""""""""" YANİ O GÜLÜMSEMENİN ANLAMINI ANLADINIZ MI ŞİMDİ??? ama haksız yere zannettiniz ???? hakkımda beni yargılamadan dinlemeden topiğimi dağıttınız ve en önemli noktalardan biri de @kazen abi nin benim çeteleşmekten bahsettiğimi ifade etmesinin de dua topiği ile ilgisi yok. Siz direkt dua topiğine bağlamışsınız kötü niyetinizden !!! Ben kazen abiye çeteleşme ifadesini kullandığımda dua topiğinin d si ortada yoktu!!!!! Ve buna da yemin ederim ! Şimdi elinizi vijdanızına koyun. Beni dinlemeden etmeden Benim topiğimi haksız yere dağıttınız . Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısıyla versin ama kimsenin arkamdan beni dinlemeden haksız yere yaptıkları adalet değil. Beni biri dua topiğinde huzur bozduğum için istemese tamam teşekkürler derim giderim o kişiyi diğer arkadaşların yanında rencide ederek topiğini dağıtıp emeklerini zayi etmem . Öğlen araları eve gittiğimde yemek yemiyorum çoğu zaman dua topiğine yazıyorum teşvik etmeye çalışıyorum . Merhabamın olmadığı kişilere Facebook'tan kişilerime yazıp 2 şer üçer Meryem suresi istedim sizler için . Bu zamana kadar bir kere bile kendi sıramda bile istemedim size sebep olmak istedim .Ben sizin hakkınızda zerre kötülük düşünmedim . Bela okuyan arkadaşa bile sure okudum gönlünü aldım şuanda gram kinim yok. Gerçekten değmezmiş topiğimi dağıttınız günlerdir elimde kağıt kalem ajandama yazıp çizip heyecanla her gün 41 okuyacağımız günü beklemiştim . Listenin soradan eklediğim kısmı hariç kimseyi de silmeyeceğim dedim . Umarım vijdanınız sızlar . Allah görüyo. Ey Allahım da allahım rabbim diyip de kötü niyetli olanlar. Herkes herkesi biliyor . Ne zaman sayımız çoğalsa üç dört kişi bir araya gelip topiğe hakaretler yağdırarak topiğimi dağıttınız . !!!!! İki kere düşürdünüz toparlandım kalktım devam ettim çok mu kolay olduğunu sanıyorsunuz. Şimdi çok mutlu olun çünkü kazandınız . ÖBirkaç kişi hariç hepinize kırgın değil paramparçayım . İçim acıyo. Sırası gelenleri okutup gideceğim .Bir mahkemede bile ikinci cevaptan sora cevap hakkı yoktur sonsuza kadar sonu gelmez cevapların . şimdi allah rızası için Allah'ımızın rızası için . Rabbimin rızası için izin verirseniz topiğime devam etmek istiyorum . Elinizi şimdi de siz vijdanızına koyun ve yürekten isteyenler benimle devam Etsin ve tek kelime yorum yazmasınlar allah rızası için! Hepimiz aynı amaçla buradayız . Allah rızası için okuyalım . sırası gelen arkadaşlarıma okuyacağım izin veririrseniz . Açtığım sayfayı hep birlikte dualarla dolduralım . Ağzımızdan kötü çirkin kelimeler çıkarmayalım. Düşmanca hareket etmeyelim allah bizi ıslah etsin gönlümüzde sevgi tohumları yeşertsin . Eski konuları konuşmayalım geleceğe merhametle sevgiyle kardeşlikle bakalım . Kenetlenelim sakinleşelim allah hepimize eğer hayırlısıysa sağlıklı ve hayırlı şekilde hamilelik duygusu tattırsın ve doğumumuzu yapma kolaylığı versin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin . Gelin birbirimize söz verelim . Ne rüzgarıma tül, ne fırtınama talan lazım! Ne tahtıma kul, ne bahtıma yalan lazım! Bana bir ben, bir de beni anlayan lazım.Kırılmış olabilirim, yorulmuş olabilirim. Ve hatta yalnız da olabilirim. Ama yine de mutsuz ve umutsuz değilim. Nasip der yüreğim ve şükür der dilim! Karşında hep dik durdum diye, kırılmadım mı sandın? Kırılan kemiklerimiz olsaydı geçerdi. Güvenimiz kırıldı, hayallerimiz kırıldı, umutlarımız kırıldı. Geçmiyor. İnsan odun değildir ki, kırıldığı zaman ses çıkarsın . Hiçbir kitapta , kanunda allah katında bile yoktur kötülüğe kötülükle karşılık vererek haksızlık yaparak kendini haklı çıkarmak . Ancak canınıza namusunuza el uzatıldığında engellemek için karşı tarafa olumsuz tepki verirsiniz . Böyle benim topiğimi dağıtarak dil uzatarak. Bunca kişinin topikten nasiplenmesini engelleyerek hak talep edemezsiniz!!!! Herkesin yakın gördüğü arkadaşlar olduğu gibi Benim de var. Ve şunu anlasanız sorunun s si kalmaz o da şu. İnsanların kurallarına saygı duyunuz . Konu sahibi olmak zaten Zor ki haftada 1 bildirim yapanları takip edersek bizi de düşünün . Burada her gün 41 sure okunacaksa siz neyin kavgasındasınız . Yok beni niye çıkardın yok sertsin die beni rencide ettiniz ben kimseyi fırçalamam öyle bir mizacım da yok. Burada her gün 41 sure okunurken Allah'a şükredeceğinize günde 10 dakikanızı ayırıp topiğe bildirimde bulunmayarak ne kazanacaksınız. İşi gücü çok yoğun olup günde 10 dakikası olmayanlar o zaman siz sanal bir gurupta değil gerçek hayatta arkadaşlar arasında okuyun çünkü burası size göre değil burada günde 41 Meryem suresi tamamlandıktan sora bana 1 hafta sora gelen bildirim ancak beni daha çok takip stresine sokar işimi zorlaştırır ki dediğim gibi listeyi silmedim tercihlerinize saygı duydum ama liste bitince yeni başlık ve kurallar istedim almadığınız canım kaldı yazık!!! Size düşen konu sahibini rencide ederek bırak git diyerek topiği Çökertmek değil günde 10 dak ayırmak olmalıydı oysa. her zaman söylüyorum sitede onlarca dua topiği var gidin ne güzel tartışmasız yaşayın hem burada da huzurum olmuş olur. Ama yok illle karıştırmak için burayı can atılıyor. Önceden listeden çıkardığım için yazıyordunuz şimdi silmiyorum yine yakamdasınız. Herkese okucam haktır die bir cümle bulmuşsunuz bu cümleye sığınıp devamlı topiğimde durup batırmak istiyorsunuz . Hak değil çünkü bu sitenin kuralı allah rızası için okumak . Karşılıksız okumak . O haksa o zaman Benim iki hafta bildirim yapmayanların peşinden koşmam da hak! O zaman Ayşen'in Fatma'ya 10 okuması ama Fatma'nın Ayşe'ye 1 okuması da hakkk!!!!! Bir tane bana okundu okucam da okucam hak diyorsanız o zaman size 5 okuyanlara da 5 er tane okuyup hakkı yerine getirseydiniz . Hak beşe 1 vermek değildir !!!!!! Şimdi anladınız mı hak konusu açıldığında kimlerin haklı çıkacağını . Hakkı yerine getirmek isteyen zaten tam layığı ile yapar işine geldiği gibi yapmaz !!!!! Madem hak ! Hak 10 a 5 e 1 vermekle hak olmaz . Hak bozulmadan aynen iade edilmelidir umarım anlamışsınızdır burada herkesin karşılık beklemeden okuduğunu ve hak olmadığını. Bu kocaman hakkı iyice düşünürseniz benim 2 bildirim yapmayanı silerken ki hakkımı da çok iyi anlarsınız !!!! Şimdi yine bir umutla sizlerden rica ediyorum . Eğer benimle bu yolda geçmişteki olumsuzlukları silmek ve hem bana hep kendinize şans vermek güvenmek ve inanmak için bu yolda benimle kenetlenerek ve sağlığımız el verdiği sürece günde 41 Meryem suresi okuyarak ve her gün 10 dakika buraya ayırarak devam etmek isteyenler tüm kalbimle rica ediyorum . Sadece ve sadece yazdığım bu mesajımı beğen tuşunA bassınlar ki ben de sessizliklerine tercüman olayım. Size sarılayım . Yanımda ve Canımda olanları göreyim herşeye rağmen sizden özür diliyorum kardeşçe devam etmek isteyen eski yeni kim varsa sadece bu mesajı beğen tuşuna basın ve herkesin huZurunda söz veriyorum şimdi bu mesajı beğenenlerle sessiz ve derinden dualara başlayacağım ve beğenen Kişiler aynı sessizlik ile devam etsinler özel mesajlarımı açıyorum oradan yazabilirsiniz @kAzen abi ve @mune abla sizlere de teşekkür ederim ban beni akıllandırdı ve sakinleştirdi hepinizi seviyorum ve özür diliyorum Bana güvenen ve okumalara devam etmek isteyen arkadaşlarım sadece bu mesajı beğen tuşuna basın. İnşallah yanımda olursunuz

Merhaba,
Konu hakkında son uyarımı yapıp ayrılıyorum. Yukarıda kurallar yazılmış, bu kurallar size uymuyor ise sayfayı terketmenizi rica ediyorum. Bu konu da ki en pratik çözüm bu olacaktır. mesajı okumadım zira çok uzun ve onu okuyacak vaktim yok.

Teşekkür ederiz Kazen abi
Dediğin gibi kurala uymak isteyen kalır istemeyen gider . Söz veriyorum ben de eski konuları açanlara cevap vermeyeceğim kolay gelsin

Tülay ve eşi İsmail için okuyoruz Gullbahcemm

OKUYACAĞIMIZ SURE
MERYEM SURESİ

*** GÜNLÜK 1 ARKADAŞIMIZA***
**** GÜNLÜK 41 TANE ****
OKUYORUZ

Üstüste 2 gün okuma yapmayanlar pasife alınmakla 3ncü gün listeden çıkarılır
Herkes en az 1 sûre okumalıdır

Listemize girdikten sonra hamile olan arkadaşlarımız
1- Tatlianne 20
2-
3-

Listemiz
1 Erwaaaa
2- @Vayneymis ışıl 4
3- Cikolatalikurabiyem 1
4- @selcanmehmetcan
5- nursevdi
6- Saklicennet
7- @Gokkusagi80 kadriye
8- @ aselatilgan Merve
9- @gunes0101 şeyda
10- @Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail
11 Yariiimm
12 N nisan06
13- Yasmin42423
14- @Erolummm semanur
15- @glmserser seçil
16- @Sevgi999
Listemiz 02/03/2018 tarihine kadar alımlara açıktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…