Ben bu grupta degilim ancak coook uzun suredir buralardayim aranizda bilenler taniyanlarda vardir yonettigim topikte oldu dua ettigimde bgn tesaduf eseride bir kac mesaj dikkatimi cekti baktim arkadaslar topiginizde bildigin seytanlar horon tepmis bu ne niye girdiniz birbirinize bu kadar kalp kirmissiniz birine okuyan emek veren insanlar duasini almadan birakmis gitmis kirginlik olmus vesvese olmus boyle olur mu ne anladiniz duadan yaptin bir hayir tut bacagindan ayir olmus
Niye musaade ettiniz bunlara evet topik sahibi arkadasinizi bir ara okudugum iki gruptan asinayim kizmasin bana ama buralar biraz farklidir cozmek zaman alir net ortami deyip gecmemek lazim biraz pismesi gerekiyor belliki sizde birlikte dvm edecekseniz bazi seylerini gormezden gelin
Gelelim sizlere cok guzel insanlar bir araya gelmissiniz vesvese yapmayin icinizde size cok guzel 10 lu 20 li sayilarla destek veren hafiz kardesleriniz var herkesede nasip olmaz arkadas bana nasip oldu demis ama o listeye belkide llisteden bir kisiye nasip oldu onu Allah bilir gidenlerinizide toplayin meryem suresi uzun bir sure zamaninizi 3 gun 4 gun belirleyin okuyun
Duada durtme zorlama kosturma yok Gonulden gelerek inanarak okuma var kosmadan a sindire sindire okuyun 1 gunde bitince rabbim kabul ediyorda 5gune etmiyormu tovbe hasa
Bir kisi icin niye kusuyorsunuz neden nasibinize geri donuyorsunuz benim dua grubumdada olurdu zaman zaman ama bir kisi yapardi oda katilimci giderdi (yada beni dellerdi ben birakirdim ne haliniz vatsa gorun diye:) )siz cumbur cemaat birbirinize girmissiniz ister bu sayfada ister baska sayfada birakmayin duanizi liste icin yardim gerekirsede ben yardimci olurum bir muddet
Kimin duasi kabul olunur bilinmez kuralinizi ortak belirleyin kuralin disina cikanin pesinde kosmayin isteyen duasini takip eder zaten gerisi kendinden gelir
Alisveris yok duada o zihniyet cok tehlikeli Allah rizasi icin okuyorsunuz her ne kadar x y niyetlensenizde ilk kendinize okuyorsunuz bunun farkinda degilmisiniz degilseniz farkina varin
Allah kucaklarinizi saglikli evlatlarla doldursun