EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Arkadaşlar yeni liste yayınlanmadığı için bugün okuyamıyorum ben.

18 okundu canım bilgin olsun yazabilirsin :)
Yaaaa inanmiyorum sanaaa rabbim ne muradin varsa versin hayirli saglikli iyi evlatlar nasip etsin allah razi olsun canim benim

H hayalalemiveben amin canim benim

Kizlar hepinizden allah razi olsun insallah buralara hepimiz hamileyiz diye yazariz

@Vayneymis canim ben egitime geldim inanilmaz yoruluyorum gecem gunduzum karisti odada 3 bayan kaliyoruz ve ben cumaya kadar okuyamayacagiz benden sonraki bi kac arkadasim yanlis anlamasin ne olur donunce onlara okumak isterim ama hemen okuyamam cunku evim oyle duruyor daha evimi bile dizemedim ne yapacam hic bilmiyorum :((

Maşallah hanımlar grubunuza .vayneymis tebrikler. Bişey söylemek istiyorum.lionyez için biz gruptan 3 artakads çıkmıştık.ve görüyorum o hala grupta .Ne tuhaf insanlar var. Diyorum vayneymis hkkini helal et.ama o 3 kişinin hakkına girdi arkadaş.haberi olsun hayırlı akşamlar.
yanlis anlama ama ben lionyeze dua etmistim sanirim onun ici rahat etmemuski karsiliginda oda bana dua tmek istemis yoksa o yok grupta

Ben kac gundur giremedim buraya cok yogundum yazilan msjlari yeni gordum allah okuyanlardanda okumayanlardanda razi olsun

burasi dua topigi ne laf anlamaz insanlarmisdiniz konu kapandi illa bi laf atip dua topigini mahvedecekseniz niyetinuz belli yaziklar olsun sizin kavgalariniz yuzunden bende yokum iyi niyetli arkadaslarimda hakkini helal etsin

OKUYACAĞIMIZ SURE
MERYEM SURESİ

*** GÜNLÜK 1 ARKADAŞIMIZA***
**** GÜNLÜK 41 TANE ****
OKUYORUZ

Şeyda arkadaşımız için okuma yapıyoruz gunes0101 gunes0101

UYARI 1
Üstüste 2 gün okuma yapmayanlar pasife alınmakla 3ncü gün listeden çıkarılır

UYARI 2
Herkes en az 1 sûre okumalıdır
NOT: herkes sıradaki arkadaşa aynı sayıda okumak zorunda olmayıp sohbet etmek ve konu dışı yazı yazmak editörlerimizin de belirttiği üzere yasaktır

Listemize girdikten sonra hamile olan arkadaşlarımız
1- @Tatlianne20
2-
3-

Listemiz
1 @ceymi aysel ???
2 @Erwaaaa 5
3- [USER=870511]@Vayneymis
ışıl 1
4- @Cikolatalikurabiyem
5- BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim ???
6- @nursevdi
7- @lionyez ??? 1
8- [USER=865974]@Burcinak
reyhan Burçin eşi Emre ???
9- @Mfsg 1
10 @Gokkusagi80 kadriye 1
11- bezginblog bezginblog emine kızı Esra ??
12 A aselatilgan ???
21- @Meleekk3
22 - @Sevgi999
23 @amineazra
24- @Lorentz 1
25- @Pinklanguage
26- @miyaww__
27- @-Gul-
28- @SebiyeLda
29- @Kerime97
30- @lazirist
31- @sSultans
32- @Helen cleopatra
33- @ftmclk
34- @compeng
35- @Svltr
36- @plojovic
37- @Suskun Ceylan
38- @Suskun geveze
39- @nzha
40- @Monalisa09
41- @umudahasret
42- @Fatma muallim
43- @Umudum-
44- @kzbnys
45- @emoss006
46- @moonlight23
47- @Supurgesizcadiii35
48- @EmiraSalih
@hayalalemiveben 1[/USER][/USER][/USER][/USER]
Canım yaa bir şey merak ettim neden bazılarımız mavi yazı bazılarımız kırmızı yazı. Bide benim linkimin karşısınada irfan ve Sevim kızı Elif yazabilrmisin.

Off ya @Vayneymis yine ban yemiş. Arkadaşlar anlamadığım neden eski kapanmış konuları yeniden açıp açıp duruyorsunuz. Bizim amacımız buraya hepimizin evlat hasretine dua etmek için toplanmak.Ama anacımızın dışında olaylar gelişiyor. Ne güzel konu kapanmıştı güzel güzel suremizi okuyup duamızı ediyorduk. Şunu söyleyim burda 2-3 kişinin değil hepimizin hakkına giriyorsunuz.

Neden ban yedi biliyormsn hani buralarda ortaligi karistirip karistirmiyorms gibi arkdslar huzur bozmayin listeden cikartcm kavga edenleri diyerekten butun topiklerde ortalik karistirdigi icin baska bi topigie girmis orayi da karistirmis bukadr su ustune cikilir ya herkesi birbirine takiyor kavga eden az kisi kaldi milleti costuruyor senin her lafin olay bi sussan bnce kimse kvga etmez herkese laf sokmalar sen hayirli bi is yapiyosn bundadami huzur bozulur bence sen bu isi yapamiyorsun devret baskasina ben ykum gercide topikte ki arkdslarin huzuru icin soyluyorum herkes buraya dua etmeye giriyor strese degil

Neden ban yedi biliyormsn hani buralarda ortaligi karistirip karistirmiyorms gibi arkdslar huzur bozmayin listeden cikartcm kavga edenleri diyerekten butun topiklerde ortalik karistirdigi icin baska bi topigie girmis orayi da karistirmis bukadr su ustune cikilir ya herkesi birbirine takiyor kavga eden az kisi kaldi milleti costuruyor senin her lafin olay bi sussan bnce kimse kvga etmez herkese laf sokmalar sen hayirli bi is yapiyosn bundadami huzur bozulur bence sen bu isi yapamiyorsun devret baskasina ben ykum gercide topikte ki arkdslarin huzuru icin soyluyorum herkes buraya dua etmeye giriyor strese degil

Evet aynen arkadaşımıza katılıyorum. Huzur bulmak istiyorum diyor ancak laf sokmaya insanları fırçalamaya devam etti. Yetmedi geldi diğer topik te güldü ve yönetici de gördü bunu zaten. Ve üstüne biz burdan çıkıyoruz dedik başka topik te dua edelim diyerek birleştik ama o topigi de sürekli çeteleşme var diye şikayet ediyor muş. Buz gerçekten anlamadık ne yapmak istiyor derdi ne diye.

Benim artık bu son mesajım burada. Allah herkesin gönlüne göre versin. Rabbim dualarınızı kabul etsin. Hep konu sahibinin hemde kendi istegim ile ayrılıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar bu kesinlikle ama kesinlikle son açıklama mesajım kim ne derse desin yazmıcam
Kimsenin topiği karıştırmaya hakkı yok

Dün konu başlığını değiştirdim ve temiz bir sayfa açtım
Geçmişteki bütün kötülükler Benim olsun
Şimdi beni rahat bırakın
Zaten herkes herkesi biliyor ama yeni gelenlere olumsuz örnek olmanızı istemiyorum
Son eklediğim Kişiler hariç kimseyi silmiyorum
İsteyenler okuyup çıkabilir istemeyenler okumadan çıkabilir .
Ben burada beş kişi bile olsam devam edicem
Hepimizin amacı aynı
Görmezden gele basıyorum mesajları . Allah’a emanet olun
Ne demisler akilsiz basin cezasini ayaklar ceker cnm benden sana bir tavsiye eger gerckten topik sahibi oalrak devm etnek istiyorsan insanlari kirma huzursuzluk cikartma sen cikarttin butun huzurszluklari bunun herkes farkinda ama birsey diyemiyor bir laf atiyorsn ortalik sut limana donuyor snra kvgaci biz oluyoruz buda iyi taktik biri bana haksizlik yapiyorsa hakkinida vrririm

C
Evet aynen arkadaşımıza katılıyorum. Huzur bulmak istiyorum diyor ancak laf sokmaya insanları fırçalamaya devam etti. Yetmedi geldi diğer topik te güldü ve yönetici de gördü bunu zaten. Ve üstüne biz burdan çıkıyoruz dedik başka topik te dua edelim diyerek birleştik ama o topigi de sürekli çeteleşme var diye şikayet ediyor muş. Buz gerçekten anlamadık ne yapmak istiyor derdi ne diye.
Cetelesme mi var diyormus ay ccok alem bu kiz gerckten kendi topigine baksin nasil bir hayal dunyasinda yasiyor tartisilor cnm o gun kvgadan snra ciksaydn dha ne druyorsn bide devm ediyorsn okumaya seni liste disina bile almis baksana gunaha giriyorz bol bol sureklide ban yiyor zaten :)

Arkadaşlar ben açıklamamı detaylı olarak yaptım özel mesajları da kapattım. Liste bitiyo ömür boyu aynı Kişiler devam edecek die kural yok ve liste yapmadan çıkacağım belki. Üstüme gelmeyin . Mesajları görmeyeceğim gözardı ettiğim için . Kötü biri olsaydım allah günde toplam ortalama 10 ar tane okuyan 3 hafız sadece bu topiğe vermezdi. 3-4 kişiyi de gözardı ete bastım
Üç beş güne tatsızlıklar biter kimsenin cevap vermemesini rica ediyorum. Üç kişi zaten Allah’a bin şükür ortalama 40 okuyo maşaşşah ve ben hergün şükrediyorum herşey gönlünüzce olsun :KK66:
Sana zaten o 3 hafız yeter okut okut dur kendine vicdanın el veriyorsa amenna diyecek bişey Yok haa o hafızlarda hafızlığının hakkını veriyorsa bir ses çıkarmalıydı bu kadar kalp kırmana karşı beni direk yavaş okumam dolayı çıkarsın diyorsun böyle seçmece yapıyorsun dahada bişey demem sana..

C

Cetelesme mi var diyormus ay ccok alem bu kiz gerckten kendi topigine baksin nasil bir hayal dunyasinda yasiyor tartisilor cnm o gun kvgadan snra ciksaydn dha ne druyorsn bide devm ediyorsn okumaya seni liste disina bile almis baksana gunaha giriyorz bol bol sureklide ban yiyor zaten :)
Yöneticinin diğer grupta ona yönelik yazdığı mesajda okudum bende çok şaşırdım

Kimse bana kızmasın. Diğer gruptada varım burda ki yönetici hanım orayı çok sıkı takipte mesajlarımı beğeniyor ayrıca başka dua topiklerine yazdıklarımı beğeniyor herkesi bu kadar sıkı takip e almış bunun yerine kendini duaya verse daha fazla okur. Haa beğenme amacı zannetmeyin iyi niyet niye beğendiği ortada

Allah razi olsun canim sende duamdasin az once duami yaptim Rabbim sanada gönlu guzel olanlarada bende degerli olanlarada Rabbim salih evlatlar versin insallah. Allaha emanet ol
Selamun aleyküm canim rabbim gonlunun muradini versin hayirli salih evlatlar la kucagini doldursun inş. .Allah yar ve yardimcin olsun sakin kendini uzme senden tek istegimm Allaha emanet ol♡♥♡

Back