Hatirlamiyormus arkadas geçmiş okusun evet hakka girdi dua ederken.farkında değil .allah bilsin saolsunCanım bende çok iyi hatırlıyorum senle tartışma yaşadı sonra arkadaşlar seni savunmaya geçti ne çabuk unuttun geçmişe dön bir oku istersen konu dışındayız ama hatırlıyorum çok net şimdide sert tepki veriyorsun bana ne felan bu topik iyi bişey mi yapıyorum zannediyor bu nedir ya anladık senin topiğin @Vayneymis ama böyle kafan estikçe kural değişip hadi böyle olsun demek ne kadar doğru
ya hu sanki gruba girmeni ben engelliyorum gir yahu !Hatirlamiyormus arkadas geçmiş okusun evet hakka girdi dua ederken.farkında değil .allah bilsin saolsun
Arkadaşım ben günah keçisi falan aramıyorum.ben sadece söyledim saolun heoinix benlik bir durum yok ve son mesajimda kimseyi rahtsiz etmeyim dedim.yazmadım ama hala devam ediyorsunya hu sanki gruba girmeni ben engelliyorum gir yahu !
ben kimsenin hakkına girmedim. Allah biliyor evet ! kimseye gruptan çıkın demedim. Günahınıza keçi arıyorsunuz ama o ben değilim. okumaya niyetin varsa gir . Banane ! beni niye ortaya atıyorsun. ben senin adını mı kullandım. tartışırken siz beni adımı kullanım vayneymiş e konuştunuz ben size aksi bir şey mi dedim. GİR yahu GİR Banane ! Çık demedim ama Gİr diyorum bak hadi buna da ben vesile olayım !!!!!
Bir sorunun varsa gruplara girip etiket yapmadan adımı kullanmaktan vazgeç! her lafı söyleyip senin yüzünden çıktık sen geri girmişssin kula hakkı Allah bilsin demeyeceksin o zaman. Ben okuduğum beddua için özür de diledim 2 günlük bam da yedim. Beni rahatsız ettin !!!Arkadaşım ben günah keçisi falan aramıyorum.ben sadece söyledim saolun heoinix benlik bir durum yok ve son mesajimda kimseyi rahtsiz etmeyim dedim.yazmadım ama hala devam ediyorsun
Tam k.b arkadaşım Allah gönlüne göre versin.Bir sorunun varsa gruplara girip etiket yapmadan adımı kullanmaktan vazgeç! her lafı söyleyip senin yüzünden çıktık sen geri girmişssin kula hakkı Allah bilsin demeyeceksin o zaman. Ben okuduğum beddua için özür de diledim 2 günlük bam da yedim. Beni rahatsız ettin !!!
Selamun aleykum kusura bakmayin ben her an her dakika nete giremiyorum bunun bilgisini vereyim sonra sorun oldu denilmesin.ben aldiklarimi her zaman okurum bugune kadarda herkese okumak istedim elimden geldigince okumaya caliştım.
Her an nete giremeyecegim icin hakkinizi helal edin gunde bir iki defa girmek icin zaman bulabiliyom çunku işler sıkı eve gidince neti anca acabiliyorum.
Bana sira geliyo galiba isterseniz beni listeden çikarabilirsiniz.
Allaha emanet olun.
Allah razi olsun canim cok saol melekcim. Ben sadece meramimi anlattim benim her an her dakika nette kalma gibi bi zamanim yok ben sadece ara boşluktayken yada eve gecince neti acabiliyorum ama bu sorun olucak gibiyse bana okunmadan ben ayrilsam en iyisi sonra neden takip etmedin yok suydu buydu denilsin istemiyorum. O yüzden meramimi anlattim yoksa çikma gibi bir derdim yoktu.ben diger yerlerede yazdim saolsunlar bana yazdilar o yuzden ben aldiklarimi okuyorum burayada belirteyim uygun gorulmezse bana okunmadan ben çıkayim die yazdim.Canım sen okudun herkese. Çıkma listeden şimdilik sana da okunsun. ben senin sıranın gelmesini bekliyorum. üçer beşer herkese elinden geldiğince okudun. Sana da okuyalım. Ben sana da özellikle okumak istiyorum.
Canim Şeyda arkadasimiz icin kac tane kaldi. Bitmediyse okuyayim
Yine ne olduCanım konu sahibi ban lanmış. En sonki mesajında 3 kaldığını yazmış sonrasına aselatilgan 1 tane aldığını yazmış. Bu durunda sanırım 2 tane kaldı okunacak
Sende rabbime emanet ol canım.rabbim yuzünü güldürsün tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana insallahSelamun aleykum
Fazla zamaninizi almak istemiyorum o yüzden yazip çikayim istedim. Burada gercekten Allah icin sevdigim dua ettigim insanlar oldu bazilarinin ismini yazdim onlara Allah izin verirse her daim duam olucak.ozellikle bana yardimci olan duasıni esirgemeyen ozelden de yazan kardeşlerim oldu onlara başta olmak üzere Rabbim tez zamanda salih evlatlar versin. Evlat hasretinde evladim olsun die Allah için hayirda olanlara da Rabbim evladin guzelini versin. Icinde Allah korkusu taşiyip mumin kardeşinin yerine kendini koyup ayni aciyla yoğrulan ayni sevincle cosan her kulunun yaninda olsun insallah. benim sıram gelmesine ragmen ben listede bulunmak istemiyorum. Rabbim icin bana okumak isteyen varsa liste dişinda okursalar sevinirim. Allah kimsenin duasini geri cevirmesin. Herkesin gonlünde ne muradlari varsa Rabbim onlara peygamberimiz hürmetine versin. Haklarinizi helal ederseniz sevinirim. Insallah iyi niyetle Allahi sevenlerle Rabbim icin hayirda koşanlara yardim etsin. Bugun rahatsiz ve biraz uzgun oldugum icin izin alip evime gidiyorum. Dualarimi edeceğim. Benim için ozel ve guzel bi o kadar da degerli olan guzel insanlara duam olucak hayirda kalın. Rabbime emanet olun
Allah razi olsun canim sende duamdasin az once duami yaptim Rabbim sanada gönlu guzel olanlarada bende degerli olanlarada Rabbim salih evlatlar versin insallah. Allaha emanet olSende rabbime emanet ol canım.rabbim yuzünü güldürsün tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?