Amin canımSelam arkadaşlar Şeyda için 1 tanede ben alayım Allahım hayırlı saglikli bi şekilde tez vakitte yavrusuna kavuştursun
@Vayneymis senden bir açıklama bekliyorum. Grubuna farklı konular girsin hiç istemiyorum. Hayırlı bir iş yaparken özellikle. @Hayalimdi gercek oldu Arkadaşım sen buraya uğramayalı baya olmuş sanırım. Benim haberim olmadan gruptan çıktıktan sonra yani Vayneymiş adıma okuma düzenlemiş ve ben gördüğümde de çoktan yarısına gelinmişti okumanın. Yarım elma gönül alma yani? Sen şimdi neyin hakkından bahseiyorsun anlamadım. Kimse benim için çıkmadı gruptan, kimseyi örgütlemedim, kimseye çıkın demedim. duran nasıl durdu saçmalıyorsunuz !!!! C cibilicibilisaksak06Maşallah hanımlar grubunuza .vayneymis tebrikler. Bişey söylemek istiyorum.lionyez için biz gruptan 3 artakads çıkmıştık.ve görüyorum o hala grupta .Ne tuhaf insanlar var. Diyorum vayneymis hkkini helal et.ama o 3 kişinin hakkına girdi arkadaş.haberi olsun hayırlı akşamlar.
Noldu yani ben tartıştım @Vayneymis de adıma okuma açtığı için geldim özelliklede ben transfer olduğumda okunmasını istiyorum demiştim. Ama okuma açtığı için ayrıca teşekkür edip okumaya devam ettim. BENİM YÜZÜMDEN Mİ ÇIKMIŞSSINIZ GRUPTAN? Saçma saçma konuşuyorsunuz?Pardon ama daha önceden hatta attığın özel mesaj da bir an önce çıkın gidin topiginde diyen sen değil miydin. Hatta ben listeyi tamamlamak istiyorum ondan sonra çıkacağım dediğim zaman senin edeceğin duaya burda kimsenin ihtiyacı yok kimse senden bir şey istemiyor beğenmiyorsanız çıkın gidin topigimden diyen sendin. Şimdi de listeyi tamamlayın ondan sonra gidin diyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Vallahi pes doğrusu.
Tamm çıkarım mazaretliyim zaten benim hastalık bitmeden sen zaten anlaşılan bitireceksin bu listeyi ama çıkmak istemeyenleri böyle süreyi 1 güne indirim ee o zaman sen çık demek nedir hızlı olup okuyanların hakkı olan yer mi burası bu acelecilik belkide asıl imtihanınız sabırsızlık Rabbim sabretmenizi beklerken.. hakkınızı helal edin arkadaşlar bana okudunuz bende listeyi cektim herkese mutlaka 1 tane okuycamTamam canım evet sen süre sıkıntından bahsetmiştin . O zaman şöyle yapalım son eklediğim Kişiler hariç herkese okuyup çıkarsın istersen . Zaten listenin 3 de ikisi bitti
Amin canım1 tane okudum Allah kabul etsin inşallah
Noldu yani ben tartıştım @Vayneymis de adıma okuma açtığı için geldim özelliklede ben transfer olduğumda okunmasını istiyorum demiştim. Ama okuma açtığı için ayrıca teşekkür edip okumaya devam ettim. BENİM YÜZÜMDEN Mİ ÇIKMIŞSSINIZ GRUPTAN? Saçma saçma konuşuyorsunuz?miyaww__ C cibilicibilisaksak06 H hayalalemiveben
İyiCanım benim yazdığım konuların seninle bir alakası yok. ben senin yüzünden falan cıkmadım öyle de söylemedim. Ben konu sahibinin insanlara sert çıkışlarına, burası benim topiğim çıkın gidin sizden kimse dua beklemiyor gibi ifadeleine tepki verdim. Zaten konu sahibinin tavırlarından çıkıyorum. benim tepkilerimin sneinle hiç bir ilgisi yok. Sanırım tartışmalar uzayınca yanlış anladım. Benim senden yana hiç bir sıkıntım yok canım.
Tamam canımCanım regl donemindeyim cumaya kadar okuyamam
Canım bende çok iyi hatırlıyorum senle tartışma yaşadı sonra arkadaşlar seni savunmaya geçti ne çabuk unuttun geçmişe dön bir oku istersen konu dışındayız ama hatırlıyorum çok net şimdide sert tepki veriyorsun bana ne felan bu topik iyi bişey mi yapıyorum zannediyor bu nedir ya anladık senin topiğin @Vayneymis ama böyle kafan estikçe kural değişip hadi böyle olsun demek ne kadar doğru
Evet doğru söylüyorsun karıştırdım ben onu @Hayalimdi gercek oldu ile özür de diledim ama tekrar H hayalalemiveben den özür dilerim. bir an açtım ve şok oldum san ki ben çıkın demişim gibi yazmışlar, tekrar kusura bakma yanlış yazdım.Canım bende çok iyi hatırlıyorum senle tartışma yaşadı sonra arkadaşlar seni savunmaya geçti ne çabuk unuttun geçmişe dön bir oku istersen konu dışındayız ama hatırlıyorum çok net şimdide sert tepki veriyorsun bana ne felan bu topik iyi bişey mi yapıyorum zannediyor bu nedir ya anladık senin topiğin @Vayneymis ama böyle kafan estikçe kural değişip hadi böyle olsun demek ne kadar doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?