- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Kuzum iyi geceler. Aynı şeyi bende farkettim hatta lionyezee msj attım. ☺ Sonra vayneymis çağırdı her gün 1 okuma grubuna, bende geri döndüm.
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum iyi geceler. Aynı şeyi bende farkettim hatta lionyezee msj attım. ☺ Sonra vayneymis çağırdı her gün 1 okuma grubuna, bende geri döndüm.
O zman okuruz diye bişey yok canim herkes buraya bir umut için geliyor.farklı nefesler olsun diye ama sanada çok şaşırdım.bir sürü laflar ettiniz sen demedinmi arkadaşlar gitti diye.o gün hak hukuk diye birbrinize girmistiniz.o geldi aklimaİlla döner o zaman okuruz
Kızlar amineazradan sora listeye ekleme yaptığım için ...
İlla yeni konu başlığı zor gelip çıkmak isteyenler olacaktır haklı olarak
Çıkmak isteyenler amineazranın sırasına kadar yavaş da olsa okurlarsa iyi olur die düşünüyorum okuyup çıkmak en makbulü![]()
Pardon ama daha önceden hatta attığın özel mesaj da bir an önce çıkın gidin topiginde diyen sen değil miydin. Hatta ben listeyi tamamlamak istiyorum ondan sonra çıkacağım dediğim zaman senin edeceğin duaya burda kimsenin ihtiyacı yok kimse senden bir şey istemiyor beğenmiyorsanız çıkın gidin topigimden diyen sendin. Şimdi de listeyi tamamlayın ondan sonra gidin diyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Vallahi pes doğrusu.
Bak daha önceki mesajlarına hatta tek tek mesajların ekran görüntüsünü atabilirim. Ben bana en başta okunduğu için bana okuyanları yarıyolda bırakıp gitmek istemedigim ici liste sonuna kadar kalmak istedim ama arkadaş dalga geçti bir sürü mesajlarında. Kimse sizden dua bekleniyor çıkın gidin vs bur sürü şey. Sırf bana okunduğu için baştan o yüzden kaldım. Eğer ki bana okunmamış olsaydı helâli his olsun çıkar giderdim ama öyle olmadi işte. Ve arkadaş özelden bile yazdı anlasalim şu sıraya kadar okuyun sonra gitseniz olmaz mı diye. Şimdi de bakıyorum yavaşta olsa belli yere kadar okuyun yakan diyor çok şaşırıyorumCiddi misin canım?
Bak daha önceki mesajlarına hatta tek tek mesajların ekran görüntüsünü atabilirim. Ben bana en başta okunduğu için bana okuyanları yarıyolda bırakıp gitmek istemedigim ici liste sonuna kadar kalmak istedim ama arkadaş dalga geçti bir sürü mesajlarında. Kimse sizden dua bekleniyor çıkın gidin vs bur sürü şey. Sırf bana okunduğu için baştan o yüzden kaldım. Eğer ki bana okunmamış olsaydı helâli his olsun çıkar giderdim ama öyle olmadi işte. Ve arkadaş özelden bile yazdı anlasalim şu sıraya kadar okuyun sonra gitseniz olmaz mı diye. Şimdi de bakıyorum yavaşta olsa belli yere kadar okuyun yakan diyor çok şaşırıyorum
Canım sen gönlünün güzelliğini sergilemişsin boş ver. Bizim tartışmamız zaten süre konusunda olmuştu arkadaş önce 1 hafta dedi ki zaten grubun adı da öyle idi en başta sonra 3 gube indirdi sonra da hadu bitsin hergun e çevirmeye başladı bizde dedik biz yetistitemitiruz 1 hafta süre var diye geldik buraya dedik. Bırakıp gitsem olmuyor kalsam olmuyor acaip bir durumdu. Süre konusuna tepki verince arkadaş bir sürü dalga geçti benimle bu şekild e işte. Ama siz boşverin takilmayin bunlara benim yuzumden dualarınızı edin topigi bu hale getiren topik sahibini Allah görüyor zatenDuamıza ihtiyacı yokmuş demek..
Vay be..
Ben bunları bilmiyordum.
Hatta geçen gün 1 kişinin eksik kalmış diğer topiclerde kişi arıyordu geldim buraya taman gruptan çıktım ama küs değiliz o kadar ahbaplık ettik onu da ben okuyayım dedim.
Saf mıyım neyim ya..
Canım sen gönlünün güzelliğini sergilemişsin boş ver. Bizim tartışmamız zaten süre konusunda olmuştu arkadaş önce 1 hafta dedi ki zaten grubun adı da öyle idi en başta sonra 3 gube indirdi sonra da hadu bitsin hergun e çevirmeye başladı bizde dedik biz yetistitemitiruz 1 hafta süre var diye geldik buraya dedik. Bırakıp gitsem olmuyor kalsam olmuyor acaip bir durumdu. Süre konusuna tepki verince arkadaş bir sürü dalga geçti benimle bu şekild e işte. Ama siz boşverin takilmayin bunlara benim yuzumden dualarınızı edin topigi bu hale getiren topik sahibini Allah görüyor zaten
Canım hayırlı günler annem benim için başlamıştı meryem suresine 41 gün okumak için hergün, o şuan rahatsız ben devam ettiriyorum, çalıştığım için akşamları ancak 1 tane okuyabiliyorum, birde hatmim var onu okuyorum mart ayının 25 i gibi bitecek sanırım annem toparlanırsa eğer size yazarım o benimkini okur bende sizlere okurum, zaten okurken söylüyorum hep Allah nasip edipte hamile kalırsam sizlerden 10 kişi için okuyacağım, zincirede katılırım inşallah devamında, rabbim hepimizin gönlüne göre versinKızlar sizi bir soraki listeye eklicem ama şimdi okur musunuz Merve için birer tane
@nonay @Suskun Ceylan @nzha @sSultans @Pinklanguage @Kerime97 @SebiyeLda @compeng @plojovic @Umudum- @Lorentz @lazirist @Bebeksevdam @Lokumcukk @kzbnynsSvltr
![]()