AminnnKadriye için 1 tane Meryem süresi okudum secdesini de kıldım Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip eder insallah
rabbim kabul eylesin duanı.sanada yaşatsın ettiğin duayı mevlamKadriye için 1 tane Meryem süresi okudum secdesini de kıldım Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip eder insallah
Amin canım inşallahrabbim kabul eylesin duanı.sanada yaşatsın ettiğin duayı mevlam
Aminnrabbim kabul eylesin duanı.sanada yaşatsın ettiğin duayı mevlam
Kardesim siz de bana okuyun diye okumadım listeye daHil olunca okursunuz lütfen borç morç:) çok değişik geliyor bana karşılıksız okudum Rabbim gönlünde ki "inşaallah olsun" duani "çok şükür "oldu sevincine tebdiletsin dua beklerimben okurum arkadaşa canım.borcum olsun sebiyeLda için
tamam kardesim. nasıl istersen. inşallah canım inşallah.Kardesim siz de bana okuyun diye okumadım listeye daHil olunca okursunuz lütfen borç morç:) çok değişik geliyor bana karşılıksız okudum Rabbim gönlünde ki "inşaallah olsun" duani "çok şükür "oldu sevincine tebdiletsin dua beklerim
canım Allah razı olsun.Rabbim emeğini fedakarlığını karşılıksız bırakmaz inan banaKusura bakmayinda ben bastan beri yavas okumama ragmen kendimle beraber gunde 3 tane okuyordum bu son zamanlarda 1 tane okuyorum cunku bende bir yandan tek basima ev topluyorum evimi tasiyacam bi yandan işe baslayacam onun kosturmacasi var ama yinede kemiklerimin agrimasina ragmen duami okuyorum ben bile bu durumda okuyorsam herkes omuyabilir bende diyebilirdim vayneymis ev topluyorum cumartesi evimi tasiyacam bi kac gun beni mazur gor diyebilirdim ama demedim neyse dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis ne yapiyorsaniz yapin vicdaniniz el veriyorsa
Amincanım Allah razı olsun.Rabbim emeğinin fedakarlığını karşılıksız bırakmaz inan bana
@Gokkusagi80 kadriye arkadaşımız için 41 sure tamamlandı şimdi sadece aldım diyen bir iki arkadaş tamam dedikten sora diğer kişiye geçicez kızlar bilginiz olsun okumayın paylaştırıldı 41[/Q
Gokkusagi80 Kadiriye için 1 meryem suresini okudum. Rabbim tez zamanda hamileliğini nasip etsin.
amin.rabbim hepimize nasip etsin anneliğiGokkusagi80 Kadiriye için 1 meryem suresini okudum. Rabbim tez zamanda hamileliğini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?