- 30 Ekim 2017
- 6.303
- 6.564
- 198
Yok canım aktarma benim okuduğumu çıkar dua etmedim zaten hastayım değişik birşey oldu ben gökkuşağı niyetine 2 tane okurum bana niyetli okuyanların niyetleri de dualarıda kanı olsun inşallah kimse niyetini değiştirmesin ben kendime okumamış olayım diğer arkadaşımıza 2 okuyayım inşallah.Kızlar 42 okundu bir tanesini gökkuşağıma yazıyım @Gokkusagi80 istersen hem Güneş’in sana okuduğunu hem de 1 fazlayı çünkü 41 makbul annem dedi geçen gün fazla olursa aktaralım
Tamam canımYok canım aktarma benim okuduğumu çıkar dua etmedim zaten hastayım değişik birşey oldu ben gökkuşağı niyetine 2 tane okurum bana niyetli okuyanların niyetleri de dualarıda kanı olsun inşallah kimse niyetini değiştirmesin ben kendime okumamış olayım diğer arkadaşımıza 2 okuyayım inşallah.
Gercktende oyle dua eksikligi oluyor Allahim yunus baligin karnindan cikar diye degil zalimlerden etme koru diye dua etmis isyan etmiyorum tovbe hasa tabiki ama neyi cok istersen onla imtihan oluyorsun bunud biliyorum dediklerini yapicam ins suan reglm bitnce ins kagida yazip okuycm hep saol cnm sanada nasip etsin rabbim biraz uzak klacm buralardan . .Ezan bitince hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbul arsil aziym de 7 defa.sabah ezanindan sonra ve akşam ezanindan sonra tevbe suresinin son ayetinde geciyo.
Her kim sabah ve aksam bu duayla dua ederse ve Peygamber efendimizin hürmetini araya koy.Rabbim peygamberimizin hürmetine istiyom senden de.Hz Adem babamizin o 900 yıl boyunca affıni hep istemiş ama Rabbim kabul etmemiş zamani varmış o yosun tutan sakalı ve aglayışlarınin dili olsa konuşsaymis en son aklina gelen seyi söylemiş.cennetten çıkarılirken cennetin kapısınin üzerinde ki isim aklina gelmiş
Demiş Rabbim adinin yaninda adı olan Ahmedin hürmetine beni affet demiş. Rabbim sen Ahmedimi nerden biliyon demiş. Hz Adem babamiz Cennetten kovulunca son bi kez baktim cennetin kapısina adinin yaninda adi vardı Ahmedinin.Rabbim eger sen Ahmedi isminin yanina layik görüp yazmissan onun hürmetine beni bağıslayacagini bildim demiş. Ve Rabbim peygamber efendimiz hürmetine baģışlamış.kardeşim ben peygamber efendimizin hürmetini araya koyup her istedihimde Rabbim elhamdulillah hep verdi.
Bi şuan evladim yok onunda istiğfar ederek insallah dualarla kardeşlerimin duasiyla kavusacağım istiğfar çek.
Silmekten ötürü degil ben sadece yetiştiremem die korkarim ya ölürsem haklari kalir die.bugun ölumü hep düşünür oldum insallah herkesin evladı olur insallah benimde evladim olur.insallah.tamm canim gecerseniz ben yarin icin bi tane alirım bugün biraz dualarimi indirmiş olur vicdanen rahatca uyurum.hayırli gecelerAmin kendini sıkmana gerek yok zaman var daha okumasan da olur. Kimseyi silmiyorum liste bitinceye kadar
Sıkinti yapma canim gönlun rahat olsun. Rabbim seninle tum mümin kardeşlerimizle olsun insallah.hayırda kalalim hayirli haberlerini alirız insallahGercktende oyle dua eksikligi oluyor Allahim yunus baligin karnindan cikar diye degil zalimlerden etme koru diye dua etmis isyan etmiyorum tovbe hasa tabiki ama neyi cok istersen onla imtihan oluyorsun bunud biliyorum dediklerini yapicam ins suan reglm bitnce ins kagida yazip okuycm hep saol cnm sanada nasip etsin rabbim biraz uzak klacm buralardan . .
Canım sana okumuşmuyduk sen olmasan da okusak sana tüp bebeğe başlayacakmışsın.Gercktende oyle dua eksikligi oluyor Allahim yunus baligin karnindan cikar diye degil zalimlerden etme koru diye dua etmis isyan etmiyorum tovbe hasa tabiki ama neyi cok istersen onla imtihan oluyorsun bunud biliyorum dediklerini yapicam ins suan reglm bitnce ins kagida yazip okuycm hep saol cnm sanada nasip etsin rabbim biraz uzak klacm buralardan . .
Allah razı olsun canım. 41 de bitirelim benim yanımda yazan 2 yi silersin din kardeşlerim benim için okumuş olur. Dualarınızı eksik etmiyorsunuz biliyorum ama eşimi katarak dua edin rabbim bizimle inşallah.Tamam canım
Okumustunuz cnm saol cok dusuncelisin zaten birkac tane dusunceli arkadslarimz var Allh razi olsun onlardan yinede oazartesi gitcm doktora cok zor bir surec bekliyor beni maddi manevi sagligimi bozmadan basarabilirm dayanirim insallah yinede icinizden beni gecirerek dua ederseniz cok mutlu olurumCanım sana okumuşmuyduk sen olmasan da okusak sana tüp bebeğe başlayacakmışsın.
Tabi ne demek inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu süreci.Okumustunuz cnm saol cok dusuncelisin zaten birkac tane dusunceli arkadslarimz var Allh razi olsun onlardan yinede oazartesi gitcm doktora cok zor bir surec bekliyor beni maddi manevi sagligimi bozmadan basarabilirm dayanirim insallah yinede icinizden beni gecirerek dua ederseniz cok mutlu olurum
Muhakk buraya bidaha katilmam ama girer haber veririm muhakk saol cnm dualarinizi eksik etmeyin muslumanlr birbirlerine dua ettikce daha gucluyuz hep bana demeyelimSıkinti yapma canim gönlun rahat olsun. Rabbim seninle tum mümin kardeşlerimizle olsun insallah.hayırda kalalim hayirli haberlerini alirız insallah
Her ne kadar hoş bir muhabbet olmasa sa aramızda geçen bir yarıda kalan tüp bebek tedavisi yaşayan biri olarak Allah yardımcın olsun umarım iyi merkez secmissindir gerçekten süreç zor Allah kolaylık versinMuhakk buraya bidaha katilmam ama girer haber veririm muhakk saol cnm dualarinizi eksik etmeyin muslumanlr birbirlerine dua ettikce daha gucluyuz hep bana demeyelim
Allah kabul etsinMerve arkadaşımız niyetine 1 meryem Suresi okudum.Saklicennet , Rabbim tez zamanda evladına kavuştursun seni.
Sağol canım allah razı olsunHemen bir tane alıyorum yarın okuyacağım insallah
Amin 2 yer var aklimda gitmeden netlestircegim ankarada ozeller maddi yonden kulfetli . . Allah seninde isini yoluna koysunHer ne kadar hoş bir muhabbet olmasa sa aramızda geçen bir yarıda kalan tüp bebek tedavisi yaşayan biri olarak Allah yardımcın olsun umarım iyi merkez secmissindir gerçekten süreç zor
hepimiz zor bir donemdeyiz sinirler geriliyor amahic tanimadigimz biriyle bu derece tartismak nekadr dogru onuda bilemedim hayirlisi olsun Allah kolaylık versin
Her ne kadar hoş bir muhabbet olmasa sa aramızda geçen bir yarıda kalan tüp bebek tedavisi yaşayan biri olarak Allah yardımcın olsun umarım iyi merkez secmissindir gerçekten süreç zor Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?