3 tanesini ben aldım okuyunca okudum yazarım insallahOkunan 33
Kalan 8
8 kalanBitti mi Kac tane kaldı acaba ona gore okucam ?
6 dışında mı3 tanesini ben aldım okuyunca okudum yazarım insallah
Evet 6 yi dun okudum 3 tane daha aldim simdi6 dışında mı
İnanamıyorum ağlamaya mı gitsemEvet 6 yi dun okudum 3 tane daha aldim simdi
Hafizlik yaptim evlenince birazi eksik kaldi insallah hifzima devam etcem .o yuzden ezberimde bu sure yoksa okuyamazdim tabi :)İnanamıyorum ağlamaya mı gitsem
@Erwaaaa 2 mi geldi yoksa çok şükür Allah’ım çok sevindim
Tmm kalan 5 taneyide ben alıyorum eve geçince olurum duası ne zaman yapılıcakkkİnanamıyorum ağlamaya mı gitsem
@Erwaaaa 2 mi geldi yoksa çok şükür Allah’ım çok sevindim
Kaçıncı dönüştesin dönüş dönüşmü yapıyosun ????Hafizlik yaptim evlenince birazi eksik kaldi insallah hifzima devam etcem .o yuzden ezberimde bu sure yoksa okuyamazdim tabi :)
Suan kendi capimda kalan çiģlerime zor pismislerimi tekrar etmeye calisiyorum ama bir kursa falan gitmiyorum suan insallah 1 yil sonra gidicem. Ama en son donus olarak 17 de kalmistimKaçıncı dönüştesin dönüş dönüşmü yapıyosun ????
Aldım canım 5 taneyi akşam eve geçince okicam inşaallahOkunan alınan 36
Kalan 5
Ben suan kalan cigelrinyapiyorum her cuzdna kalan cigler . Yani onceki gibi donus yapmiyorum malum evdeyim cok fazla planli olamiyo insanKaçıncı dönüştesin dönüş dönüşmü yapıyosun ????
Ayyy senle yakınmıyız acabaa ben sana hafızlık yaptırim sende benim hafızlığımı dinle tekrar yapimSuan kendi capimda kalan çiģlerime zor pismislerimi tekrar etmeye calisiyorum ama bir kursa falan gitmiyorum suan insallah 1 yil sonra gidicem. Ama en son donus olarak 17 de kalmistim
Sen ne durumdasin canim bitirdin sanirim sen?Ayyy senle yakınmıyız acabaa ben sana hafızlık yaptırim sende benim hafızlığımı dinle tekrar yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?