EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

bende çalışıyorum..eve gelince yaptığım mutfak namaz dua.saat 10 olunca koltuğu görüyorum. pertim yani.ama değer. evladıma kavuşucaksam değer

@Vayneymis o msjim sana . . Hakli yere cikart insanlari okumadimi listeden cikartmk nedemk gec baskasina bide beni sonlara atmissin ne hakla cikartiyorsun burda amacimiz bebis icin senin amac farkli insanlari kirmak

hayır hayır sanada okuruz. sıran gelince. elbirliği ile 41 okuruz
Boyle haksiz yere listeden cikartildim nasil okuncak ben burda elimden geldigince girmeye calsyrm ben nobet tutan bir insanim saatlerim belli olmuyor bunlar goz onunde bulundurmali bence surekli okuyan bi kac gun aksaklik gosteren bide aktifimde soyledim buaralar yogunum diye neyse ya ben yine butun arkdslri dualarimda bulundurcam kendimede okucam az bi zmn kaldi regl olackmym belli degl rabbim nasip ederse sizlerede okurm skntı yk genel okurum

bende çalışıyorum..eve gelince yaptığım mutfak namaz dua.saat 10 olunca koltuğu görüyorum. pertim yani.ama değer. evladıma kavuşucaksam değer

Canım bu süre baştan bu şekild e belirlendi. Bizde o yüzden dahil olduk siz hergun okuyabiliyorsunuz nr güzel tebrik efiyorum ama siz okuyabiliyorsunuz diye burda hava atmanıza gerek yok. Sure bastan bu şekild e belirlendi

Canım o zanan baştan sizin dediğiniz gibi konusulsaydi o zaman ben kendi adıma katılmazdım 3 ay olsun ne var ki sonuçta uzun bir sure okuyoruz. Önemli olan içten ve kalpten okumak degilmi diğer türlü bir çok arkadaşı çok zorlayacak. Madem sürenin kısa olmasını istiyorsunuz liste bitince yeni listeye o şekilde başlansın. Herkes kararını oba göre verir.

Canım bu süre baştan bu şekild e belirlendi. Bizde o yüzden dahil olduk siz hergun okuyabiliyorsunuz nr güzel tebrik efiyorum ama siz okuyabiliyorsunuz diye burda hava atmanıza gerek yok. Sure bastan bu şekild e belirlendi
size asla bir daha yanıt yazmıycam.yazdıklarınızı bir daha okuyun.kinle dolusunuz

size asla bir daha yanıt yazmıycam.yazdıklarınızı bir daha okuyun.kinle dolusunuz

Ben kimseye kinle dolu değilim. Sizde yazdıklarınızı tekrar okursanız daha iyi olur. Burada kalbi kırılan çok arkadaş oldu. Madem cevap yazmayacaktınız bu cevabınızı da yazmasaydınız keşke. Siz hergun okuyabiliyorsunuz diye tebrik ettim üstelik ama herkes sizin gibi okuyamayabilir sizin de bunu anlamanız gerekir. Öyle öfke ile cevap vermeyiniz lütfen. Ki burada süre baştan bu şekilde belirlendi ve ben dahil bir çok arkadaş buna göre dahil olduk listeye.

Evet ilk bir haftaydı sanırım ben sonradan dahil oldum. Bu konuda haklı olabilirsiniz. Bence de 3 ay olması taraftarıyım 3 günde bir dönünce üç ay da dönüyor.

3 gün çok geç. elimizden geldiğince erken bitirelim. evlat sahibi olmak için biraz fedakarlık. ben tv yi bile az izliyorum.okumalar önceliğim.
Ben tv yi hiç izlemiyorum ama sadece tv yok hayatımızda mesela ben yavaş okuyorum bir gün fazla olmasının bence sakıncası Yok buradaki herkesi düşünüp ortak bir karar vermek daha doğru olacaktır.

Kinle dolu olan kim ben arkadaşın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum yıllarca beklemişiz çocuk için bir kaç ayın hesabını mı yapıyorsunuz belki buradaki niyetle okumadan bile olacaktır Rabbim bilir ama böyle ufacık sorunları büyütmek sebepsiz gerçekten ayrıca yetişmiyor ne yapacağız burayı bırakın gidin mi diyorsunuz bu ona geliyor yetişmiyor

nursevdi nurseven için okuyoruz

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-

1- ceymi
4- @Erwaaaa 10
5- çıktı
6- [USER=772265]@R4bi4

7- @Vayneymis 2
8- @Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi 1
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 bezginblog
21 @aselatilgan
22 çıkarıldı
23 @Hayalimdi gercek oldu
24 @Gokkusagi80 kadriye 3
25 çıkarıldı
26 Saklicennet 1
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1
34- @Halitim 2
35- çıkarıldı
36- [USER=805725]@Meleekk3

37 Pes etme
38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

nursevdi nurseven için okuyoruz

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-

1- ceymi
4- @Erwaaaa 10
5- çıktı
6- [USER=772265]@R4bi4

7- @Vayneymis 2
8- @Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi 1
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 bezginblog
21 @aselatilgan
22 çıkarıldı
23 @Hayalimdi gercek oldu
24 @Gokkusagi80 kadriye 3
25 çıkarıldı
26 Saklicennet 1
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1
34- @Halitim 2
35- çıkarıldı
36- [USER=805725]@Meleekk3

37 Pes etme
38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…