- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
@Hayalimdi gercek oldu haklı.
Burda sevaplı bir iş yapıyoruz kendimizce.
Bu şekilde olmamalı. Haksızlık oldu.
Burda sevaplı bir iş yapıyoruz kendimizce.
Bu şekilde olmamalı. Haksızlık oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlari sıkarak baski yaparak bsey olmaz bnce benin fikrim listeden hmen silinmekten bnde hoslanmyrm tek isiniz bura degl benm hergun aklima geliyor hepimize dua ediyorm inanin hakkmzda hayrlisi olsn gercktn surekli gerginlik okumayanlar siradaysa bakarsnz cvp verniyormu? Yada 1 kisiye dahi okumamismi ozaman onun sirasini atlayip digerine gecersiniz rahat bir topik olmasi lazm gercktnBela okuması çok yanlış ne olursa olsun müslüman müslümana bela okumaz.
Ve bu ilk kez yaşanmıyor gercekten, sürekli bı gerginlik var. Ben gerginlik ve stres daha fazla yaşamak istemiyorum zaten hayatım zor burada da stres yasarsam ne olacak
O yüzden listede henüz okumadigim arkadaslara gusül alır almaz niyet edip birer tane okuyacağım. Allah'a emanet olun hakkınızı helal edin arkadaslar. Topikten ayrılıyorum. Yardıma ihtiyacınız olursa bana ozelden mesaj atabilirsiniz temiz olduğum zamanlarda elimden geldiğince yardım edin hepinize
Adet olursaniz bende okuyabilirim haber verirseniz devam ederim kızlar Allah yerine getirtmeyi nadip etsin inşallah.kardeşimizde tez zamanda hayırlı evlat sahibi olur inşallah
vaynesmis senden Allah rızası için kulaklarını kapatıp listeye devam etmeni istiyorum. canla başla emek veriyorsun. ne için. menfaatin ne çıkarın ne. ben nasıl 41 meryem süresi okurum derken bu sayfayıEn son 31 ocak ve ondan önce salı günü cevap yazılmış
Ve şahsıma yönelik bela okumuş sonradan farkettim ama bela okunması kimse için önemli değil sesimi kestim bu sefer de özür dile die üzerine gelmeyin listeye ekledim başka da bişey yapamam rica ediyorum cevap beklemeyin benden son mesajım iyi geceler
1 tane daha aldımOkunan 25
Kalan 16