Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum ne kadar erken olursa o kadar iyi ben okuldan gelince ilk işim okumak oluyor herkes fedakarlık yapmalı3 gün çok geç. elimizden geldiğince erken bitirelim. evlat sahibi olmak için biraz fedakarlık. ben tv yi bile az izliyorum.okumalar önceliğim.
Selamun aleykum simdi sirayla herkese 41 meryem tamamlaniyor.ve sonra diger kisiye geciyor anladigim kadariyla? 1 haftada mi 41 i tamamliyorusunuz? Kac tane okumamiz gerekiyo peki ?Okunan 25
Kalan 16
1 yitane okuyrumnursevdi nurseven için okuyoruz
Kurallar!!!!
1- sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır
NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır
——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-
1- ceymi
2- H hayalalemiveben
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @HemDeliHemAsik
6- @R4bi4
7- @Vayneymis 1
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi
13 kalp
14- çıkarıldı
15 B Burcinak
16 @miyaww__
17 @Mucizeolsakeske 1
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg
21 @aselatilgan
22 P pembehayaller06
23 @Hayalimdi gercek oldu
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg
27 @Gullbahcemm
28 Yariiimm
29- N nisan06
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser
34- @Halitim
35- @Tekirdagli4259
36- @Meleekk3
37 Pes etme
38 @amineazra
1 tane okudumnursevdi nurseven için okuyoruz
Kurallar!!!!
1- sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır
NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır
——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-
1- ceymi
2- H hayalalemiveben
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @HemDeliHemAsik
6- @R4bi4
7- @Vayneymis 1
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi
13 kalp
14- çıkarıldı
15 B Burcinak
16 @miyaww__
17 @Mucizeolsakeske 1
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg
21 @aselatilgan
22 P pembehayaller06
23 @Hayalimdi gercek oldu
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg
27 @Gullbahcemm
28 Yariiimm
29- N nisan06
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser
34- @Halitim
35- @Tekirdagli4259
36- @Meleekk3
37 Pes etme
38 @amineazra
Kızlar bence listeden ayrılmak iyi bir fikir değil. Tabiki herkesin kendi tercihi fakat süre gelen birşey oldu sonra tansiyonlar yükseldi istenmeyen olmaması gereken cümleler kuruldu. Öfkeyle kalkan zararla oturur. 1 veya 2 kişinin davranışları diğer 10/15 kişiyi etkilemekte. Konu dışında olanlar lütfen ani kararlar vermeyin. Konu sahibi arkadaşımız sürekli okumayanlar listeden çıkarılacaktır diye msjlar atıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Tabiki herkesin işi var çok müsait olamıyor fakat. Herşey bir sorumluluk değilmidir. Günde 1 kez girip o günkü durumumuz hakkında bilgi vermek çok zor olmasa gerek nelere vakit ayırmıyoruz Allah’ın rızasına da 5 dkmızı ayırabiliriz değil mi? Takip açısındanda daha çok kolaylaşabilir. Lütfen şimdi 1 kez daha düşünün ve konu dışında kalan bizlerin sizlerin okuyacağı sureye ihtiyacımız var. Bu kıymetli bir iş hemen vazgeçmek olmaz Peygamberimiz Eğer öfkeli veya sinirliysen ayakta duruyorsan otur, oturuyorsan ayağa kalk sakinleş o şekilde haraket et buyurmuş. Şimdi sünneti yerine getirme vakti. Şimdi gelin Rabbimin rızası için din kardeşlerinize dua edin onlar için Kuran okuyun. Bizim birbirimize ihtiyacımız var.
Herkes Esma okuyor fakat süre okuyan zor bulunuyor biliyorsunuz. Belki de birbirimize vesile olacağız. Şimdi ayrılan arkadaşların tekrar katılımını bekliyorum.
@HemDeliHemAsik @miyaww__ @Hayalimdi gercek oldu
Ve diğer arkadaşlarım lütfenn!!
Kurallar!!!!Selamun aleykum simdi sirayla herkese 41 meryem tamamlaniyor.ve sonra diger kisiye geciyor anladigim kadariyla? 1 haftada mi 41 i tamamliyorusunuz? Kac tane okumamiz gerekiyo peki ?
3 gün çok geç. elimizden geldiğince erken bitirelim. evlat sahibi olmak için biraz fedakarlık. ben tv yi bile az izliyorum.okumalar önceliğim.
Kesinlikle katılıyorum ne kadar erken olursa o kadar iyi ben okuldan gelince ilk işim okumak oluyor herkes fedakarlık yapmalı