EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Vayneymis, 1 tane alıyorum ben. En geç yarın akşama kadar okumuş olurum. Daha önce söylediğin gibi bir sonraki arkadaşa 4. Gün geçelim. Yanı şu anki arkadaşa dün başladık. Bir sonraki arkadaşa perşembe günü başlayalım.

3 gün çok geç. elimizden geldiğince erken bitirelim. evlat sahibi olmak için biraz fedakarlık. ben tv yi bile az izliyorum.okumalar önceliğim.
Kesinlikle katılıyorum ne kadar erken olursa o kadar iyi ben okuldan gelince ilk işim okumak oluyor herkes fedakarlık yapmalı

1 yitane okuyrum
1 tane okudum

nursevdi nurseven için okuyoruz

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-

1- ceymi
4- @Erwaaaa 10
5- çıktı
6- [USER=772265]@R4bi4

7- @Vayneymis 2
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi 1
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg
21 @aselatilgan
22 çıkarıldı
23 @Hayalimdi gercek oldu
24 @Gokkusagi80 kadriye 3
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1
27 [USER=873694]@Gullbahcemm 1
28 [USER=708113]@Yariiimm 2
29- [USER=450837]@nisan06

30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1
34- @Halitim 2
35- çıkarıldı
36- [USER=805725]@Meleekk3

37 Pes etme
38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Selamun aleykum simdi sirayla herkese 41 meryem tamamlaniyor.ve sonra diger kisiye geciyor anladigim kadariyla? 1 haftada mi 41 i tamamliyorusunuz? Kac tane okumamiz gerekiyo peki ?
Kurallar!!!!

Kendimize dahi niyet asla yok (3 günde bitiriyoruz)

3- sohbet etmek yasaktır

Zaten ben bildirmistim yogun oldugumu neye gore listeden cikartiliyorm ozelden msj atiyorum dönüş olmuyor herkese okuyorummm ve 2 gundr kendme bile okuyamadm bu nasil bir zorlama listeden ckma da nedor daha once okuduklrm ve neye gore en arka siralara kaliyorum ? Bendne snra katilanlar ustte ilginctir

nursevdi nurseven için okuyoruz

Kurallar!!!!

Kendimize dahi niyet asla yok

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-

1- ceymi
4- @Erwaaaa 10
5- çıktı
6- [USER=772265]@R4bi4

7- @Vayneymis 2
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi 1
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg
21 @aselatilgan
22 çıkarıldı
23 @Hayalimdi gercek oldu
24 @Gokkusagi80 kadriye 3
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1
27 [USER=873694]@Gullbahcemm 1
28 [USER=708113]@Yariiimm 2
29- [USER=450837]@nisan06

30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1
34- @Halitim 2
35- çıkarıldı
36- [USER=805725]@Meleekk3

37 Pes etme
38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

3 gün çok geç. elimizden geldiğince erken bitirelim. evlat sahibi olmak için biraz fedakarlık. ben tv yi bile az izliyorum.okumalar önceliğim.

Canım bu grup ilk oluşturulurken 1 hafta denmişti sonra 3 Gün e indi. Şimdi de bir an önce derseniz bu iş yürümez. Sizin zamanınız olabilir ama bu grupta bende dahil çalışan insanlar var. Bizim sürekli vaktjmuz olmuyor. Tabiki de hepimiz evlat için buradayız ama zaman konusunda herkes aynı imkanlara sahip değil. Ben kendi adıma konuşayım ben 1 hafta dendiği için ben gruba dahil oldum. Şimdi bir an önce bitirilmesi gibi bir şey olursa ben yetişemem ve bana listenin basında okundu bana okutan arkadaşlara haksızlık etmiş olurum. Bastan bir hafta dendi sonra 3 Gün e indi ve bu süreye göre hareket edelim. Liste bitene kadar en azından. Liste tamamlandıktan sonra da oylamaya sunulur duruma göre herkez kendi adına devam edemeyeceğini bildirir. Ama şu anda liste tamamlama kadar 3 günlük süreye uyalım ki kimseye haksızlık olmasın. Ki benimle aynı fikirde olan ce zamanı yeterli olmayan çok arkadaş var burada

Vayneymis, şu süre konusuna lütfen bir açıklık getirelim. Bastan 1 hafta dendi sonra 3 gube indi fakat bir an önce bitirilmesi gibi bir durum var. Evet 3 gün olarak belirlediyse örnek veriyorum bi arkadaşa pazartesi başladıysa çarşamba günü gecesine kadar beklenmeli bir sonraki arkadaşa perşembe geçilir. Eğer ki süre daraltilscaksa bu da oylama ile yapılmalı çünkü herkes zaman konusunda aynı şartlara sahip değil. Diğer bir dua grubumuz var Hz ibrahim 'in duasını yapıyoruz ki sende varsın bu grupta orada bir süre belirleniyor ve o süre bitmeden yeni bir duaya başlanmıyor ve bugüne kadar da hiç bir problem yaşanmadı orada. Ama burada sıkıntılar var kalbi kırılan arkadaşlarımız var. Sende çok emek veriyorsun ve bu şekild e çok yoruluyorsun. Lütfen rica ediyorum süre konusunu netleştirelim olur mu

Kesinlikle katılıyorum ne kadar erken olursa o kadar iyi ben okuldan gelince ilk işim okumak oluyor herkes fedakarlık yapmalı

Canım herkesin şartları bir değil. Hepimiz fedakarlık yapıyoruz burada. Süre konusu baştan belirlenmişti ve ben dahil bir çok arkadaş bu süreye göre dahil olduk gruba. Liste bitince yeni listeye başlandığı zaman fikrinizi şunun bence ona göre bizde katılıp kayilmayacagimizi bildiririz. Ama şu anda baştan belirlenen süreye uymamiz gerekir diğer türlü kısa sürelerde olmayabiliriz bu da hakka girmeye sebep olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…