EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

En son 31 ocak ve ondan önce salı günü cevap yazılmış
Ve şahsıma yönelik bela okumuş sonradan farkettim ama bela okunması kimse için önemli değil sesimi kestim bu sefer de özür dile die üzerine gelmeyin listeye ekledim başka da bişey yapamam rica ediyorum cevap beklemeyin benden son mesajım iyi geceler

L lionyez , canım maksadim kimseye ahkam kesmek değil yanlış anlama lütfen. Belki biraz yanlış anlaşılmalar olabilir. Senin okudugunu biliyoruz. Ancak gözden kaçmış olabilir insanlık hali Vayneymis hepimizle uğraşıyor herkesi takip etmek zor gerçekten. Ve en önemlisi dua topigi burası bu yüzden bela li cümleler kurmasak çok daha güzel olur. Yanlış anlaşılmalar da daha kolay çözüme kavuşur. Hakkın geçtiyse helal et.

Bela okumak da tabiki doğru değil..
Biz seni yerden yere vurup onu pamuklara sarmıyoruz @Vayneymis

Ama yapılan eylem hoş değil.
Ve bu ilk kez yaşanmıyor bu grupta.

Herneyse; benimde bu son mesajım.
İyi kötü bende kızlara okudum. Hakkım herkese helaldir. Ben listeden ayrılıyorum. Herkese iyi geceler..

Bence 4 yada 5 gunde yapalim benum reelde de islerim oluyor gercktn burahi takip edemiyorum oturcak vaktim olmuyor hem iste hem evde kendime de okuyorm onu bile aksattim hem kendime hem sizlere okuyordm bugunde kadr okuyamadgm 1 yada 2 kisidir neyse hayrlisi olsun listede dursunlar biraz boyle daha sıkı oluyor insanlar zorlasiyor

Bela okuması çok yanlış ne olursa olsun müslüman müslümana bela okumaz.
Ve bu ilk kez yaşanmıyor gercekten, sürekli bı gerginlik var. Ben gerginlik ve stres daha fazla yaşamak istemiyorum zaten hayatım zor burada da stres yasarsam ne olacak

O yüzden listede henüz okumadigim arkadaslara gusül alır almaz niyet edip birer tane okuyacağım. Allah'a emanet olun hakkınızı helal edin arkadaslar. Topikten ayrılıyorum. Yardıma ihtiyacınız olursa bana ozelden mesaj atabilirsiniz temiz olduğum zamanlarda elimden geldiğince yardım ederim hepinize

Insanlari sıkarak baski yaparak bsey olmaz bnce benin fikrim listeden hmen silinmekten bnde hoslanmyrm tek isiniz bura degl benm hergun aklima geliyor hepimize dua ediyorm inanin hakkmzda hayrlisi olsn gercktn surekli gerginlik okumayanlar siradaysa bakarsnz cvp verniyormu? Yada 1 kisiye dahi okumamismi ozaman onun sirasini atlayip digerine gecersiniz rahat bir topik olmasi lazm gercktn

Kızlar bence listeden ayrılmak iyi bir fikir değil. Tabiki herkesin kendi tercihi fakat süre gelen birşey oldu sonra tansiyonlar yükseldi istenmeyen olmaması gereken cümleler kuruldu. Öfkeyle kalkan zararla oturur. 1 veya 2 kişinin davranışları diğer 10/15 kişiyi etkilemekte. Konu dışında olanlar lütfen ani kararlar vermeyin. Konu sahibi arkadaşımız sürekli okumayanlar listeden çıkarılacaktır diye msjlar atıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Tabiki herkesin işi var çok müsait olamıyor fakat. Herşey bir sorumluluk değilmidir. Günde 1 kez girip o günkü durumumuz hakkında bilgi vermek çok zor olmasa gerek nelere vakit ayırmıyoruz Allah’ın rızasına da 5 dkmızı ayırabiliriz değil mi? Takip açısındanda daha çok kolaylaşabilir. Lütfen şimdi 1 kez daha düşünün ve konu dışında kalan bizlerin sizlerin okuyacağı sureye ihtiyacımız var. Bu kıymetli bir iş hemen vazgeçmek olmaz Peygamberimiz Eğer öfkeli veya sinirliysen ayakta duruyorsan otur, oturuyorsan ayağa kalk sakinleş o şekilde haraket et buyurmuş. Şimdi sünneti yerine getirme vakti. Şimdi gelin Rabbimin rızası için din kardeşlerinize dua edin onlar için Kuran okuyun. Bizim birbirimize ihtiyacımız var.
Herkes Esma okuyor fakat süre okuyan zor bulunuyor biliyorsunuz. Belki de birbirimize vesile olacağız. Şimdi ayrılan arkadaşların tekrar katılımını bekliyorum.
Rakika miyaww__ @Hayalimdi gercek oldu
Ve diğer arkadaşlarım lütfenn!!

vaynesmis senden Allah rızası için kulaklarını kapatıp listeye devam etmeni istiyorum. canla başla emek veriyorsun. ne için. menfaatin ne çıkarın ne. ben nasıl 41 meryem süresi okurum derken bu sayfayı
topiği buldum. benim gibi olan çok isim var. buraya da kimse olumsuz yazmasın. özelden yazsın.burda hayırlı iş yapılıyor.

listeden ayrılanlar olmuş. stres yüzünden. şimdi bizdemi hakkımızı helal etmeyelim. grubu dağıttığınız için.yazık değilmi. özelden yazın sıkıntınızı. topiği bulandırmayın.

nursevdi nurseven için okuyoruz

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-

1- ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa 10
5- çıktı
6- [USER=772265]@R4bi4

7- @Vayneymis 2
8- @Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi
16 çıktı
17 @Mucizeolsakeske 1
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg
21 A aselatilgan
22 P pembehayaller06
23 @Hayalimdi gercek oldu
24 @Gokkusagi80 kadriye 2
25 çıkarıldı
26 Saklicennet
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser
34- @Halitim 2
35- [USER=809198]@Tekirdagli4259

36- @Meleekk3
37 @Sevgi999
38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Kurallar!!!!

1- ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa 10
5- çıktı
6- [USER=772265]@R4bi4

7- @Vayneymis 2
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi
16 çıktı
17 @Mucizeolsakeske 1
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg
21 A aselatilgan
22 çıkarıldı
24 @Gokkusagi80 kadriye 2
25 çıkarıldı
26 Saklicennet
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser
34- @Halitim 2
35- çıkarıldı
36- [USER=805725]@Meleekk3

37 @Sevgi999

Kurallar!!!!

1- ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa 10
5- çıktı
6- [USER=772265]@R4bi4

7- @Vayneymis 2
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi
16 çıktı
17 @Mucizeolsakeske 1
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg
21 A aselatilgan
22 çıkarıldı
24 @Gokkusagi80 kadriye 3
25 çıkarıldı
26 Saklicennet
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1
34- @Halitim 2
35- çıkarıldı
36- [USER=805725]@Meleekk3

37 @Sevgi999

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…