- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
Rabbim okuyanlardan razi olsun herkesin gönlünün muratlarıni versin .zeynepcim insallah tez zamanda evlatlarini kucağına alırsın insallah.tez zamanda Rabbim nasip etsin şimdiden dualarinı.okuyanlardan da Allah razi olsun@selcanmehmetcan abdullah kızı Zeynep için okuyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1-ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4-Erwaaaa 13
5-Rakika 0
6-R4bi4 0
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 1
9- [USER=719027]@selcanmehmetcan 13
10- [USER=823949]@nurtenn64 0
11-SEVDAM07 0
12 @nursevdi 2
13 @Tatlianne20 0
14- @lionyez 0
15 @Burcinak 0
16 @miyaww__ 2
17 @Mucizeolsakeske 1
18 [USER=759979]@turuncusemsiye 0
19 @gunes0101 0
20 @esrayg 0
21 @aselatilgan 2
22 P pembehayaller06 0
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 @mayissinegi 0
26 @Mfsg 0
27Gullbahcemm 0
28 @Yariiimm 0
29- @nisan06 0
30- @Yasmin42423 1
31-Erolummm 0
32- @sekerz 0
33- @glmserser 0[/USER][/USER][/USER][/USER]
Işılcim bisey diycem yanliş anlama ama kuzum neden üzgün etiketi yapmişın kendine aklim takildı.biseye üzulmedin umarim.(bisey tahmin ediyorum hasta oldun die üzgün mü acaba dedim )Amin canımmm
Ceza almış siteye giremiyor su an ama niye anlayamadımIşılcim bisey diycem yanliş anlama ama kuzum neden üzgün etiketi yapmişın kendine aklim takildı.biseye üzulmedin umarim.(bisey tahmin ediyorum hasta oldun die üzgün mü acaba dedim )
Umarim kötü bisey yoktur
Nasıl yani canım okuduğumuz surelerin takibini o yapıyordu ne olucak şimdiCeza almış siteye giremiyor su an ama niye anlayamadım:/
Bilmiyorum birinin üstlenmesi lazım gönüllü olan var mı??Nasıl yani canım okuduğumuz surelerin takibini o yapıyordu ne olucak şimdi
Ama sebeb ne canım banlanmasınaBilmiyorum birinin üstlenmesi lazım gönüllü olan var mı??
Hiç bir bilgim yok gelince kendisi açıklayabilir ancak ya da ben yönetime bı soriyim bakiyımAma sebeb ne canım banlanmasınaYazık değil mi halis niyetle açtı bu konuyu takibini yaptı yazık oldu gerçekten üzüldüm
Mune ablaya mesaj attım cevap bekliyorum ilk cezası ise 24 saatte biter yarın döner inşallah, daha önce ceza aldıysa 3 gün ya da daha fazla olabilirSordnmu cnm nezmn ban yens
Hadi ya çok üzüldüm.elimizden gelen bişey varsa bilgi geçerseniz sevinirim.Ceza almış siteye giremiyor su an ama niye anlayamadım:/
Bdv ne canim ya ben biraz cahilim kusura bakmayın nolur ilk defada böyle bi siteye girdim Rabbim nasip etti sizler sayesinde mutlu oldum hemen hergün giriş yapmaya çalışıyorum siteye sure okuyamasamda gün boyu dua ediyorum herkese böyleside mutlu olmaya calışıyorum Rabbime hamdü senalar olsun ki sizlerle dost oldum Allah sizlerden razı olsunHadi ya çok üzüldüm.elimizden gelen bişey varsa bilgi geçerseniz sevinirim.
Cümlemizden inşallah canım Allah senden de razı olsun ❤ bdv bir derdim var bölümüBdv ne canim ya ben biraz cahilim kusura bakmayın nolur ilk defada böyle bi siteye girdim Rabbim nasip etti sizler sayesinde mutlu oldum hemen hergün giriş yapmaya çalışıyorum siteye sure okuyamasamda gün boyu dua ediyorum herkese böyleside mutlu olmaya calışıyorum Rabbime hamdü senalar olsun ki sizlerle dost oldum Allah sizlerden razı olsun
Bdv ne@Vayneymis Bdvde yaptığı bir yorumdan dolayı banlanmis arkadaslar mune abla cevap verdi
Bir derdim var bölümüBdv ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?