EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Rabbim okuyanlardan razi olsun herkesin gönlünün muratlarıni versin .zeynepcim insallah tez zamanda evlatlarini kucağına alırsın insallah.tez zamanda Rabbim nasip etsin şimdiden dualarinı.okuyanlardan da Allah razi olsun

Ben az önce nete girebildim o yüzden anca cvp verebildim.ben dualara burdan dua ettim insallah tez zamanda evladini hatta evlatlarini kucagına ala zeynepcim.okuyanlardan da Allah razı olsun.

Işılcim bisey diycem yanliş anlama ama kuzum neden üzgün etiketi yapmişın kendine aklim takildı.biseye üzulmedin umarim.(bisey tahmin ediyorum hasta oldun die üzgün mü acaba dedim )
Umarim kötü bisey yoktur
Ceza almış siteye giremiyor su an ama niye anlayamadım :/

@selcanmehmetcan abdullah kızı Zeynep için okuyoruz

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listedençıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamilekalanların yanında işaret vardır

1- ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa 13
5- Rakika 0
6- R4bi4 0
7- @Vayneymis 1
8-@Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan 13
10- [USER=823949]@nurtenn64
0
11- SEVDAM07 0
12 @nursevdi 2
13 @Tatlianne20 0
14- @lionyez 0
15 @Burcinak 0
16 @miyaww__ 2
17 @Mucizeolsakeske 1
18 [USER=759979]@turuncusemsiye
0 19 @gunes0101 0
20 @esrayg 0
21 @aselatilgan 2
22 P pembehayaller06 0
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 @mayissinegi 0
26 @Mfsg 0
27 Gullbahcemm 0
28 @Yariiimm 0
29- @nisan06 0
30- @Yasmin42423 1
31- Erolummm 0
33- @glmserser 0[/USER][/USER][/USER][/USER]

Son düzenleme:
Ama sebeb ne canım banlanmasınaYazık değil mi halis niyetle açtı bu konuyu takibini yaptı yazık oldu gerçekten üzüldüm
Hiç bir bilgim yok gelince kendisi açıklayabilir ancak ya da ben yönetime bı soriyim bakiyım

Hadi ya çok üzüldüm.elimizden gelen bişey varsa bilgi geçerseniz sevinirim.
Bdv ne canim ya ben biraz cahilim kusura bakmayın nolur ilk defada böyle bi siteye girdim Rabbim nasip etti sizler sayesinde mutlu oldum hemen hergün giriş yapmaya çalışıyorum siteye sure okuyamasamda gün boyu dua ediyorum herkese böyleside mutlu olmaya calışıyorum Rabbime hamdü senalar olsun ki sizlerle dost oldum Allah sizlerden razı olsun

Cümlemizden inşallah canım Allah senden de razı olsun ❤ bdv bir derdim var bölümü

SEVDAM07 arkadaşımız bitince sizin için başlayacağız isminiz nedir kim için diye niyet edelim kardeşim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…