- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.280
- 298
Cümlemizden inşallah ❤
Buralarda yazar şimdi sana :)
Evet o gelene kadar idare edicez inşallah![]()
Ederiz canım benim. Sen güzel yapmışsın vayneymis gelene kadar layıkıyla yapacağına eminim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cümlemizden inşallah ❤
Buralarda yazar şimdi sana :)
Evet o gelene kadar idare edicez inşallah![]()
Ben geldimmmm
Ederiz canım benim. Sen güzel yapmışsın vayneymis gelene kadar layıkıyla yapacağına eminimyardıma ihtiyacın olursa söyle e mi.
![]()
İnşallah canım ben uyuyim artık yarın çalışıyorum yine öpüyorum sizleri
Ederiz canım benim. Sen güzel yapmışsın vayneymis gelene kadar layıkıyla yapacağına eminimyardıma ihtiyacın olursa söyle e mi.
![]()
İnşallah canım ben uyuyim artık yarın çalışıyorum yine öpüyorum sizleri![]()
Hoşbuldum canımmm evt yaaa banlanmış üzüldüm ama tez zamanda döner aramıza inşaallah
Hoşgeldinn vayneymisi soracaktım noldu diye.![]()
Hoşbuldum canımmm evt yaaa banlanmış üzüldüm ama tez zamanda döner aramıza inşaallaharada olur böyle şeyler
İnşallah tatlımmm
İnşallah canım.Bir an evvel döner inşallah.
![]()
Canim 9 numaradan oncekilere de okuyacak miyim yoksa 9 numaradan mi baslayacagim ben simdi misafirlikteyim yarin eve gecince okuyamadigim kisiye de okuyacagim insallah beni bilgilendirir misin canimBitmeyenUmidim abdullah kızı Zeynep için okuyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1- @ceymi 0
2- @hayalalemiveben 0
3- @Rad-8 0
4-Erwaaaa 10
5-Rakika 0
6- @R4bi4 0
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 0
9-BitmeyenUmidim 9
10- @nurtenn64 0
11-SEVDAM07 0
12 @nursevdi 2
13 @Tatlianne20 0
14- @lionyez 0
15 @Burcinak 0
16miyaww__ 0
17 @Mucizeolsakeske 0
18 @turuncusemsiye 0
19 @gunes0101 0
20bezginblog 0
21 @aselatilgan 2
22 @pembehayaller06 0
23 @Hayalimdi gercek oldu 0
24 @Gokkusagi80 kadriye 0
25 @mayissinegi 0
26 @Mfsg 0
27Gullbahcemm 0
28 @Yariiimm 0
29- @nisan06 0
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm 0
32- @sekerz 0
Canim 9 numaradan oncekilere de okuyacak miyim yoksa 9 numaradan mi baslayacagim ben simdi misafirlikteyim yarin eve gecince okuyamadigim kisiye de okuyacagim insallah beni bilgilendirir misin canim
Ben 1 tane alıyorum yavaş okuyorum daha fazla alamıyorum kızlar kusura bakmayınBitmeyenUmidim arkadaşımız için sayı tamamlandı yarın yeni arkadaşa başlayacağız
SEVDAM07 ye öncekilere okumanıza gerek yok
![]()
Tamam canim ben simdiBitmeyenUmidim arkadaşımız için sayı tamamlandı yarın yeni arkadaşa başlayacağız
SEVDAM07 ye öncekilere okumanıza gerek yok
![]()
3 günde 1 kişiyi bitiriyoruz canım en 1 olmak şartıyla kaç tane okursan artık 2 3 okuyabildiğin kadarTamam canim ben simdiSEVDAM07 den baslayacagim oyle mi kac tane okuyacagiz peki cevabin icin tesekkur ederim canim
![]()
Gelmiş geçmiş olsun Rabbim şafi osmiyle şifa versin insallah. Allah tez zamanda salih evlat almani nasip etsin insallahHayırlı geceler kizlar ugrayamadim bugun esimi hastaneye acile goturduk benimde migren tuttu yeni eve geldik.dgeldik.dualarinizda eksik etmediginiz icin allah razi olsun hepiniz..bende mazeretim bitince devam edecegim ins.@Vayneymis ban yemiş ins tez zamanda gelir..
Tamam canim okur bilgilendiririm o zmn3 günde 1 kişiyi bitiriyoruz canım en 1 olmak şartıyla kaç tane okursan artık 2 3 okuyabildiğin kadar
Canim çok pardon ama sevdam icin mi nurten icin mi okuyacağız sira mi degişti bi de isim varsa iyi olur ben bir tane alayım yarin okurum şuan baska okumalarim varCanim 9 numaradan oncekilere de okuyacak miyim yoksa 9 numaradan mi baslayacagim ben simdi misafirlikteyim yarin eve gecince okuyamadigim kisiye de okuyacagim insallah beni bilgilendirir misin canim
Canim çok pardon ama sevdam icin mi nurten icin mi okuyacağız sira mi degişti bi de isim varsa iyi olur ben bir tane alayım yarin okurum şuan baska okumalarim var