• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim abdullah kızı Zeynep için okuyoruz

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

1- @ceymi 0
2- @hayalalemiveben 0
3- @Rad-8 0
4- Erwaaaa Erwaaaa 10
5- Rakika Rakika 0
6- @R4bi4 0
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 0
9- BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim 9
10- @nurtenn64 0
11- SEVDAM07 SEVDAM07 0
12 @nursevdi 2
13 @Tatlianne20 0 :KK200:
14- @lionyez 0
15 @Burcinak 0
16 miyaww__ miyaww__ 0
17 @Mucizeolsakeske 0
18 @turuncusemsiye 0
19 @gunes0101 0
20 bezginblog bezginblog 0
21 @aselatilgan 2
22 @pembehayaller06 0
23 @Hayalimdi gercek oldu 0
24 @Gokkusagi80 kadriye 0
25 @mayissinegi 0
26 @Mfsg 0
27 Gullbahcemm Gullbahcemm 0
28 @Yariiimm 0
29- @nisan06 0
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm 0
32- @sekerz 0
Canim 9 numaradan oncekilere de okuyacak miyim yoksa 9 numaradan mi baslayacagim ben simdi misafirlikteyim yarin eve gecince okuyamadigim kisiye de okuyacagim insallah beni bilgilendirir misin canim

Canim 9 numaradan oncekilere de okuyacak miyim yoksa 9 numaradan mi baslayacagim ben simdi misafirlikteyim yarin eve gecince okuyamadigim kisiye de okuyacagim insallah beni bilgilendirir misin canim
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim arkadaşımız için sayı tamamlandı yarın yeni arkadaşa başlayacağız SEVDAM07 SEVDAM07 ye öncekilere okumanıza gerek yok ;)

Hayırlı geceler kizlar ugrayamadim bugun esimi hastaneye acile goturduk benimde migren tuttu yeni eve geldik.dgeldik.dualarinizda eksik etmediginiz icin allah razi olsun hepiniz..bende mazeretim bitince devam edecegim ins.@Vayneymis ban yemiş ins tez zamanda gelir..

Hayırlı geceler kizlar ugrayamadim bugun esimi hastaneye acile goturduk benimde migren tuttu yeni eve geldik.dgeldik.dualarinizda eksik etmediginiz icin allah razi olsun hepiniz..bende mazeretim bitince devam edecegim ins.@Vayneymis ban yemiş ins tez zamanda gelir..
Gelmiş geçmiş olsun Rabbim şafi osmiyle şifa versin insallah. Allah tez zamanda salih evlat almani nasip etsin insallah

Canim çok pardon ama sevdam icin mi nurten icin mi okuyacağız sira mi degişti bi de isim varsa iyi olur ben bir tane alayım yarin okurum şuan baska okumalarim var

Back