• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim abdullah kızı Zeynep için okuyoruz

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

1- ceymi ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa Erwaaaa 13
5- Rakika Rakika 0
6- R4bi4 R4bi4 0
7- @Vayneymis 1
8- Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem 0
11- SEVDAM07 SEVDAM07 0
12 @nursevdi 2
13 T Tatlianne20 0 :KK200:
14- L lionyez 0
15 B Burcinak 0
16 miyaww__ miyaww__ 2
17 @Mucizeolsakeske 1
18 [USER=759979]@turuncusemsiye
0
19 gunes0101 gunes0101 0
20 @esrayg 0
21 @aselatilgan 2
22 @pembehayaller06 1
23 [USER=799502]@Hayalimdi gercek oldu
0
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 mayissinegi mayissinegi 0
26 @Mfsg 0
27 Gullbahcemm Gullbahcemm 0
28 Yariiimm Yariiimm 0
29- N nisan06 0
30- @Yasmin42423 1
31- Erolummm Erolummm 0
32- Ovaras Ovaras 0
33- @glmserser 0[/USER][/USER][/USER][/USER]

Canım sen baya okumuşsun sanırım okadar fazla okuma kalabalığız bitiririz Allah’ın izniyle sonuçta müminin mümin kardeşi için ettiği dua en makbul olanıdır ya biz okuyalım :KK66:
Allah razı olsun canim ben üç tane okudum regl oldum okucaktim cok yogundum esim babam kuran ehli arkadaslarim okudu hepinizden allah razı olsun okuyan okuyamayan sizlerden rabbim razi olsun gonlumuzun muradini versin inş...

Doğru diosun canım çoğaldık şükür inşaşşah 41 kişi olduğumuz ve her gün 41 sure okuduğumuz günler de gelicek birer kişiden
Baksana bu arada bişey dicem nurten64 e sıra gelio ama ne zamandır yok ortada bi ara başka yere yazdığı mesajdan alıntı yaptım yine cevap yok. Haber verip silsem bu sefer ortaya çıkıyorlar nie sildin gibilerinden ... kendimi suçlu hissettirmeye mi çalışıyorlar bilemedim sence sessizce siliyim gitsin mi her seferinde uğraşıyorum
Senin işin de çok zor canım benim ya :(

İnşallah kuzum Allah evrimi fazlasıyla versin ❤ Kuran okuyamadım günler çok kötü hissediyordum kendimi şimdi daha kötü hissetmeye başladım okunan arkadaşlara da okuyamayinca :cry:
Hayır bişey olmaz takma bunları hepimiz sırayla hasta oluyoruz hepimiz okuyamıyoruz aynı kapıya çıkıyor . Elden gelen bişey olmuyor.

Onca hamilelik topiği var
Tüp bebek denemeleri ... aşılamalar
Ne olur sanki günde 1 saat zaman verilip okunsa bir Meryem suresi ben de yavaş okuyorum tamam bazen vakit olmaz bazen içinden gelmez ama geriye yine elde 1 kalır 1
Boşuna canını sıkıyosun canım istemsiz okunucaksa hiç okunmasın zaten Rakika Rakika la ben yetişiriz Allah’ın izniyle moralini bozma boşuna ;)

Back