.aşağıda ismi yazılı kişilerden sadece 5 tane beklemiyor toplam da mazeretsiz olanlardan tabi
ceymi H hayalalemiveben R Rad-8 Cikolatalikurabiyem @nurtenn64 SEVDAM07 T Tatlianne20 L lionyez B Burcinak turuncusemsiye gunes0101 @esrayg
@Hayalimdi gercek oldu
mayissinegi @Mfsg Gullbahcemm Yariiimm N nisan06 Erolummm Ovaras
@glmserser
Aminnn.
1 tane okudum canım Allah kabul etsin❤❤❤
Allah razı olsun canim ben üç tane okudum regl oldum okucaktim cok yogundum esim babam kuran ehli arkadaslarim okudu hepinizden allah razı olsun okuyan okuyamayan sizlerden rabbim razi olsun gonlumuzun muradini versin inş...Canım sen baya okumuşsun sanırım okadar fazla okuma kalabalığız bitiririz Allah’ın izniyle sonuçta müminin mümin kardeşi için ettiği dua en makbul olanıdır ya biz okuyalım
Amin canımmmAllah razı olsun canim ben üç tane okudum regl oldum okucaktim cok yogundum esim babam kuran ehli arkadaslarim okudu hepinizden allah razı olsun okuyan okuyamayan sizlerden rabbim razi olsun gonlumuzun muradini versin inş...
Sende cok zorlama elbet okunur kuzum allah binkere razi olsun..Canım benim 5 tane kaldı 3 daha ekle 8 olsun yarına biter inşaallahtoplam da 13 olucak
Yok canım inan zorlanmıyorum okurken mi mutluluğumu anlatamam içten gelmese okumam zatenSende cok zorlama elbet okunur kuzum allah binkere razi olsun..
Senin işin de çok zor canım benim yaDoğru diosun canım çoğaldık şükür inşaşşah 41 kişi olduğumuz ve her gün 41 sure okuduğumuz günler de gelicek birer kişiden
Baksana bu arada bişey dicem nurten64 e sıra gelio ama ne zamandır yok ortada bi ara başka yere yazdığı mesajdan alıntı yaptım yine cevap yok. Haber verip silsem bu sefer ortaya çıkıyorlar nie sildin gibilerinden ... kendimi suçlu hissettirmeye mi çalışıyorlar bilemedim sence sessizce siliyim gitsin mi her seferinde uğraşıyorum
Evet kolay değil ama razıyım yeterki şifa olsunSenin işin de çok zor canım benim ya
İnşallah kuzum Allah ecrinii fazlasıyla versin ❤ Kuran okuyamadım günler çok kötü hissediyordum kendimi şimdi daha kötü hissetmeye başladım okunan arkadaşlara da okuyamayincaEvet kolay değil ama razıyım yeterki şifa olsun
Hayır bişey olmaz takma bunları hepimiz sırayla hasta oluyoruz hepimiz okuyamıyoruz aynı kapıya çıkıyor . Elden gelen bişey olmuyor.İnşallah kuzum Allah evrimi fazlasıyla versin ❤ Kuran okuyamadım günler çok kötü hissediyordum kendimi şimdi daha kötü hissetmeye başladım okunan arkadaşlara da okuyamayinca
Boşuna canını sıkıyosun canım istemsiz okunucaksa hiç okunmasın zatenOnca hamilelik topiği var
Tüp bebek denemeleri ... aşılamalar
Ne olur sanki günde 1 saat zaman verilip okunsa bir Meryem suresi ben de yavaş okuyorum tamam bazen vakit olmaz bazen içinden gelmez ama geriye yine elde 1 kalır 1
Boşuna canını sıkıyosun canım istemsiz okunucaksa hiç okunmasın zatenRakika la ben yetişiriz Allah’ın izniyle moralini bozma boşuna
Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?